Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
  • o 5 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

Zdar, koupil jsem SUPIII z Německa a jsou v něm staré mapové podklady. Infotainment je Amundsen.

1.Na Update portálu jsem zadal VIN a nabídla se mi ke stažení aktualizace podkladů KT48/2024. Stahování se spustí, stáhne se cca 2GB....a pak se stahování ukončí a vypíše se diagnostické hlášení  "Data nejdou stáhnout - Problém se sítí". Stejně mi to funguje pokud jsem připojen doma, v práci nebo i přes telefon. Nevíte někdo v čem může být problém ? 

2. Vozidlo nemá slot na SD kartu v přihrádce spolujezdce. Má jen USB-C pod panelem klimatizace a USB-A v loketní přihrádce. Jaký USB port bych měl použít pro aktualizaci. 

Díky P.

Editováno: , autor: PeLa1973
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdyby měly výpadky tak se nepřipojím vůbec......já se připojím...po reálném stažení cca 2GB z 28GB to napíše problémy se sítí.....a to na různých lokacích.....jinak děkuji za upozornění, že mám nejdřív stáhnout a pak zkoušet USB to by mne fakt "nenapadlo" 💤

Odkaz ke komentáři

Podľa popisu to vyzerá tak, že sťahuješ mapy pre MIB3, konkrétne tieto: https://infotainment-cdn.skoda-auto.com/base/maps/OI_P129_EU_202448_Offline_Update.zip
Žiaľ, u mňa to isté, napriek tomu, že mám rýchle aj kvalitné pripojenie na internet, sťahovanie sa po pár desiatkach sekúnd preruší. Skúšal som to z Windowsov, aj cez príkazový riadok z Linuxu a vyzerá to tak, že Škodovka má niečo zlé nastavené na ich serveroch, lebo po krátkom čase to hodí hlášku Connection closed.
Skúšal som z Windowsu aj Linuxu, výsledok ten istý. Asi by to išlo odrbať cez nejaký download manager, alebo dobre nastavený wget s dlhým intervalom opätovného naviazania spojenia, ale s tým sa mi nechce hrať. Po opätovných pokusoch sa mi podarilo stiahnuť 3,42 GB z celkových 28,1 GB celé, ak by to niekto potreboval napíšte, môžem to niekam nahrať.

Editováno: , autor: e1.
Odkaz ke komentáři

Ak by niekoho zaujímalo spravil som update . Usb kluc som naformatoval FAT32. Mapy som rozbalil cez program 7zip priamo na kľúč. Neviem ci to pomohlo ale išiel som do servisného menu kde mi USB načítalo ale po chvíli zmizli zložky tak som sa vrátil cez reboot. Išiel som autom asi 30 minút a nič sa neudialo. Po cca 3/4 hodinách som prišiel k autu mapy 24.6. Takže nerozumiem tej logike. Včera som mal auto na nabíjačke kľúčik v aute celú noc a nič sa neudialo až dnes.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...