Paolo1487 Vloženo 13. Duben 2021 Sdílet Vloženo 13. Duben 2021 Ahoj mám v Superbu 3 Amundsen, verzi softwaru 0245, dá se tato aktualizovat bez problémů na nejnovější? Stáhl jsem si na skoda updatu nové mapy, ty funguji, ale chce to aktualizaci softwaru, který na skoda updatu není. Díky za informace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david74 Vloženo 23. Duben 2021 Sdílet Vloženo 23. Duben 2021 Zdravim , je tu prosim nekdo kdo by me mohl pomoci ? Mam Amundsen viz obr.1 a chtel bych ( update ) aby menu vypadalo takhle viz obr.2 ( pokud to tedy vubec jde) dekuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 23. Duben 2021 Sdílet Vloženo 23. Duben 2021 Menu sa prepina v nastaveniach. Tiez si na Amundsene F3 viem menit mriezka alebo pas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius Vloženo 5. Květen 2021 Sdílet Vloženo 5. Květen 2021 Môžem tento (MST2_EU_SK_ZR_P0478T) upd použiť aj do Bolera, ktorý má MST2_EU_SK_ZR_P0366T / 0366 ? Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lybor Vloženo 14. Květen 2021 Sdílet Vloženo 14. Květen 2021 (editace) Ahoj. Při přehrávání se mi instalace kousla a zustal mi po zapnutí modrý displej "emergency download". Nevíte někdo co s tím? Sw mám 0245. Ještě mě napadlo zda by nešlo zpět nahrát původní Sw. Ale ten nemám. Přehrávání jsem nedělal v autě, ale na stole... Děkuji za jakoukoliv odpověď Editováno: 14. Květen 2021, autor: Lybor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david74 Vloženo 14. Květen 2021 Sdílet Vloženo 14. Květen 2021 V 23. 4. 2021 na 8:02, wirer napsal: Menu sa prepina v nastaveniach. Tiez si na Amundsene F3 viem menit mriezka alebo pas V nastaveni to nejde !! Az v pozdejsich verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petvos Vloženo 26. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2021 Ahoj prosím o info mám S3 combi 7/2016 SW 0318 na jakou verzi lze bez problémů updatovat? Mám dva sloty USB. Screeny SW verzí v přiložených obrázcích. Děkuji za pomoc a rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlado93 Vloženo 11. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2021 @petvos tvoja jednotka je columbus MIB2, FW v teme je na amundsen/bolero oficialne vies updatnut na MHI2_ER_SKG11_K3343 MU1433 (stale nema GRID menu, ma ale uz to modernejsie kolotocove, zmenis ho v developer menu > HMI skin change) po uprave jednotky aj na MHI2_ER_SKG13_P4526 MU1440 (uz ma nove GRID menu) je to ale FW pre MIB2.5 a to vyzaduje uz 9.2" obrazovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 30. Září 2021 Sdílet Vloženo 30. Září 2021 Prosím o radu. V Rapidu mám tento infotaiment 5JA035871C. Doufám, že se domnívám správně, že se jedná o Swing+ (někde jsem zjistil, že bez podpory couvací kamery, ale o to mi nejde). Smartlink by měl být aktivován již z výroby, doposud to v autě nikdo nepoužil. Z návodu k autu a jeho infotaimentu moc moudrý nejsem. Mám mobil Nokia 6, stáhl jsem si aplikaci Andorid auto. Je nutné spojení s vozem přes vždy USB kabel, nebo lze bezdrátově (WiFi či bluetooth)? Rád bych zrcadlil nějaké aplikace z mobilu na displej vozu a ovládal je přes infotaiment. Jde mi především o navigaci (Google mapy nebo mapy.cz, příp. Sygic). Já s těmito chytrými funkcemi nejsem moc kamarád, ale navigace by nebyla od věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlado93 Vloženo 30. Září 2021 Sdílet Vloženo 30. Září 2021 @tom01 Telefon musi byt pripojeny cez USB kabel. V telefone musi byt nainstalovane android auto. Ak ho nemas v systeme stiahni z apkmirror. Po pripojeni vyskoci hlaska na telefóne na dokoncenie nastaveni. Mozes zrkadlit len aplikacie kompatibilne s android auto, teda nie akúkoľvek. A na mirrorlink zabudni, ten fungoval len s niektorými telefónmi a je uz out. Na apple carplay musi byt nastavena siry pred pripojením. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p4tr11k Vloženo 30. Září 2021 Sdílet Vloženo 30. Září 2021 Ahoj, Nasla by se dobra duse, ktera by mi prehrala novejsi verzi? Ja se takovych veci bojim. Moc se mi libi to barevne dlazdicove menu. Nejlepe jizni cechy. Dekuji Patrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 30. Září 2021 Sdílet Vloženo 30. Září 2021 Tom1>nevím jak teď, ale s AA to bylo občas těžký. Musíš najít verzi, která ti bude v telefonu fungovat. Občas mi blbne spárování. Potřebuješ hlavně kvalitní kábl. Moje potíže vyřešil po 2 letech až nový telefon s vestavěným AA, dřív šel i google asistent v češtině, teď ne. Bude ti fungovat jen několik aplikací např. waze, mapy.cz a některé další navigace i WhatsApp či Viber a občas s aktualizací i něco přibývá. Nejsem žádný expert, ale po hledání na internetu jsem si to taky rozchodil a dnes se v autě automaticky připojuji. I tady ve starších diskusích u jiných modelů najdeš rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bergerov Vloženo 4. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2021 Ahoj Mám Amundsen viz foto a chci se raději ještě ujistit že opravdu můžu použít tuto aktualizaci MST2_EU_SK_ZR_P0478T? děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlado93 Vloženo 4. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2021 @Bergerov Ahoj. To nepojde klasickým updatom. Je potrebné spravit upravy. Oficiálne mozes aktualizovat len na 03xx verzie, teda oficiálne posledna verzia na tvoju jesnotku je 0369, neoficiálne az 0480. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bergerov Vloženo 4. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2021 jde o hardwarové úpravy ? nebo jen nějaké kódování ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlado93 Vloženo 4. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2021 SW uprava v jednotke a nasledne drobna uprava firmwaru ktory chces nainstalovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bergerov Vloženo 4. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2021 umíš s tím nějak pomoct nebo poradit jak na to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza 1407 Vloženo 10. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2021 V 4. 10. 2021 na 9:02, Bergerov napsal: umíš s tím nějak pomoct nebo poradit jak na to ? Taky bych byl rád za radu jak na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Fox Vloženo 17. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2021 Čau bando,chci se zeptat,když udělám aktualizaci nepřijdu o Smartlink? Děkuji za vaší odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajoV Vloženo 17. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2021 (editace) Ahojte, ja by som rad opytal, ci nemate nahodou 0367 sw verziu pre HW30 (Part 5Q0035840B) .. aktualne mam 0353 a nikde sa mi nepodarilo najst link na stiahnutie aktualizacie.. Dakujem EDIT: este dodam, ze sa jedna o Bolero :) Editováno: 17. Listopad 2021, autor: MajoV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrMysakovich Vloženo 27. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2021 (editace) Ahoj, když jdu v nastavení informace o verzi a dám aktualizovat online vyskočí na mě licence není platná a žádnou aktualizaci to nenabídne. Je to MIB 2.5 Columbus na S3 Combi.. u map mi to zobrazuje dostupné mapy jen v update portálu a v autě to taky nic nevypíše? Je to normální chování? Přikládám foto pro ilustraci.. kliknu na Online update (mám to česky takže aktualizovat online) a naskočí licence není platná a to je vše... Veškeré licence mám zaplacené a když jsem psal na Škoda Connect podporu, říkali, že to nefunguje a ani nebude fungovat, tak spíš otázka jestli to je opravdu tak nebo zda to někomu funguje... Editováno: 27. Listopad 2021, autor: MrMysakovich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozko76 Vloženo 28. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2021 V 4. 10. 2021 na 8:56, wlado93 napsal: SW uprava v jednotke a nasledne drobna uprava firmwaru ktory chces nainstalovat. Ahojte, chcel by som urobiť update na Skoda Superb 3 s infotainment Amundsen na Grid menu ako na foto. wlado93 vieš mi s tým prosím ťa pomôcť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tacek Vloženo 30. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2021 Ahojte, nemáte někdo prosím link na nejaktuálnější software pro Amundsena v S3 - 5Q0035864B / H30 - momentálně mám verzi 0359. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Fox Vloženo 13. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2021 Zdravím, Chtěl jsem se zeptat nemáte někdo SW369 na Bolero? prosím link :-) díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 13. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2021 https://mibsolution.one/#/1/9/MST2 - TechniSat Preh/Firmware/SKODA_ZR/EU 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.