Bou Vloženo 13. Září 2020 Sdílet Vloženo 13. Září 2020 (editace) Dobrý den prosím o pomoc, IMG_7060.MOV IMG_7060.MOV Škoda Superb 2015 , 2,0TDI 140 kw, dnes jsem objevil tuto ztuhlou pěnu v prostoru motoru, ví někdo o co jde?... o jaký únik se jednà? Pěna je ztuhlá , dá se olamovat. děkuji Petr Editováno: 14. Září 2020, autor: Pawouk Upraven název tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdoksS Vloženo 13. Září 2020 Sdílet Vloženo 13. Září 2020 (editace) Vypadá to na nějaký únik redukčního prostředku (adblue). To, kolem čeho je to navrstvené je vstřikovací ventil redukčního prostředku, který je navíc chlazený. Oloupej to všechno až na ventil a zkus vysledovat, kde je únik kapaliny. Drží to objímka, která ma pár těsnění, tak pokud není někde prasklý, bude asi problém v tom těsnění. Editováno: 13. Září 2020, autor: AdoksS 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bou Vloženo 13. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2020 před 19 minutami, AdoksS napsal: Vypadá to na nějaký únik redukčního prostředku (adblue). To, kolem čeho je to navrstvené je vstřikovací ventil redukčního prostředku, který je navíc chlazený. Oloupej to všechno až na ventil a zkus vysledovat, kde je únik kapaliny. Drží to objímka, která ma pár těsnění, tak pokud není někde prasklý, bude asi problém v tom těsnění. Ahoj. Viz níže se mě načetlo cca před týdnem , ...muže to být s tým spojený ,??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdoksS Vloženo 13. Září 2020 Sdílet Vloženo 13. Září 2020 Myslíš že ne?? Jasně, že je to s tím spojený. Jinak bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora. Jinak tě tady moderátoři zaříznou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 16. Září 2020 Sdílet Vloženo 16. Září 2020 Samozrejme ze ano,system straca/spotrebuva ovela viac adblue,ako je normalne/povolene....mpzno ho v nadrzi uz vela nezostava,pripadne ta info o tom dojazde uz moze byt skreslena...ak chces jazdit,urco hned servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
02luki18 Vloženo 23. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2020 No zdravim BOU, ako si nakoniec vyriesil ten ventil ad blue?? Kupovany je nový? Kupoval si aj privodnu hadicku na privod adblučka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan,sindler Vloženo 29. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2020 mne sa stalo presne to iste. vymenil som vstrekovač na adblue a robi to stale. objednal som privodnu hadicu ,original skoda podla vin kodu ,samozrejme ze nepasovala. navyse pristup..... katastrofa. hadica vedie cez ,,šasy,, takze vymena skoro nemožná. vytesnil som hadicu tmelom zvnutra a trosku to pomohlo ale i tak vytláča adblue von. a bojim sa ze pri vymene hadice za novu to bude robit i tak :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman.besedic Vloženo 30. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2020 ahojte mam ten isty problem,cele som to vystriekal a zda sa ze unik je cez tu svorku vstrekovaca.Tam je nejake tesnenie ked ju zhodim dolu?Ked kupim novu svorku je k nej aj nove tesnenie?Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 30. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2020 unik je na spoji ventil trubka , ine ako vymena ventilu a trubky to nespravi ... pri vymene trubky prajem prijemnu zabavu , kto to nerobil a neobjedna si k tomu aj kondomy na montaz tak porodi ... autorizak by mal vedet 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
02luki18 Vloženo 4. leden 2021 Sdílet Vloženo 4. leden 2021 (editace) dusan,sindler Takže mne vymenil len hornú časť hadičky prívodu ad blue, a už neuniká nič, zatiaľ všetko je v pohode. Ja som kúpil aj nový vstrek AD blue, no a tam mám kamienok úrazu, keď vozidlo stalo zacítil som tu pojeb..ú močovinu, takže mne už uniká len výfukový plyn s adblue dokopy cez tento ventil 😄😄😡. To skúsim spraviť sám, dám tam tmel ktorý je do vysokých teplôt a uvidíme. Veď dám menej financií a nemám čo poškodiť. Hrdlo na výfuku a prstenec na vstrekovači sú čisté a hladké, neviem kde je chyba. Dám tmel a uvidíme. Editováno: 4. leden 2021, autor: 02luki18 Pravopis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 4. leden 2021 Sdílet Vloženo 4. leden 2021 maximálne otráviš sondy alebo ti ten tmel vylieta ... je tam normálne plechové tesnenie , a ak je nové aj nová spona tak to musí tesniť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
02luki18 Vloženo 4. leden 2021 Sdílet Vloženo 4. leden 2021 Tak potom hop hop, keď mi menil vstrek tak ja som tam žiadne plechové tesnenie nevidel. Vôbec nič tam nebolo. Len pevný kus vstreku, žeby nedal?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
02luki18 Vloženo 4. leden 2021 Sdílet Vloženo 4. leden 2021 No tak dávam radu s tmelom do koša,hovadina. Len nechcem zase peniaze dávať do potrubia kde je ventil vstreku, ak tam podložka nieje nevyriešil by to klingerit? Veď sa robia s toho tesnenia pod hlavy. Nešlo by to? Bol by to problém? Veď vstrek a hadica už stalo dokopy 500€, a teraz opäť veľké peniaze? Klingerit otázka pár eur. Hmm?? Už neviem kua tu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 4. leden 2021 Sdílet Vloženo 4. leden 2021 04L253115 6€ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
02luki18 Vloženo 5. leden 2021 Sdílet Vloženo 5. leden 2021 Viem že už chcem moc ale vieš mi povedať kde to kúpim ? Alebo stačí zájsť do škody? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 5. leden 2021 Sdílet Vloženo 5. leden 2021 v škodovke ti to objednajú , ak je ok spona a je to čisté musí to tesniť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas Matucha Vloženo 11. leden 2021 Sdílet Vloženo 11. leden 2021 (editace) Zdravím nedokáže někdo poradit kde koupit koncovku hadičky Adblue co je u vstřikovače ? Ve Škodovce mně řekli jen celou hadičku a zde čtu, že někdo měnil jen koncovku, nevíte kde sehnat ?? Editováno: 11. leden 2021, autor: Lukas Matucha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
02luki18 Vloženo 11. leden 2021 Sdílet Vloženo 11. leden 2021 Mne menil len hornú časť, to bolo asi 1,5m. 200€ aj s pracov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman.besedic Vloženo 11. leden 2021 Sdílet Vloženo 11. leden 2021 Riesim teraz ten isty problem mne odporucaju za cca 300€ deaktivovat cely system ad blue a tym to bude vyriesene udajne to nema vplyv na KO ani STK ani funkcnost motora. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdoksS Vloženo 11. leden 2021 Sdílet Vloženo 11. leden 2021 Tu deaktivaci Ti nabídli ve škodovce?? Pokud ano, tak to jsou dobří střelci. Na motor by to nemělo vliv, ale rozdrbaly by se emise. Rozhodně by byly vyšší hodnoty oxidu dusíku (NOx). Mám pocit, že na STK se prioritně měří kouřivost na což tohle nemá vliv. Možná to je řešení, jak moc vhodné, musí každý posoudit sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
02luki18 Vloženo 11. leden 2021 Sdílet Vloženo 11. leden 2021 Ak to nemá vplyv na motor, ani na nič ako píšeš tak prečo to tam väčšina ľudí stále má? Určite by bolo jednoduchšie to dať preč a je pokoj. Nezdá sa mi to nejako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdoksS Vloženo 12. leden 2021 Sdílet Vloženo 12. leden 2021 Je to tam proto, aby motory splňovaly normu a mám pocit euro 6D temp. Stejně to začíná fungovat až po zahřátí, protože to potřebuje pro optimální funkčnost určitou teplotu. Tím, že to vyřadíš, tak auto pojede jen nebude plnit onu přísnou normu a bude vypouštět víc splodin oxidu dusíku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 12. leden 2021 Sdílet Vloženo 12. leden 2021 fúha , ja som posledne po niekom riešil práve spojazdnenie DPF a močoviny po problémoch , myslel som že tieto ojeby sa robia na 10 ročných OII a nie na nových autách , nečudujem sa že je táto republika tam kde je 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan,sindler Vloženo 12. leden 2021 Sdílet Vloženo 12. leden 2021 Ja som vymenil hadicu za 180 eur a mam pokoj. Keby niekto potreboval vstrekovač tak mam na predaj original funkčný. Poradím aj s výmenou hadice. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 12. leden 2021 Sdílet Vloženo 12. leden 2021 Porad pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.