mastibruch Vloženo 6. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2020 Takže se nám projevila již prvni vada. Auto má najeto přesně 1500 km. A od cca 1200 zacaly pri jemném dobrzdovani v dalnicnich rychlostech vibrovat brzdy. Je to cítit jak ve volantu, který se jemně hýbe ze strany na stranu, tak i v pedálu brzdy. Toto není moje první nové auto, ale nikdy se mi nic podobného nestalo. [emoji849] Nesetkal se s tim nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 6. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2020 Z hladiska toho, z akeho odpadu tie kotuce pre skodu vyrabaju, to smelo reklamuj. Snad si ich neprehrial a nesplachol potom v nejakej fajne kaluzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 6. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2020 No právě nic takového se nestalo... Nechápu to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 16. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2020 Takže přátele kamarádi Škody Kamiq. Problém byl způsoben NEDOTAZENYM vodicim čepem předního brzdového trmenu. Ano čtěte dobře.... [emoji848]Tohle opravdu nepochopím, protože vim jaké na toto jsou v subdodavatelskem retezci opatření aby se neco podobného nestávalo. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 16. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2020 To není dobrá zpráva, u nového auta ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 17. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2020 To ne... Ještě to budu řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 17. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2020 To si zjistil sám nebo servis? Jestli tě něco jen nenakecali. Vodící čepy drží jen brzdový válec. Brzdná síla z desticky se čepem nepřenáší, destička je opřená ve třmenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 17. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2020 Viděl jsem to na zvedaku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 1. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2020 Takže nakonec to dopadlo tak jak jsem jim tvrdil v servise od samotného začátku. Výměna všech kotouču a destiček. Zatím na autě cca 2000km a bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.