Minelan Vloženo 9. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2020 Zdravím všechny co s tim mají nějakou zkušenost. Mám vyndaný motor a převodovku z auta, jelikož budu motor měnit a celkem mě zarazila pohyblivost setrvačníku. Je mi jasné, že dvouhmota se hýbe na pružinách, ale já jí tak o cca 1.5 cm na obvodu pootočim bez odporu pružiny a pak je jen slyšet jak doklapne na pružinu a je cítit odpor. Nový setrvák jsem v životě nedržel tak netuším jestli to má takto dělat nebo je už načatý. Nerad bych auto zase po chvíli rozebíral až to složím. Jinak asi na tom uplně nezáleží, ale jedná se o 2.0 tdi pd 125kw. Díky za tipy a odpovědi 🙋 VID_20201109_101950.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 9. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2020 Odbornik na toto teda nejsem, ale pamatuju si, ze kdyz jsem si dvouhmotu menil, tak novy setrvacnik tuto vuli mel. Taky me to prekvapilo. Takze vule je podle me zkusenosti v pohode. Jen ti nedokazu rict, jestli novy setrvacnik mel tu vuli takto velkou, protoze to uz si bohuzel nepamatuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Minelan Vloženo 9. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2020 Díky za odpověď, mě to právě taky překvapilo, čekal jsem že se s tim bude hejbat ale ne že se to bude pohybovat mezi pružinama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 9. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2020 Jo, cekal jsem to same jako ty. Obvzlast u noveho setrvacniku. Ale ta vule mezi pruzinama tam rozhodne byla a dost mozna stejne velka jako ukazujes na videu. Jen pro upresneni, bavim se o novem setrvacniku SACHS, novy LUK jsem v ruce nemel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 14. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2020 Luk má větší rozsah pohybu pružin, ale vůle tam být nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.