Michaltvr Vloženo 30. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2020 Zdravím, na záruku mi ŠA uznala korozi kolem vnitřníko lemu levých zadních dveří. Viz foto. Nabízejí dveře vyměnit. Garanční technik v autorizovaném servisu nejdříve odhadoval, že to bude na opravu jen postižené části. Výměna dveří ho překvapila. Mě taky. Jestli se to chytilo včas, preferoval bych opravu jen postižené části. Protože co spasování nových dveří? A co lakování? Trefí se barva? Nebo už to bude navždy vidět? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 30. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2020 Určitě nech vyměnit, jak se jednou šáhne až na plech, nikdy už není ta antikorozní ochrana taková, jako z výroby, rez jde vždy zpomalit, ale málo kdy se ji podaří zastavit uplně... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badura Vloženo 30. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2020 ŠA podľa mňa vie prečo ti ponúka dvere vymeniť, tá hrdza ako píše Martab by sa aj po opracovaní tých dverí s najväčšou pravdepodobnosťou vrátila a nakoniec by si tam chodil ako na klavír, mne po roku od kúpy auta (nie Škoda) striekali dvere (biela metalíza) a bolo vidieť zmenu fakt len z centimetra, ale neviem možno záleží aj od farby. V každom prípade keby som to mal ja na dverách a ešte k tomu by mi ŠA sama odporúčala tie dvere vymeniť tak kývnem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 31. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2020 (editace) Blby plech uz z vyroby, neopravitelne, aj keby opravili moze zacnu hnit pod tym zahnutym plechom. Pokial neparkujes na slnku, nebude problem trafit farbu. Potom uz zalezi od skusenosti lakernika. Naposledy som videl striekany naraznik na kii, cerveny na to ze 2 roky stare auto katastrofa, do oci bijuce. Radsej nove dvere s troska inym odtienom, ako hrdzave. Daj si zapisat do ser. Knihy vymenu dveri z dovodu korozie. Editováno: 31. Srpen 2020, autor: atlan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michaltvr Vloženo 4. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2020 Váhám protože, mám šedou business metalízu. Dle lakýrníka to nebude vidět z pohledu kolmo, ale z boku ano. A k tomu se musí udělat rozstřik do dalších dílů:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 4. Září 2020 Sdílet Vloženo 4. Září 2020 V pripade rozstreku by som sa nebal,ale v Skodovke na zaruku supnu iba dvere a tam to bude urco vidiet.Dilema takato oprava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 4. Září 2020 Sdílet Vloženo 4. Září 2020 Pockaj 3 roky a budes tam mat dieru z kazdeho pohladu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 5. Září 2020 Sdílet Vloženo 5. Září 2020 Mě na autě lakovali zadní nárazník (vada laku z výroby), barva Black Magic a pokud člověk není lakýrník, nic nepozná (lakovali bez rozstřiku). Ty dveře jsou prostě KO, buď se to nechá jen zapravit, ale po čase to vyleze opět ven, nebo se vymění celé dveře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 5. Září 2020 Sdílet Vloženo 5. Září 2020 Jinak me v autorizaku delali po bouracce blatnik s naraznikem a rozstrik do dveri delali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michaltvr Vloženo 7. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2020 Oprava byla poznat? Stejne se mi zda neprimerene brousit a znovu lakovat venkovni cast vozu a okolni dily vuci tomu, ze to rezne v miste kde to neni videt. Vidim to jako vetsi poskozeni nez opravu. Po bouracce jasny. To se uz neda nic delat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 7. Září 2020 Sdílet Vloženo 7. Září 2020 Jenze tady to bude reznout ve spoji plechu ktery jsou nasobe a tam se to nikdy neopravi tak aby to znovu nerezlo. Jinak bohuzel ten rozstrik z autorizaku je z nejakeho uhlu trochu poznat, ale je to podle umu lakyrnika. Druhou stranu po jiny bouracce mi delali v neautorizaku a vysledek ze lak je hezci nez ze skodovky a rozstrik neni vubec poznat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kimi.K44 Vloženo 22. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2022 Zdravím, měl jsem v servise supa na opravu zadního nárazníku a po příjezdu ze servisu jsem si všiml něčeho čeho jsem si nebyl vědom že na autě mám (viz foto). Bude to rezaté, nebo je možné, že v servise udělali něco špatně ? Na autě je keramická ochrana laku. Při předání vozidla do servisu jsem zakázal auto mýt a případně dělat rozstřik do postranic právě kvůli té keramice. V případě rzi jsem někde slyšel, že škodovka dává záruku 10 let na prorazivění za předpokladu,že je auto servisováno dle servisních intervalů. Je to 3/17 s cca 130 000km na tachometru a nevynechaný žádný servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.r.a.n.t.a Vloženo 22. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2022 Podle mě to servis nemohl udělat, vypadá to na regulérní korozi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michaltvr Vloženo 23. Říjen 2022 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2022 Reklamovat by se to mohlo dat, jen bych si pred tim zjistil jestli uz nebyla ta mista opravovana. A jestli ano, tak jestli todelal autorizovany servis. Ja bych rekl, ze uz to bylo opravovano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 23. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2022 Zkus to, ale řekl bych, že to ŠA zamítne a řekne, že byl lak povrchově poškozen od "bordelu" co se usazuje v tom přechodu mezi nárazníkem a blatníkem. Teda pokud už to někdo někdy neopravoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 23. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2022 Menej pozeraj a citaj reklami, alebo si precitaj to drobnym pismenami pod ciarou. Sa vztahyje len na prehrdzavenie karoserie z vnutra von, a nesmie byt mevhanicky poskodeny lak. Inymi slovami jedine ze by bol od vyroby zly plech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kimi.K44 Vloženo 23. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2022 Opravované to nebylo,.. no zkusím tam zavolat, za zkoušku nic nedám. Nečekal jsem že to začne reznou po 5ti letech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 23. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2022 vidieť že to kvitne aj medzi nárazníkom a vodítkom - blatníkom , nebolo to predtým buchnuté aj ked len trochu a posunul sa nárazník ? treba ho dať dole ,vodítko dole ,vybrúsiť , nalakovať postranice a predať ...toho sa už nikdy nezbavíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kimi.K44 Vloženo 24. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2022 Bouchnuté to bylo 22. srpna a s nárazníkem to pravděpodobně trochu hlo, pán mi do toho nacouval . Za 2 měsíce to může začít takhle kvést ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 26. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2022 predtym nikdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.