LeeCe Vloženo 2. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2020 Chtěl bych vědět, zda chování pátých dveří je v pořádku . Za deště prijdu k autu otevru kuft sahnutim na dvere, dám tašku a v tom se s pípáním začnou dveře zavírat. Musím sahnout na tlacitko pripadně silou dvere zastavit, podarí se to tak na 5 sekund a zase se zaviraji. chtel bych vedet, jestli je tam nejaka automaticka ochrana pokud prsi = uzaviram otevrene pate dvere (pripadne okna) nebo jen cidlo pod autem je zblaznené napr. stékánímk vody pres čidlo apod. Stalo se mně to opakovaně za deště. Take se mně staloo ze sem jednou dvere zastavil, prselo, bylo to cca 4 minuty stale otevrene, prisel jsem k autu k nárazníku, tak cca 70cm a v tom se dvere zacali zavirat. Pusobilo to na mě docela jako schválnost od toho auta. Udelalo to cca 3 krat behem krátké chvile. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LEdit Vloženo 4. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2020 Reklamuj, normální to není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2020 Vzhledem k dešti se jeví jako příčina virtuální pedál - podíval bych se do nárazníku co se s ním děje....příčinou může být i myší hnízdo nebo jen silný nános bláta, který ho zakrývá. Standardní dešťový senzor u Kodiaqu nemá v sobě funkci zavření za deště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 17. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2020 Tak jak to dopadlo s tim čidlem? Sice teď moc nepršelo( u nas v MSK, ale i tak. Já už čidla měnil. Ale mi někdy reagovali a někdy ne. To je jiný problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeeCe Vloženo 18. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2020 Zatím jsem to neřešil. Když byl slejvák, tak to jsem byl většinou na vyjizdce na kole :-) jestli se mne to podaří zopakovat nebo i natočit a reklamovat, dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.