Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Dobrý deň.mam možnosť kúpiť Octaviu 4 rok 12/2022.viete mi poradiť či ísť do tohto auta alebo radšej nie?či má aj tento ročník stále problémy?dakujem

Mám 09/2022. Nemám problémy. 

Já mám 05/20 a taky nemám extra problémy. 

01/2022 - bez zásadních problémů.

On 3/11/2025 at 1:30 PM, Mako123 said:

Dobrý deň.mam možnosť kúpiť Octaviu 4 rok 12/2022.viete mi poradiť či ísť do tohto auta alebo radšej nie?či má aj tento ročník stále problémy?dakujem

Vôbec nepíšeš, čo to je za model - motor, prevodovka, podvozok, výbava.

Véééééľmi záleží akú výbavu auta kupuješ:

- pokiaľ je to "socka" - bez matrixov, bez senzorov, bez navigácie, bez kessy - tak zrejme so SW nebudeš mať žiadne veľké problémy. Pokiaľ je tam toho napchatého viacej, tak problémy pribúdajú. Ja som toho mal v aute dosť, pretože pôvodne som si ho chystal na odkup po leasingu a zrušil som to. Auto fungovalo až na navigáciu po kúpe celkom dobre, v mojom prípade sa každý uprade SW prejavoval novými a novými problémami.

- po mechanickej stránke som mal 1.5TSI M6 - najazdené 150t km - počítam, že zotrvačník by zvládol ešte 20-30t km a potom výmena

- u mňa proti kúpe O4 / Golf8 / Leon je jasne nemožnosť nastaviť výduchy klimatizácie = Hlavný dôvod prečo som toto auto zrušil

• 1 měsíc později...

Je to starší téma ale pro lidi co mají stále problémy s infotaimentem u starších modelů (2020-2022) ( sekání, restarty apod) zkoušeli jste, krom aktualizaci, v ramci záruky nechat vyměnit MIB jednotku za novější verzi?  Revize C a výše ....protože většinou verze A a B mají starší procesory apod a i když je tam aktuální software, prostě to nedávají. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.