Publikováno Červenec 6, 20205 r Takže se nám projevila již prvni vada. Auto má najeto přesně 1500 km. A od cca 1200 zacaly pri jemném dobrzdovani v dalnicnich rychlostech vibrovat brzdy. Je to cítit jak ve volantu, který se jemně hýbe ze strany na stranu, tak i v pedálu brzdy. Toto není moje první nové auto, ale nikdy se mi nic podobného nestalo. [emoji849] Nesetkal se s tim nekdo?
Červenec 6, 20205 r Z hladiska toho, z akeho odpadu tie kotuce pre skodu vyrabaju, to smelo reklamuj. Snad si ich neprehrial a nesplachol potom v nejakej fajne kaluzi.
Červenec 16, 20205 r Autor Takže přátele kamarádi Škody Kamiq. Problém byl způsoben NEDOTAZENYM vodicim čepem předního brzdového trmenu. Ano čtěte dobře.... [emoji848]Tohle opravdu nepochopím, protože vim jaké na toto jsou v subdodavatelskem retezci opatření aby se neco podobného nestávalo.
Červenec 17, 20205 r To si zjistil sám nebo servis? Jestli tě něco jen nenakecali. Vodící čepy drží jen brzdový válec. Brzdná síla z desticky se čepem nepřenáší, destička je opřená ve třmenu.
Listopad 1, 20204 r Autor Takže nakonec to dopadlo tak jak jsem jim tvrdil v servise od samotného začátku. Výměna všech kotouču a destiček. Zatím na autě cca 2000km a bez problémů.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.