Lukascheck Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Já jsem za Brno a Vila Tugenhart Jo taky jsem slyšel.Tam se chystám ještě než začnou s rekonstrukcí - i když už měli začít dávno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 tak tady ten Botanicus toho borca na skřipcu ten parchantík moc neposlouchal a že to bolí nebral na zřetel, asi pomsta ztrávili jsme tam od 11 do 17:30, pěknej vejlet. Vstupné 195,- za dospělého, 60,- za parchantíka do 15 let + to chce vyměnit nějaké prašule na groše, kurz 10,-Kč=1groš. Vše je tam jen za groše. Nechali jsme tam celkem litr. Je tam řada řemesel, všechny se nechají vyzkoušet za nějaký ten groš. Malá byla spokojená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 (editace) Já to vezmu ze širokého okolí Valašska, mimo to co už bylo tady představeno 1/ Pozvánka do Rožnova pod Radhoštěm: Valašské muzeum v přírodě 3 části 1) Dřevěné městečko, 2) Mlýnská dolina, 3) Valašská dědina, odkaz zde: Valašské muzeum v přírodě: , pro zábavu pak Gibbon park, 2 kempy oba s bazény. Kousek za Rožnovem p./R. golfové hřiště, tenisové kurty. Kousek výše Pustevny a Radhošť. 2/ Teplice nad Bečvou, lázeňské městečko s komplexem jeskyní Zbrašovské aragonitové jeskyně odkaz zde: jeskyně Teplice nad Bečvou 3/ ZOO Lešná se zámečkem, jedna z nejkrásnějších ZOO zahrad, které jsem po ČR viděl, a to se dá říct, že jsem byl skoro ve všech. Každým rokem přibývá výběhu a zvířat. Spousta výběhů je průchozích, odkaz zde: ZOO Lešná A spousta dalšího, ale to je od Rožnova větší kus cesty. Foto dodám později, je toho celkem i dost v galeriích právě na výše uvedených webech. Editováno: 11. Květen 2008, autor: blizard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 V Ostravě je toho hafo ale nejlepší je stejně :http://www.stodolni.cz/fotogalerie.php? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 (editace) Hele nechcete tohle téma pojmenovat nějak obecnějc. Prostě typy na výlety, aby toho tady bylo více. Nebo kam na výlet. V mém okolí je celkem prd. Když už se obecnější téma zamklo. Tohle je naprd. Já doporučuji Zámek Detěnice http://www.zamekdetenice.cz/ a hlavně návštěvu krčmy. Editováno: 12. Květen 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 (editace) tak taky něco málo z okolí Plzně (je to toho tady dost) ale z mého nejbližšího okolí bych uvedl hromnické jezírko no a pak kdo rád na procházky, tak není špatná procházka na Krkavec, nebo na Radyni, okolí řeky Střely s tím spojené město Plasy a plaský klášter a v neposlední řadě Mariánská Týnice u Kralovic atd... Editováno: 12. Květen 2008, autor: 2P4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Chlapi poraďte, chci vzít přítelkyní mou octou 4x4 někdy v zimě ( ptám se už teď ať sháním zavčas ubytko ) někam kde je hafo sněhu, lyžování, pohoda ubytko apod......konkrétně nějaký to zákoutí ČR !!!! tzn. kde se zapřáhne a zapotí má 4x4, ale hlavně ne konec světa, neboť se může stát i to že zapadnu a pak nikde nikdo .. minulej rok jsem jeli na Ramzovou kde bylo hafo sněhu ( 4x4 si mákla ) a tak tak jsme projeli... i když odobočka na Petříkov byla ještě horší !!!!! takže mi doporučte výlet ....vím třeba o Visalajích ( okr. FM ) .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 (editace) Tak jsem byl o víkendu na výletě v Plzni. Pivovar + Zoo. Nejdřív jsme navštívili pivovar. Paráda ukázali nám tu balící linku. Masakr. A pak jsme prošli pivovar starou a novou varnu a sklepy. Sklepy mají 9km. Editováno: 3. Květen 2010, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Ve sklepě se vaří pivo postaru, aby měli etalon. A daly nám ochutnat paráda dobře by se tam chlastalo. Foto4) nechtěl bych se tam ztratit. Foto8) Sklepy se kutaly celých 100let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 (editace) Pak návštěva v zoo. U vchodu si můžete vybrat mezi vstupenkou do zoo nebo zoo+dinopark. Pokud nemáte děti nenechte se zlákat a na dinopark se vyserte. Jsou to jen plastové figuríny z toho se asi 2 hejbaly a 2 vydávaly zvuky. Editováno: 25. Červen 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 (editace) Tak včera jsem byl v http://www.aquapalace.cz/. Docela dobrý. Tobogánů je tam několik nelepší je divoká řeka to je fakt maso. Akorát ta cena 450Kč na osobu na 3hodiny a méně to o víkendy méně to nejde je nehorázná mrda. Naštěstí jsem měl 2 volňásky. Jinak bych se na to vysral. Za 450Kč ještě ani nemáš vstup do sauny ten se platí zvlášt kilo navíc. Editováno: 30. Červen 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 (editace) Včera jsem byl v Palase Cinemas na Andělu v praze. Když si koupíte něco v KFC tak dostanete jednu druhou volnou vstupenku zdarma Nejvíc mě dostal Leoš Mareš, který na ten film šel taky. Dříve jsem ho bral, byl to nicka a vytáhl se. Ale má hvězdné manýry pičus. Zatímco všichni stály frontu na ten hnusnej předraženej popkorn on si stoupl vedle a vynutil si přednostní obsloužení Editováno: 1. Červenec 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Zvu vas do Ceskeho Krumlova, myslim, ze Krumlov neni treba dlouze predstavovat 2. nejvetsi hrad a zamek v Ceske republice, otacive hlediste, nedaleka nadrz Lipno. Z Krumlova se daji podnikat vylety vsude kolem, napr Hluboka nad Vltavou, Ceske Budejovice, Rozmberk... http://www.penzion-jan.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 LIBEREC na co Vás sem všechny pozvat??? je toho fakt hafo ZOO - nejstarší ZOO v ČR a jediná, která chová Bílé Tygry - http://www.zooliberec.cz Botanická zahrada Ještěd FC Slovan Liberec HC Bílí tygři Liberec Centrum Babylon s aquaparkem, lunaparkem, IQ parkem, labyrintem a dalšími atrakcemi více info o všem co se dá v Liberci dělat je na adrese http://www.liberec.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 (editace) Tak jsem byl dnes na vycházce a udělal nějaké zimni foto.Pár pohledů na Trůbu,na lom,kde se těží vápenec(normálně nepřístupné),na jeskyň,kde byly objeveny první ostatky člověka neandrtalského(asi nějaký můj prarodič ) a celkový pohled na město.V létě je to na celý den. Editováno: 3. leden 2009, autor: cosby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 (editace) Tak panove Cesky Krumlov slavi letos 700 let od prvniho pisemneho zaznamu. Vemte rodiny a prijedte si udelat vylet do mesta, ktere patri mezi 100 nejkrasnejsich na svete. http://www.ckrumlov.info/php/katalog/atr/select.php?lang=cz Pokud byste meli zajem, radi Vas privitame v nasem penzionu. Pro letosni rok jsou ceny upraveny pod prumer ostatnich ubytovacich zarizeni v centru mesta. http://www.penzion-jan.cz Editováno: 13. Duben 2009, autor: houmik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luks Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Rozhledna Kozákov http://www.interregion.cz/turistika/vyhlid...kov/kozakov.htm Ideální letní výlet Každou chvíli tam lítaj s padákama,je to nádhera... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Slíva Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Rozhledna Kozákovhttp://www.interregion.cz/turistika/vyhlid...kov/kozakov.htm Ideální letní výlet Každou chvíli tam lítaj s padákama,je to nádhera... jj mužu jen doporučit. Když vyjde počasí jako mně krásny výhled. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroě Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Ahoj, také se ořipojím.V okolí Uničova jsou také velice pěkné místa.Například pohádkový hrad Bouzov a nedaleké Javořické jeskyně, opravená zřícenina hradu Sovinec,Šternberský hrad, za Dlouhou Loučkou jsou Rešovské vodopády.Ještě arboretum Bílá Lhota a v Olomouci Zoologická zahrada na sv.Kopečku.Našlo by se toho víc.V Uničově šatlava ale ta se otvírá jen při slavnostech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bublina Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 (editace) Taky tip na léto, sice ne na výlet, ale zábava to určitě je. Super zážitky s luxusními autíčky snů nabízí zde http://www.zlutaraketa.cz/motorismus,32.html, tak třeba si někdo bude chtít udělat pěkné léto :-) Editováno: 21. Červen 2009, autor: bublina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Červen 2010 Sdílet Vloženo 28. Červen 2010 Zdravím, mám pro vás pár tipů z mého rodného kraje: Moravský kras (více http://www.caves.cz/ ) - propast Macocha a Punkevní jeskyně, Kateřinská jeskyně, Sloupsko - šošůvské jeskyně a jeskyně Balcarka. Dále je zpřístupněna jeskyně Výpustek, tam sice krápníky neuvidíte, ale je to bývalý velitelský bunkr ČSLA, s veškerým původním vybavením. Další je jeskyně Blanických rytířů v Rudce u Kunštátu s vytesanými sochami bájných rytířů ( více http://www.rudka.cz/jeskyne). V okolí je několik zámků: - Rájec nad Svitavou - Lysice - Boskovice + hrad - Kunštát Dále pak třeba národní kulturní památka barokní kostel Jména Panny Marie ve Křtinách. Navštívit lze i památky přímo v Blansku, nemluvě o Boskovicích se židovskou čtvrtí. Pro milovníky rozhledů několik rozhleden: - Veselice-Podvrší - Alexandrova rozhledna u Adamova - Malý Chlum u Bořitova - Babylon u Kozárova - Milenka v Rudce u Kunštátu Jinak se dá navštívit např. westernové městečko Western Park v Boskovicích, tamtéž Arboretum Šmelcovna. Pro koupání chtivé rekonstruované koupaliště Aquapark v Blansku a Červenka v Boskovicích. Případným návštěvníkům přeji pěkný výlet, nebo dovolenou. Portál Blanensko s dalšími informacemi najdete ZDE. Boskovicko zase TADY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 Byli jsme na vylete na motorkach kousek za Dvorem Kralove na prehrade Les Kralovstvi, doporucuju, opravdu nadhera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 Tak koukám, že to je tady samej tip do Západních Čech, Prahy nebo na Moravu. Výjimka Liberecko - budiž čest a sláva. Ale i na Východě Čech se dá najít hezkých pár pamětihodností. Jako první doporučím návštěvu zámku v Litomyšli - čistá renesance, největší plocha fasády krytá psaníčkovým sgrafitem u nás, dost možná i v Evropě. Zámecký pivovar jako rodiště Bedřicha Smetany je hned vedle. Za prohlídku stojí i náměstí téměř celé lemované podloubím. V zámecké zahradě jsou pořádané zahradní promenádní koncerty. Další historické památky jsou nejrůznější hrady a zámky, napříkla hrad nebo zámek v Potštejně, zámek v Častolovicích , zámek v Lanškrouně , zámek v Moravské Třebové , hrad na Kunětické Hoře u Pardubic nebo samotný zámek v Pardubicích . Kdo má děti, určitě je vezme do Ratibořic u České Skalice na zámek, nedaleko od kterého je i mlýn a Staré Bělidlo známé z Babičky Boženy Němcové. Pro sněhožrouty máme Orlické hory - například Říčky v Orlických horách , Čenkovice . V Orlických horách se dá najít spousta zajímavostí i v létě, kdy se dají navštívit muzeálně upravené objekty čs. pohraničního opevnění z doby 1.republiky - ať už oblast Králicka, nebo Rokytnicka - podrobnosti je lépe hledat přímo na stránkách bunkry.cz . Každoročně koncem srpna se v těsné blízkosti městečka Králíky odehrávají simulované boje z dob WW II v rámci akce inspirované čs. opevněním a zvané Cihelna . V těsné blízkosti "bojiště" se nachází i Vojenské muzeum a jen přes kopec je jedna z dnes přístupných pevnostních tvrzí pevnost Hůrka , do roku 2008 veřejnosti nepřístupná z důvodu využití armádou. Další pevnosti (přístupné i nepřístupné) všech stupňů odolnosti následují v řetězci na obě strany původní linie opevnění. Takže kdo chce, má možnost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion_K Vloženo 4. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2020 Prosím, poraďte kam zajet na výlet s klučinou 8 let. Spíše něco zábavného, poučného - na dlouhou turistiku ho moc nedostanu. Co máme za sebou Dolní Morava - stezka v oblacích Pevnost poznání Olomouc Brno přehrada - loď + hrad ZOO Lešná ZOO Olomouc DinoPark a ZOO Vyškov Hrad Bouzov Brno Vida! Punkevní jeskyně - Macocha Javoříčské jeskyně Peklo Čertoviny + Pohádková Vesnička AquaLend ... Upřednostňuji jednodenní výlety - Morava, Střední Čechy. Děkuji za návrhy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2020 KovoZOO ve Starém Městě u Uh.Hradiště a spojit třeba s plavbou po Baťově kanálu, popř. letecké muzeum v Kunovicích 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.