Jump to content

Infotainment Swing 8"

Recommended Posts

Zatím o novější verzi nikdo nepsal.
To mi píše taky při každém startu. Dělá to BT. Když ho vypnu klid. SW telefonu to není. Podle mě to souvisí, že není zapnutá hudba v mobilu a napíše toto. Ale nezkoušel jsem auto startovat aby běžela hudba v mobilu. Zatím jsem to nerozluštil. Když mobil připojím přes kabel taky hláška, že usb není podporováno ale běží to.

Pro info - co stojí ten displej 20?

• 2 weeks later...

Nazdar ve spolek. Mám Swing a Virtual cockpit. Dá se ovládat spárovaný telefon přes volant na tom virtuálním přístrojovém štítu? Vytáčení, historie volání? (Bez AndroidAuto/Carplay). Listovat v jízdních datech jde jen po zmačknutí pravého kolečka? Čekal jsem víc personalizace... Je jeho využití u vyšších výbav rozmanitější, když pominu navigaci (mám Ambition plus)

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

U škodovky jim nějak blbne server

Po nastartování a cca. třech minutách jízdy se vyplo rádio a naskočilo

8F65C1A4-9A9B-42E2-8358-87F52B2C03C1.jpg

Po resetu nabíhalo déle, pak O.K.

Na netu nic není, ptal jsem se prodejce a prý poslední dobou servisy řeší denodenně. Toto se zobrazuje, když je kradené rádio. Nějak jim to blbne, budou muset zapracovat 😀

• 2 weeks later...
V 18. 11. 2021 na 22:14, Jakubse napsal:

Nevite prosim jestli by u tohoto swing 8 infotainmentu mel byt automaticky mirrorlink? Auto jsem dostal sluzebni a pise mi to, ze funkce neni k dispozici. Nevim jestli neni z nejakeho duvodu funkcni nebo jestli byla funkce za dalsi priplatek. Podle Skoda aplilace je to vybava ambition….

Mám stejný problém a tady zasílám oficiální vyjádření z ŠKODA AUTO Help Desk:

Balíček SmartLink nebyl součástí základní výbavy ve smyslu jeho automatické přítomnosti ve voze v případě, že nebyl explicitně uveden v objednávce vozu klientem prodejci, resp. v prodejcově objednávce vozu do výroby.

• 7 months later...
V 26. 12. 2021 na 16:43, Jakubse napsal:

Ohledne nedostupneho smartlinku…. kdyby nekdo resil stejny problem: podle servisu auto opravdu nejspis smartlink nema, ani kdyz je to ambition plus…. Melo by jit aktivovat (cca +5k a prace).

Povedlo se ti to aktivovat?

• 4 months later...
  • Pawouk pinned this topic
  • 2 weeks later...
V 17. 3. 2021 na 14:50, Gejza75 napsal:

Ani nebude. Od 4Q/21 sa bude dať dokúpiť cez shop ako balík - bezdrôotový Apple CarPlay / Android Auto. To súvisí s WLAN konektivitou.

Auto vyrobeno 1/2023 swing a CarPlay mám ale né wireless. Funkci wireless dokoupit přes Shop u tohoto rádia nelze. Pokud někdo víte jak dodělat dejte prosím vědět. Adaptéry na bezdrátový CarPlay sice fungují ale u octavky 4 nefunguje mikrofon u hovoru. Nevím proč

Edited by Roman Kušnír

• 6 months later...

Nyní už jemožnost provedení aktivace Smart linku  na autech, kde nebyl smartlink od výroby. Na e-shopu škodovky jsou k dispozici 2 aktivační klíče. Ale v servisu si to musíte vydobít. Zatím to moc neznají tuto možnost, tak je musíte přesvědčit

• 9 months later...
  • 4 weeks later...

@Uldameky Mohl bych se prosím tě zeptat, s jakým telefonem teď už bezdrátový smartlink provozuješ? 
Mám totiž Samsung S23 a drátové připojení k smartlinku nefunguje. Musím tak smartlink používat přes AA Wireless abych rozjel Android auto. Toto připojení není úplně 100% a rád bych vyzkoušel tuto oficiální variantu.

• 4 weeks later...

@Uldameky Mám za sebou aktivaci smartlink wlan a rovnou mi udělali i update softwaru radia. Android auto mi už přes drát jede, ale nemůžu ho rozjet bezdrátově. Musels v rádiu něco ještě aktivovat v menu? V nastavení ani nikde nevidím žádnou zmínku o wlan. Přijde mi, že to špatně aktivovali.  🫤

EDIT: Je to vyřešené. Opravdu došlo k chybné aktivaci ze strany servisu. Došlo k nápravě a bezdrátový smartlink funguje! 🙂

Edited by zdenek406