Spidi.rrr Vloženo 13. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2020 Ahoj kluci, mám dostaz, zda skla zpětných zrcátek superb 2 po faceliftu jsou stejná, jak před faceliftem. Potřebuji nové sklo pravého zrcátka samozatmavovací s výhřevem mám jedno sehnané, ale je z před facelifta, tak jestli je stejné i na po faceliftu. Děkuji moc za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 14. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2020 (editace) SII_2015 Editováno: 14. Říjen 2020, autor: Martttin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi.rrr Vloženo 14. Říjen 2020 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2020 Tak jsem to nějak nepobral. Je to teda stejné před facelift a po faceliftu? Nemám to jak ověřit podle čísla dílu. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel T Vloženo 16. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2020 celé zrcátko, tedy i sklo je stejné pro před FL i FL 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.