milanovnik Vloženo 28. Říjen 2020 Vloženo 28. Říjen 2020 (editace) Ahoj, v posledních pár měsících se mi vyskytuje problém s připojováním mobilu přes BT. Při nastartování se nespojí a po cca 2 min se infotainment sám restartuje a když se opět nespojí tak po dalších cca 2 minutách se opět restartuje až se třeba na potřetí spojení podaří a pak už drží. Někdy napoprvé, někdy až napotřetí dojde ke spojení, je to nevýslovně otravné. Radio i navigace funguje od nastartování bez problémů. Ve škodovce už mi přehrávali software a minulý týden měnili řídící jednotku "MIB" a nepomohlo to. Mám auto třetí rok a tyhle problémy asi od prázdnin, telefon Samsung. Přidávám video. díky za rady. 20201021_162034_1.mp4 Editováno: 28. Říjen 2020, autor: milanovnik Citovat
h2o Vloženo 28. Říjen 2020 Vloženo 28. Říjen 2020 Když měnili mib a je to stejné tak bude problém v telefonu ne? Uděla bychl výmaz všech BT připojení v mobilu a jeho reset. A ještě lépe otestovat s jiným telefonem. 1 Citovat
milanovnik Vloženo 29. Říjen 2020 Autor Vloženo 29. Říjen 2020 Výmaz a reset sem udělal a zkoušel z třemi telefony (Samsung a Asus) a nic. Citovat
milanovnik Vloženo 15. Listopad 2020 Autor Vloženo 15. Listopad 2020 Vyřešeno: vyndal jsem paměťovou kartu ze slotu v autě (né tu s navigací) a připojování telefonu bez problémů. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.