dettektorr Vloženo 12. Března Sdílet Vloženo 12. Března Mě se dnes poprvé zobrazily ty pokyny jako na předchozí fotce, tedy v horní polovině prostředního displeje. Dosud zatím ne, pouze v případě, že je mám přímo v budíku fungují bez chyby. Používám AA a něm střídám google mapy, Waze a mapy.cz Ty pokyny se zobrazili pouze na 1 jízdu s Google mapy. Pak zase ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smire Vloženo 9. Května Sdílet Vloženo 9. Května Tento týždeň sa mi dvakrát stalo, že sa mi v zamknutom aute spustil infotainment aj s hrajúcou hudbou. Neviem prečo. Stalo sa vám to už? Čo s tým? Zatial som to natvrdo reštartoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smire Vloženo 26. Května Sdílet Vloženo 26. Května Idem sa objednať do servisu. Infotainment mi zapína a vypína stále dokola, či je auto zamknuté alebo odomknuté, aj za jazdy. Skúšal som reštart, továrenské nastavenie aj odpojenie baterky. Nič nepomáha. Zajtra volám do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelIns1 Vloženo 27. Května Sdílet Vloženo 27. Května to je asi jediný možný postup. 🤢 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smire Vloženo 27. Května Sdílet Vloženo 27. Května Dnes mi nahrali nový SW 1969. Ak to nepomôže, vymenia riadiacu jednotku. Prišiel som domov s práce a v garáži sa mi znovu zapol Infotainment v zamknutom aute. Volal som do servisu, zajtra si dohodneme termín. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smire Vloženo 28. Května Sdílet Vloženo 28. Května Objednaný som na štvrtok, budú meniť dotykový displej. Podľa nich sa samovoľne spúšťa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelIns1 Vloženo 4. Června Sdílet Vloženo 4. Června Ja mám zase nový poznatok zo včera a piatku - Columbus reštartuje a reštartuje a reštartuje. ŠA by mohla natočiť v mojom aute podobnú reklamu ako bola na jednu nemenovanú vodku "...destillere e destillere e destillere..." Po chvíli to prestalo asi po 30-tom reštarte. Sa teším za dva týždne Švédsko. Takže starý dobrý Garmin opäť so sebou... Fakt ma toto auto na začiatku bavilo, ale teraz je to čím ďalej tým menej a menej a menej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smire Vloženo 4. Června Sdílet Vloženo 4. Června U mňa po výmene displeja všetko v poriadku. Momentálne sledujem navigáciu, či mi bude nesprávne ukazovať moju polohu, z čím som mával problémy a dvakrát som to reklamoval. Vždy mi nahrali nový SW, ale nepomohlo. Je pravda, že tento rok som zmenil servis a v tomto mi sami ponúkli, že ak to bude robiť, mám z toho natočiť video a vymenia nejakú jednotku v aute, čo sníma polohu. Tak uvidím, plánujem v lete výlet k baltickému moru, takže to otestujem. Mám samozrejme navigáciu v telefone a cez android si poradím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanyssek Vloženo 21. Června Sdílet Vloženo 21. Června Ahoj všem. Mám poprvé Škodovku, takže se v tom vůbec nevyznám. Přišel jsem pro radu, ohledně infotaimentu a nějaké aktualizace. Po pravdě, ani nevím jaký mám infotaiment. Škoda Octavia 4, r.v. 7/2021, 1,5TSI. Na infotaimentu mi vyskočila nějaká aktualizace, dal jsem spustit. Nevím jak to zkontrolovat jak to proběhlo ale teď mi občas vyskočí Režim servisu. Když na to najedu, je tam možnost update a na další obrazovce USB1 a USB2. Našel jsem na stránkách Škodovky po zadání VIN aktualizaci podkladových map do navigace. Je to ono? Mám to nahrát podle návodu na flashku a zaktualizovat? Dík yza každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 21. Června Sdílet Vloženo 21. Června U o4 se mapy aktualizuji automaticky, nic se nestahuje a nenahrava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanyssek Vloženo 21. Června Sdílet Vloženo 21. Června Dobře. Nevíš proč mi tam teda pořád vyskakuje ten "Režim servisu"? A taky ten další Update? Jak se restartuje infotaiment? Vypnout a zapnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 21. Června Sdílet Vloženo 21. Června klikni na to spustit aktualizaci. vic nevim, co bys tam chtel resit restart se dela bud z toho servisnimu menu, kdyz uz tam jsi. a nebo se dela tak, ze dlouze drzis zapinaci tlacitko. do toho servisniho menu - neskoci ti to tam, protoze dlouho drzis tlacitko "menu" ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanyssek Vloženo 21. Června Sdílet Vloženo 21. Června Spustit aktualizaci, na to už jsem klikl. Pak se to ale zobrazilo znovu, tak jsem opětovně na to klikl. Vždycky jsem na to klikl před jízdou, není problém v tom? Od té doby co se mi to tam zobrazilo, tak mi pořád (no spíše občas, ale dost často) naskakuje ten "Režim servsiu". Nejsem si teď jistý, ale do toho servisního menu jsem se dostal, když jsem klikl v tom "Režim servisu" na aktualizace. Ale tím, že tam nic nešlo, tak jsem to dal restartovat "Reboot in normal mode", nebo tak nějak to tam bylo napsané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ort Vloženo 21. Června Sdílet Vloženo 21. Června Máš to tam psané - nepoužívejte vozidlo. Ta aktualizace neproběhne a bude vyskakovat pořád. Koukni se v v Menu > Nastavení > Informace o systému jakou máš verzi SW infotaimentu, to je to nejzásadnější. V servisním menu nic nevymyslíš, to je pro servisy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanyssek Vloženo 21. Června Sdílet Vloženo 21. Června Díky, vyzkouším a verzi SW taky zjistím. Jen dotaz, když teda přijedu domů, jak opětovně vyvolám tu obrazovku abych vyvolal tu aktualizaci a vozidlo nepoužíval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanyssek Vloženo 22. Června Sdílet Vloženo 22. Června Tak jsem šel do auta a snad ta aktualizace proběhla úspěšně, uvidím až pojedu. V přiložených screenech je ta verze SW, nevím, který údaj je potřeba znát. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ort Vloženo 22. Června Sdílet Vloženo 22. Června SW, který máš (1803) je starý a budeš muset do autorizáku si nechat aktualizovat na 1941. Vzduchem ti asi nepříjde. U mě před aktualizací se infotaiment sekal, načítal se pomalu, odpojoval se telefon, nešlo nastavit automatické vyhřívání sedaček a občas se restartoval, potom pohoda. Projdi si tohle vlákno a mnohé se tu dočteš. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smire Vloženo 22. Června Sdílet Vloženo 22. Června Najnovší SW je 1969. Mám ho v aute. Nahrajú mu ten. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanyssek Vloženo 23. Června Sdílet Vloženo 23. Června Díky chlapi za info. Jen bych se ještě zeptal, kolik ta aktualizace stojí a jak dlouho to trvá? Vlákno si projdu abych si trochu dovzdělal 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smire Vloženo 24. Června Sdílet Vloženo 24. Června Nahratie nového SW je tak do 2 hodín. Mne to vždy robili na počkanie. Cenu neviem, ja som to mal v rámci záruky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanyssek Vloženo 24. Června Sdílet Vloženo 24. Června Díky za info, taky to mám ještě v záruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.