Přejít na obsah

Infotainment Columbus 10


Doporučené příspěvky

Mě se dnes poprvé zobrazily ty pokyny jako na předchozí fotce, tedy v horní polovině prostředního displeje. Dosud zatím ne, pouze v případě, že je mám přímo v budíku fungují bez chyby. Používám AA a něm střídám google mapy, Waze a mapy.cz Ty pokyny se zobrazili pouze na 1 jízdu s Google mapy. Pak zase ne. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 3 týdny později...

Idem sa objednať do servisu. Infotainment mi zapína a vypína stále dokola, či je auto zamknuté alebo odomknuté, aj za jazdy. Skúšal som reštart, továrenské nastavenie aj odpojenie baterky. Nič nepomáha. Zajtra volám do servisu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mám zase nový poznatok zo včera a piatku - Columbus reštartuje a reštartuje a reštartuje.

ŠA by mohla natočiť v mojom aute podobnú reklamu ako bola na jednu nemenovanú vodku "...destillere e destillere e destillere..."

Po chvíli to prestalo asi po 30-tom reštarte. Sa teším za dva týždne Švédsko. Takže starý dobrý Garmin opäť so sebou...

Fakt ma toto auto na začiatku bavilo, ale teraz je to čím ďalej tým menej a menej a menej...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U mňa po výmene displeja všetko v poriadku. Momentálne sledujem navigáciu, či mi bude nesprávne ukazovať moju polohu, z čím som mával problémy a dvakrát som to reklamoval. Vždy mi nahrali nový SW, ale nepomohlo. Je pravda, že tento rok som zmenil servis a v tomto mi sami ponúkli, že ak to bude robiť, mám z toho natočiť video a vymenia nejakú jednotku v aute, čo sníma polohu. Tak uvidím, plánujem v lete výlet k baltickému moru, takže to otestujem. Mám samozrejme navigáciu v telefone a cez android si poradím. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Ahoj všem. Mám poprvé Škodovku, takže se v tom vůbec nevyznám. Přišel jsem pro radu, ohledně infotaimentu a nějaké aktualizace. Po pravdě, ani nevím jaký mám infotaiment. Škoda Octavia 4, r.v. 7/2021, 1,5TSI.  Na infotaimentu mi vyskočila nějaká aktualizace, dal jsem spustit. Nevím jak to zkontrolovat jak to proběhlo ale teď mi občas vyskočí Režim servisu. Když na to najedu, je tam možnost update a na další obrazovce USB1 a USB2. Našel jsem na stránkách Škodovky po zadání VIN aktualizaci podkladových map do navigace. Je to ono? Mám to nahrát podle návodu na flashku a zaktualizovat? Dík yza každou radu.

WhatsApp Image 2024-06-13 at 07.01.35.jpeg

WhatsApp Image 2024-06-13 at 07.01.36.jpeg

WhatsApp Image 2024-06-13 at 07.01.37.jpeg

WhatsApp Image 2024-06-13 at 07.01.38.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spustit aktualizaci, na to už jsem klikl. Pak se to ale zobrazilo znovu, tak jsem opětovně na to klikl. Vždycky jsem na to klikl před jízdou, není problém v tom? Od té doby co se mi to tam zobrazilo, tak mi pořád (no spíše občas, ale dost často) naskakuje ten "Režim servsiu". Nejsem si teď jistý, ale do toho servisního menu jsem se dostal, když jsem klikl v tom "Režim servisu" na aktualizace. Ale tím, že tam nic nešlo, tak jsem to dal restartovat "Reboot in normal mode", nebo tak nějak to tam bylo napsané. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Máš to tam psané - nepoužívejte vozidlo. Ta aktualizace neproběhne a bude vyskakovat pořád. Koukni se v v Menu > Nastavení > Informace o systému jakou máš verzi SW infotaimentu, to je to nejzásadnější. V servisním menu nic nevymyslíš, to je pro servisy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

SW, který máš (1803) je starý a budeš muset do autorizáku si nechat aktualizovat na 1941. Vzduchem ti asi nepříjde. U mě před aktualizací se infotaiment sekal, načítal se pomalu, odpojoval se telefon, nešlo nastavit automatické vyhřívání sedaček a občas se restartoval, potom pohoda. Projdi si tohle vlákno a mnohé se tu dočteš. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...