Publikováno Září 21, 20204 r Při ostřikování s ucpanou zadní tryskou jsem pozoroval masivní únik kapaliny, která vytékala pod záslepkou v přední dolní části levého prahu a vytvořila pod autem louži. Jedná se o nějaký přetlakový ventil anebo o prasklou hadičku? Jak lze případně tuto hadicku vyměnit?
Září 21, 20204 r Mel jsem tutez vadu, jednalo se o prasklou hadicku, resil jsem vymenou v autoservisu.
Září 21, 20204 r Autor před 38 minutami, Šutrák napsal: Mel jsem tutez vadu, jednalo se o prasklou hadicku, resil jsem vymenou v autoservisu. Jaká je náročnost takové opravy v servisu (časová a finanční)?
Duben 4, 20223 r Rovněž nám praskla hadička a teklo nám to všechno do kufru. Naštěstí opraveno v rámci záruky během jednoho dne.
Únor 25Úno 25 Hadička by to měla být tahle: Vlnovec, hadice ostřikovače 1J0955751D (skoda-dily.cz). Pro spojení pak tyto díly: 2x Přípojka 5J0955871A (skoda-dily.cz) a 2x Přípojka 5J0955871B (skoda-dily.cz).
Červen 26Čer 26 Voda mi vytíká z c-sloupku pod tím světlým plastem. Nevíte jak ho sundat aniž bych něco ulomil?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.