Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdarec vlastním Škoda Superb 2 -r.v.2010 -radio bolero, ...auto jsem normálně spároval s telefonem novinkou na trhu minulého roku xiaomi redmi note 8 pro. Vše proběhlo v pořádku, týden fungovalo a nyní když zapnu klíček se mi tel objeví na displeji v autě že je připojeno, ale po nastartování a ujetí např.: 3 minut jízdy se tel. odpojí... musím na tel. vypnout a zapnout bluetooth radio ho opět najde a pak už to jde. ( nejlepší je když k odpojení dojde během jízdy a telefonátu)... telefonem to není v jiném autě funguje bez problémů..,

Nevím si rady poraďte mi pls Díky moc.. 

Spoiler
Spoiler

Vloženo

mám to podobně, akorát jiný telefon, trochu novější S2 a swing a blbnout to začalo po delší době bezproblémového provozu. BT se nemusí vypínat a zapínat, ale stačí v seznamu zařízení znova připojit auto. Nevybavuji si úplně přesně, kdy to začalo blbnout, ale přijde mi, že se to kryje s dobou, kdy jsem začal používat chytré hodinky.

• o 1 měsíc později...
Vloženo
V 29. 10. 2020 na 12:50, Rodolik napsal:

Zdarec vlastním Škoda Superb 2 -r.v.2010 -radio bolero, ...auto jsem normálně spároval s telefonem novinkou na trhu minulého roku xiaomi redmi note 8 pro. Vše proběhlo v pořádku, týden fungovalo a nyní když zapnu klíček se mi tel objeví na displeji v autě že je připojeno, ale po nastartování a ujetí např.: 3 minut jízdy se tel. odpojí... musím na tel. vypnout a zapnout bluetooth radio ho opět najde a pak už to jde. ( nejlepší je když k odpojení dojde během jízdy a telefonátu)... telefonem to není v jiném autě funguje bez problémů..,

Nevím si rady poraďte mi pls Díky moc.. 

Zobrazit skrytý obsah
  Zobrazit skrytý obsah

Zdar,tak to já to pro jistotu nespojil vůbec a nikdo mi s tím zatím neporadil. Mám ten samý telefonu kousek jsem i jiné telefony a nic. Vždy to napíše nalezen ten a ten daný telefon,ale nespojí se to. A rádio columbus. Už nevím co s tím a vážně mě to štve.

Vloženo

Zatím jsem se ničeho nedopátral, jen to že je jedno jaké máš radio prý je to chyba v jednotce. Nicméně napíchnuté auto jsem měl chyba žádná, telefon jsem obnovil do továrního nastavení a asi dva dny to fungovalo a už zase nic, ještě zkusit tovární nastavení v autě..to jsem ještě nezkoušel.. tak nevím kde je problém ale je to celkem otravné

• o 1 rok později...
Vloženo

V telefonu aktivovat položku "Možnosti pro vývojáře" a v sekci BT změnit protokol AVRCP. Ne vždy tyto starší radia spolupracují s nejnovějším protokolem v mobilu. Je to jedna z možností, která může mít na odpojování mobilu vliv. Další možnost je telefon odebrat a znovu spárovat.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...