Červenec 12, 20205 r Tak taky přispěju svou troškou do mlýna... - volnočasovky, pro mě klasika už od školních let (ano, jsem úchyl, potřebuju jak ručičky, tak digitálky): - stylovky, dárek od manželky: - nějaký fake, co jsem dostal jako dárek od pacienta, který to dováží z Číny :D (znalec jistě na první pohled rozpozná, ale z dálky to nevypadá až tak zle...):
Červenec 12, 20205 r Autor Stylovky!! [emoji23][emoji23] Tak taky přispěju svou troškou do mlýna... - volnočasovky, pro mě klasika už od školních let (ano, jsem úchyl, potřebuju jak ručičky, tak digitálky): - stylovky, dárek od manželky: - nějaký fake, co jsem dostal jako dárek od pacienta, který to dováží z Číny (znalec jistě na první pohled rozpozná, ale z dálky to nevypadá až tak zle...): Fake, fuj [emoji23] Jinak Casia jsou fajn, vypadají na pohled hezky, jsou spolehlivé a taky jsem je jako své první "lepší" hodinky měl [emoji4] Ale jinak za mě - v jednoduchosti je krása: TG mám rád - měl jsem období, kdy jsem toužil po Carrerách Calibre 16, jen tehdy jsem na ně neměl. Dnes mám, ale už jsem zase změnil vkus [emoji2]
Červenec 12, 20205 r Neboj, nejsem zase až takový úchyl, abych je nosil :D Měl jsem je na sobě jen jednou, abych je vyzkoušel a necítil jsem se s nimi vůbec dobře. Navíc mají jen jedno funkční kolečko :D Jó to kdybych dostal originály, to by byla jiná... Každopádně pokud by o ty fake Omegy měl někdo zájem, nechť mi pošle SZ - daruji za odvoz :))
Červenec 12, 20205 r Autor Tak jak jsem výše psal, pro potřeby vyzkoušet tvar a velikost jsem taky jedny fejky koupil. Takže když je někdo dostane a zkusí, nebo koupí pro podobné účely jako já, proč ne, na to jsou asi fejky dobré [emoji23]
Červenec 19, 20205 r Já před svatbou měl asi šestery hodinky. Ani jedny už nedám na ruku. Možná je čas si koupit nové pásky.
Srpen 10, 20205 r Autor V pátek přišly, včera jsem fotil a dnes je podle slibu mohu konečně postnout A ještě porovnání s těmi fejky
Září 10, 20205 r Autor Tak hodinky měly nové pokračování. Na druhý den jsem si všiml, že je vteřinová ručička na konci divně ohnutá (špička), což jsem hned záhy začal komunikovat s prodejcem (koupeno přes Chrono24). Ten tvrdil, že o ničem neví, no za mě se jednalo buď o výrobní vadu, pro kterou je prodával, nebo do nich někdo zasahoval. Protože s ním nebyla řeč, rozhodl jsem se mu hodinky vrátit se vším všudy a nechat si vyplatit peníze ze 100% - hradil jsem jen náklady za zaslání. Takže jsem aktuálně bez hodinek (skoro) a hledám alternativy. Změna je život, pokoukávám po Panerai Marina, ale uvidíme co nakonec bude, jestli něco bude.
Září 22, 20205 r V 10. 9. 2020 na 12:56, _Denis_ napsal: Tak hodinky měly nové pokračování. Na druhý den jsem si všiml, že je vteřinová ručička na konci divně ohnutá (špička), což jsem hned záhy začal komunikovat s prodejcem (koupeno přes Chrono24). Ten tvrdil, že o ničem neví, no za mě se jednalo buď o výrobní vadu, pro kterou je prodával, nebo do nich někdo zasahoval. Protože s ním nebyla řeč, rozhodl jsem se mu hodinky vrátit se vším všudy a nechat si vyplatit peníze ze 100% - hradil jsem jen náklady za zaslání. Takže jsem aktuálně bez hodinek (skoro) a hledám alternativy. Změna je život, pokoukávám po Panerai Marina, ale uvidíme co nakonec bude, jestli něco bude. Denisi, pokud tě baví reused hodinky existuje kvalitní český server s ověřenými uživateli
Září 22, 20205 r Na hodinkách si nepotrpím, ale vyjsť z domu bez hodiniek na ruke nedokážem! Moje prvé hodinky kúpené z vlastnej výplaty boli Seiko z nejakého výpredaju. Minulý rok som však prešiel na smart náramok Huawei Band Pro 2 kvôli meraniu aktivít a toto leto som skúsil niečo trochu inteligentnejšie a elegantnejšie - Samsung Galaxy Watch Active 2. Včera konečne prišiel nový náramok a začína to spĺňať moju predstavu. Už len aby prišla nejaká poriadna fólia.
Září 22, 20205 r Autor Za mě Seiko dobrý, no nevím jak to mají ostatní, já "chytré hodinky" moc nemusím - maximálně na sport do hor, no jinak jsem na klasiku.
Září 22, 20205 r Autor Každopádně já se rozhodl jít cestou Panerai, konkrétně jsem zvolil asi nejznámější klasiku Luminor PAM 111 - opět z Chrono24, nenošené a jako nové. A proti těm IWC i zůstane pár peněz navíc na domácnost, přitom ale úplně očekávání IWC nesplnilo. Věřím tak, že bude design Panerai trošku méně německy chladný. Upraveno Září 22, 20205 r od _Denis_
Září 22, 20205 r Já používám chytré hodinky hlavně kvůli notifikacím, momentálně jsem si kvůli tomu pořizoval na vyzkoušení Mi Band 4 a možná pořídím něco dalšího. Ale asi opět "nižší řadu", něco jako Amazfit GTS nebo GTR a to hlavně kvůli výdrži. Dříve jsem nosil Prim Elegant 68 (asi).
Září 22, 20205 r 22 rocne Suunto X9 s GPS,teplota,nadmorska vyska,hlbka pod hladinou atd s dobijatelnou bateriou,stale funkcnou a vydrzou 7-14 dni podla pouzivania a novsi model Suunto Core s obdobnymi funkciami. Upraveno Září 22, 20205 r od ritch
Září 23, 20205 r V 22. 9. 2020 na 9:47, FannanekH napsal: Denisi, pokud tě baví reused hodinky existuje kvalitní český server s ověřenými uživateli Ano chronomag.. léta jsem tam "členem" i když v poslední době už neaktivním
Říjen 6, 20204 r Autor Tak nakonec jak jsem posledně avizoval, tak se taky stalo. Rozhodl jsem se pro Panerai a změny nelituji Když to porovnám s IWC: + Fotogenické + Obecně vhodné pro každou příležitost + Originální vzhled, za mě velmi vydařené + Snadno čitelný, jednoduchý ciferník + Průhledné dýnko s krásným strojkem ETA 7750 - Nenápadný antireflex a tím i větší odrazy - Celkově menší, klidně bych nějaký ten milimetr navíc snesl - Menší výdrž na natažení - Bez indikace stavu natažení - Bez datumovky Zase jsem kupoval na Chrono24, podařilo se mi najít nenošený kus. Zatím vše vypadá bez vad, jen krabička je lehce ťuknutá v růžku. Předem jsem koupil taky nový řemínek ve světlejší hnědé kůži, která se mi k hodinkám hodí víc a tak jsem ho hned vyměnil. Porovnat je můžete na fotkách - venkovní jsou s novým řemínkem, vnitřní s původním. A tak přináším nějaké to foto Upraveno Říjen 6, 20204 r od _Denis_
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.