Gejza75 Vloženo 24. Červen 2021 Sdílet Vloženo 24. Červen 2021 Som naplánovaný na servis na 9.7., že sú tam aj nejaké iné zvolávačky, tak som zvedavý. Potom podám hlásenie o zmenách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Vloženo 10. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2021 @Gejza75jak to dopadlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gejza75 Vloženo 11. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2021 Upgrade prebehol na verziu 1316. Zatiaľ to vyzerá omnoho lepšie. Nemyznú logá staníc, zatiaľ žiadne mrznutie systému. Robili mi aj nejaké zvolávačky na airbagy a kessy. Trvanie cca 3hoďky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 11. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2021 Je tam u údajích o spotřebě ten symbol na mazání, jak má Columbus? Ve 1315 ještě nemám a ten se neseká vůbec, uživatel do 5 vteřin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gejza75 Vloženo 12. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2021 17 hours ago, Jan R. said: Je tam u údajích o spotřebě ten symbol na mazání, jak má Columbus? Ve 1315 ještě nemám a ten se neseká vůbec, uživatel do 5 vteřin. Skúsim to pozrieť, nevšimol som si to. Sú tam zmeny obrazovky klimatizácie. Nabiehanie je omnoho rýchlejšie, čiže upgrade mal určite zmysel. Škoda, že to nevedia pustiť "online". Vraj to robia cez lokálne USB-C a nahrávajú to priamo do rádia. Čo sa týka zmeny konetivity, tam je problém stále ten istý. V mojom prípade iPhone 11 sa cez BT pripája a zase odpája, vypisuje, že pripojené príslušenstvo nie je podporované...ale v konečnom dôsledku to funguje. Údajne je v tom Apple a jeho politika. Čo sa týka Apple Carplay kompatibility, tu je zoznam: https://www.apple.com/ios/carplay/available-models/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 12. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2021 To mi píše od začátku s iPhonem 12 po každém startu + na mobilu není podporované. Třeba iPhone 13 už půjde. Nějak jsem nepátral proč, jen napíše a zmizí tak to neřeším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gejza75 Vloženo 12. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2021 28 minutes ago, Jan R. said: To mi píše od začátku s iPhonem 12 po každém startu + na mobilu není podporované. Třeba iPhone 13 už půjde. Nějak jsem nepátral proč, jen napíše a zmizí tak to neřeším. Pozeral som ten údaj o spotrebe a nič som nenašiel. Posielam video štartu a nejaké screeny. IMG_3727.MOV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 12. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2021 Tady ty dvě nuly jsem myslel. Třeba taky přijdeme na řadu 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gejza75 Vloženo 12. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2021 To som tam nevidel. Ale dôležité je, že to nelaguje a vyzerá to tak, že je to konečne “použiteľné”. Smutné je, že až po viac ako roku sériovej produkcie.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 12. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2021 Ano, mělo to být hned při uvedení. Já od dubna nemohu říci křivé slovo na elektroniku. Když čtu na FCB ty hororové scénáře pokažné si řeknu volba analog. budíky+Swing+holá Active je moc fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 12. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2021 Jj mám to stejně, naprosto spokojen 👍 IMG_3486.MOV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gejza75 Vloženo 13. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2021 Ja mám Ambition s light paketom (neviem presný názov), ale mám to ešte s virtual cockpictom a matrix svetlami. Virtual cockpict je síce pekný, ale mám “až” dve možnosti, takže prakticky nevyužiteľný.. zato matrixy sú super! To sa fakt oplatí do toho investovať..ale nechcem odbiehať od témy infotainmentu. Pripájam ešte jedno video. IMG_3728.MOV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 20. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2021 Po aktualizaci z 1315 na 1316 při stisknutí SET menu. Myslím, že tam dříve nebylo tolik položek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukaskotek Vloženo 1. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2021 (editace) Tak mám za sebou update z 0892 na 1316 (také jde o hardware 5E3035869 bez A) a můžu jen potvrdit, co píšete. Veškeré odezvy jsou teď rychlé, po startu se uživatel načte prakticky okamžitě, spojení s Android Autem je stabilní (ale nechci to zakřiknout, chce to ještě víc jízd na ověření). Takže to vypadá, že doladili i těch posledních několik iritujících drobností :) Všiml jsem si i drobných změn v designu, třeba nastavení klimatizace je přehlednější, tj. ikony jsou výraznější a větší a každý prvek, se kterým lze pracovat, je ve zřetelném kroužku (za všechny A/C, který byl předtím na obrazovce jen jako text a muselo vám dojít, že to není jen informace o stavu). Také dolní lišta je mírně vyšší a ikony jsou zřetelnější a líp se do nich trefuje. Takhle by to šlo. Jinak pod tlačítkem SET mám stále jen tři původní ikony (hlídání vnitřního prostoru nemám). Editováno: 1. Listopad 2021, autor: lukaskotek 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 1. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2021 (editace) Aspoň, že nejsem sám s kladným hodnocením. Zaslouží pochvalu. Vnitřní prostor mám, protože mám z výroby autoalarm. Když někomu řeknu, že po 8m. jsem nikdy nemusel resetovat infotraiment, nevěří. Editováno: 1. Listopad 2021, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 1. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2021 Super poznatek, evidentně na tom furt makaj a jednou to snad bude na komplet vyladěné 👍 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 1. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2021 (editace) Mě celkově na tom autě se opakují 3 hlášky, ale vždy zmizí a střídavě vždy po 2,3 měs. jedna z nich. Žádné drama, funkce fungují. 1. zkontrolujte světla - na to není řešení, pozičky svítí vpředu i vzadu 2. hlášení SOS - volání přes čudlík funkční 3. závada airbag - jednou už SW přehrávali, příště se jim to třeba povede Takové sporadické závady, co hned zmizí a nenechají ani záznam na diagnostice nemá cenu řešit v servisu. SW 1316 u mě od půli srpna, funguje stále stejně dobře 👍 IMG_6367.MOV IMG_6367.MOV IMG_9995.MOV Editováno: 1. Listopad 2021, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubse Vloženo 18. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2021 Nevite prosim jestli by u tohoto swing 8 infotainmentu mel byt automaticky mirrorlink? Auto jsem dostal sluzebni a pise mi to, ze funkce neni k dispozici. Nevim jestli neni z nejakeho duvodu funkcni nebo jestli byla funkce za dalsi priplatek. Podle Skoda aplilace je to vybava ambition…. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 18. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2021 Automaticky přes kabel, už Active ho má. Jak je to auto staré? těch prvních půl roku byli ty doplňky stylem jo i ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubse Vloženo 19. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2021 Diky za odpoved. Auto je z poloviny roku 2020. Hrozne me to stve, ze takova uzitecna funkce nejde. Podle soucasne specifikace ambition je jasne, ze smartlink fungovat ma. Je tedy mozne, ze drive byl za priplatek? Da se pripadne nejak aktivovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 19. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2021 Za příplatek nebyl prostě ho tam nedali jako to bylo s Laurou. Stavil bych se v kterékoliv škodovce a podle VINu by mohli říci. Na staré Octavie šlo koupit aktivační klíč cca.5tis, ale na čtyřku jsem to ještě neviděl nebo přehrát SW rádia na 1316 … I na tom malém Swingu to vypadá dobře. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 19. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2021 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubse Vloženo 19. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2021 Diky moc za info. Lauru tam taky nemam. Ale to mi tolik nevadi. Zkusim se zeptat v servisu a dam vedet, kdyby nahodou nekdo resil stejny problem. Stejne se tam chystam. Auto mi zacalo psat pravidelne nefunkcni start stop. Byl bych nerad, kdyby se z toho vyklubal nejaky problem treba s dobijenim. 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 19. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2021 Teď je tam jaká verze SW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubse Vloženo 19. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2021 (editace) 1316 tam je… (ten je nejnovejsi?) Menil se display, protoze stary byl rozbity. Tak to pravdepodobne rovnou aktualizovali. edit: jeste jedna vec. Kdyz pripojim iphone pred bt, rovnou telefon pise, ze prislunstvi neni podporovane. Editováno: 19. Listopad 2021, autor: Jakubse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.