Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Zdravim Milan,vsetko je vyssie spomenute spojky myslim 6,8mm,rovnako ide sa dajú kupit,urcite ich kupis v nejakom eshope pripadne v obchode s tym materialom,ja som ich vyhooglil.ano je to naspat v tej kocke a este uchytil taky zicher bindrami.unik odvedy ziadny .ra jedna spojka tam isla riadne ztuha ale natlacili sme ju

Upraveno od chio11

• 2 týdny později...

Takže rovnaky problem pri 160000km hadica vymenena a je pokoj 

• 4 týdny později...

Zkusil jsem pneu koleno 6ku spojeny s redukci 6 na 4, bohuzel ta 6ka to po vice jak tydnu nedala a rozpadla se. zkusil jsem jinou, snad pevnejsi, ta mi tam ale sla hodne tezko nasadit a je jen dost na kraji, tak uvidim jestli drzi

IMG_20240512_111256.jpg

hmm tak ta lepsi se taky rizpadla

IMG_20240512_133924.jpg

IMG_20240512_133932.jpg

Vymenil jsem dnes za nerezovou a jestli to ani nebude drzet, tak na to kaslu a vymenim hadicku, jen se bude asi tezko menit kdyz to vede vsude mozne ...

IMG_20240514_124001.jpg

Kde si sehnal tu nerezovou... vyhrivani si zapojil?

• 3 měsíce později...
V 14. 5. 2024 na 12:55, marekzerzan napsal:

Vymenil jsem dnes za nerezovou a jestli to ani nebude drzet, tak na to kaslu a vymenim hadicku, jen se bude asi tezko menit kdyz to vede vsude mozne ...

IMG_20240514_124001.jpg

Ahoj, mohu se zeptat jak si prosim spojil ty dve spojky? Nějakou hadičkou? Je jedno jakou? Aby vydržela tu močovinu? Na konci kde si napojit 4 mm hadicku si taky oblepoval nějakou lepenkou jako to bylo v originále? 
Děkuji 😊

• 2 týdny později...

Nic sem neoblepoval, funguje to zatím spolehlivě, jen jsem váritl ty vyhřívací část do plastového obalu.

koncovky jsem spojil nějakou modrou hadičkou kterou jsem přikoupil, není vidět dal jsem tam část co krásně zajede do obou části naplno, snad to vydrží, když ne vyměním, je to za pár korun.

• 6 měsíců později...

Zdravím, mám stejný problém. Bylo by možné nějaké info ohledně výměny? Děkuji

zdarec taky mne to potkalo ,při výměně udělam par fotek a hodim to sem🙂

• 3 týdny později...

Teklo to za plastovým kolinkem . Použil jsem nerezové kolínko a redukci viz výše a je bez problémů. 

Oprava za pár kaček. Diky moc za inspiraci

Upraveno od DanKey

• 2 týdny později...
V 4. 9. 2024 na 11:56, marekzerzan napsal:

Nic sem neoblepoval, funguje to zatím spolehlivě, jen jsem váritl ty vyhřívací část do plastového obalu.

koncovky jsem spojil nějakou modrou hadičkou kterou jsem přikoupil, není vidět dal jsem tam část co krásně zajede do obou části naplno, snad to vydrží, když ne vyměním, je to za pár korun.

Jak moc silou jsi musel rvát kolínko do vstřikovače adblue? Koupil jsem 6mm a přijde mi, že to tam nepasuje, trn na vstřikovači je moc velký. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.