Přejít na obsah

Únik kapaliny AdBlue

Bou

Doporučené příspěvky

Zdravim Milan,vsetko je vyssie spomenute spojky myslim 6,8mm,rovnako ide sa dajú kupit,urcite ich kupis v nejakom eshope pripadne v obchode s tym materialom,ja som ich vyhooglil.ano je to naspat v tej kocke a este uchytil taky zicher bindrami.unik odvedy ziadny .ra jedna spojka tam isla riadne ztuha ale natlacili sme ju

Editováno: , autor: chio11
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...
  • o 3 měsíce později...
V 14. 5. 2024 na 12:55, marekzerzan napsal:

Vymenil jsem dnes za nerezovou a jestli to ani nebude drzet, tak na to kaslu a vymenim hadicku, jen se bude asi tezko menit kdyz to vede vsude mozne ...

IMG_20240514_124001.jpg

Ahoj, mohu se zeptat jak si prosim spojil ty dve spojky? Nějakou hadičkou? Je jedno jakou? Aby vydržela tu močovinu? Na konci kde si napojit 4 mm hadicku si taky oblepoval nějakou lepenkou jako to bylo v originále? 
Děkuji 😊

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Nic sem neoblepoval, funguje to zatím spolehlivě, jen jsem váritl ty vyhřívací část do plastového obalu.

koncovky jsem spojil nějakou modrou hadičkou kterou jsem přikoupil, není vidět dal jsem tam část co krásně zajede do obou části naplno, snad to vydrží, když ne vyměním, je to za pár korun.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...