kvetosm Vloženo 27. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2020 Zdravím, řešil už někdo výměnu původního volantu za ten nový (Dvouraminko, triraminko) co se momentálně dává do novych vozu? Respektive zapojeni multifunkce aby vše fungovalo korektně tak jako na původním volantu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 29. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2020 Dá se to...ale není to 100 kompatibilní.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 29. Říjen 2020 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2020 no prave proto se ptam 🙂 vim, ze tam po vymene se neda dostat do menu maxidotu pres multifunkci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coltan Vloženo 5. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2020 ja si treba chtel jen vymenit volant za ten co ma razeni DSG na volantu a elektrikar v praci me rekl ze s volantem bych musel jeste vymenit dalsi 2 nebo 3 veci aby to fungovalo ..... takze zkus a uvidis :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 5. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2020 Uz jsem ti jinde psal, ze to neni pravda, zde na foru to potvrzuje ferda nekde v sekci OIII a tady mas odkaz primo na Superb III. https://www.briskoda.net/forums/topic/447313-paddle-wheel-retrofit-to-lk/ Dokonce se pry ani nic nemusi kodovat. V pripade vyhrivaneho volantu je to ale tak, jak pises ty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GrayWolf Vloženo 5. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2020 před 9 hodinami, coltan napsal: ja si treba chtel jen vymenit volant za ten co ma razeni DSG na volantu a elektrikar v praci me rekl ze s volantem bych musel jeste vymenit dalsi 2 nebo 3 veci aby to fungovalo ..... takze zkus a uvidis :D Pokud chceš vyměnit volant bez pádel za ten samej akorát s pádlama,nic dalšího se měnit ani kódovat nemusí.Pokud chceš i s ohřevem,musíš vyměnit podvolantovku,natáhnout napájení a nakódovat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coltan Vloženo 5. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2020 před 5 hodinami, Stanson napsal: Uz jsem ti jinde psal, ze to neni pravda, zde na foru to potvrzuje ferda nekde v sekci OIII a tady mas odkaz primo na Superb III. https://www.briskoda.net/forums/topic/447313-paddle-wheel-retrofit-to-lk/ Dokonce se pry ani nic nemusi kodovat. V pripade vyhrivaneho volantu je to ale tak, jak pises ty. v pohode ..... tohle jsem psal driv nez jsem si to od tebe precetl tam v tom vlaknu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 6. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2020 Tak trochu si nejsem jistý , zda se bavíme o stejném volantu.. mám to samozřejmě vyzkoušené osobne a multifunkce nefunguje plnohodnotne.. má na mysli když člověk chce dat tento volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GrayWolf Vloženo 6. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2020 Tak ať v tom není úplný chaos. :-) Já jsem reagoval na příspěvek od coltan,a na mysli jsem měl klasický volant co bývá v S3,viz foto.Tam se při upgrade na pádla jen volant přehodí a jezdíš.Při upgrade na ohřev ,se mění podvolantovka,musí se dodělat napájení a přepinovat connector u podvolantovky+kódování.Všeobecně známá věc...Připadalo mi ,že Coltan měl na mysli ten ze S3... S volantem z O4,žádnou zlušenost nemám.Pokud jsem do diskuse vnesl chaos tak se omlouvám... ;-) Jinak to nové tříramínko (dvoj se mi vůbec nelibí),bych si tam hned dal ,pokud by to byla otázka jen kódování ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 6. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2020 Toto uz nie je len volant z O4, toto je standardny volant aj v S3. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GrayWolf Vloženo 6. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2020 Jj,špatně jsem se vyjádřil, už to cpou asi do všech nových škodovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 6. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2020 Jojo davaji to uz do vsech novych skodovek . A mam vyzkouseno ze kdyz dam ten volant do auta , ktere nemelo ten novy volant z vyroby, tak se nejde dostat do menu maxidotu.. jinak ostatni tlacitka funguji.. Takze to zatim lidi resi tak, ze maji na maxidotu dana jizdni data ( mezi nima jde normalne rolovat rolovacim tlacitkem) a zbytek ovladaji pres radio. Údajně maji ty nová auta ješte navic primo nejakou ŘJ volantu ( nemam na mysli podvolantovy krouzek) , tak jsem zvedav zda to nekdo vymysli nekdy aby to slo vse tak jak ma 🙂 zde foto , kde je vyznaceno ktere tlacitko nefunguje 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 6. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2020 Jak ti volant svítil barvou? Modrou hak he to u octavie 4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 6. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2020 Bílou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 6. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2020 Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 12. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2020 Nově umím rozchodit tlačítko výhřevu na volantu :) ale přepínání stále nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 12. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2020 volant vyhrivany nemam.... pro me dulezitejsi bohuzel tlacitko nabidky do Maxidotu 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 12. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2020 (editace) Ano, na ruském fóru se už objevila předělávka u Rapida na nový volant s výhřevem, chce to jiný kroužek pod volantem, páčky a novou Gateway. A Q jednotku BCM. Ale ani jim nejde ovládání navigace atd.... Editováno: 12. Listopad 2020, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 5. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2020 Panel klimatizace neni problem montujeme , vyhrev volantu neni problem tlačítkem na volantu , ale problem je přepínání virtuálního kokpitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 5. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2020 (editace) Tak to je bůh ! Ale 100% keca Tak sem vloz odkaz kde je dukaz Editováno: 5. Prosinec 2020, autor: jtfcobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 5. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2020 (editace) Akuálně budeme testovat Superb 11/2020 a po té jsme schopni říst zda lze tlačítko rozchodit nebo ne. Jakmile otestuji dám hned vědit Editováno: 10. Prosinec 2020, autor: jtfcobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wellik Vloženo 11. leden 2021 Sdílet Vloženo 11. leden 2021 Dobry den,mel bych dotaz chci si dodelat vyhrivany volant na svou Octavii 3,mam volant vyhrivany z O4,jednotku 5q0953569b a nove packy,prepinovanou svorkovnici,natahnute draty pro vyhrivani,nakodovane climatronik ale nedari se mi zapnout volant a pise mi to zavadu na sloupek rizeni,mam tam sw 185,jak jsem si pujcil od kolegy se sw 245 zavady zmizly ale nevyhriva,multifunkce a padla funguji,byl tam system Kostal a predelaval jsem to na Valeo,dekuji za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 11. leden 2021 Sdílet Vloženo 11. leden 2021 před 5 minutami, wellik napsal: Dobry den,mel bych dotaz chci si dodelat vyhrivany volant na svou Octavii 3,mam volant vyhrivany z O4,jednotku 5q0953569b a nove packy,prepinovanou svorkovnici,natahnute draty pro vyhrivani,nakodovane climatronik ale nedari se mi zapnout volant a pise mi to zavadu na sloupek rizeni,mam tam sw 185,jak jsem si pujcil od kolegy se sw 245 zavady zmizly ale nevyhriva,multifunkce a padla funguji,byl tam system Kostal a predelaval jsem to na Valeo,dekuji za pomoc Neni problem u nás v praze vyřešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wellik Vloženo 11. leden 2021 Sdílet Vloženo 11. leden 2021 před 22 minutami, jtfcobra napsal: Neni problem u nás v praze vyřešit A cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 8. Únor 2021 Sdílet Vloženo 8. Únor 2021 Vyřešil někdo ten nový volant aby se to rozjelo v Maxidotu?? Uvažuji o koupě volantu a vahám zda volant sportline skosený nebo nový co má octavia 4. Stačí mi chudá verze bez vyhřivaní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.