r_e_n_e Vloženo 26. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2020 (editace) No ako som uz pisal... Hlava dole a kontrola - tlakovanie. Ono ak je to prasklina, tak sa ti to bude zhorsovat a budes potom liat viac ako liter... :) Len bacha potom na katalyzátor, lebo pri takom mnozstve oleja ho budes mat coskoro kaput... Asi by som priebezne urobil kontrolu katalyzátora cez diagnostiku. Ak bude ok, tak zatial neries. Editováno: 26. Listopad 2020, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Freedom Vloženo 26. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2020 3.6 snad nema dpf 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 26. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2020 (editace) Joj...ty máš katalyzátor... 😊 Editováno: 26. Listopad 2020, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Freedom Vloženo 26. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2020 Dokonce 2 :-DDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 27. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2020 Och.. 😄 Nepoznám ten motor... No praskliny hlavy motora som už riešil, keďže som mal problém s vytláčaním chladiacej kvapaliny cez expanzku. Nakoniec u mňa to bol našťastie zničený chladič. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 28. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2020 čo furt pletieš s tou hlavou preboha ? vieš vôbec o akom motore sa bavíme ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 29. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2020 3.6 V6 FSI nemá hlavu valcov??? 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 1. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2020 vidím že písať tu nemá zmysel ... nech sa darí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Freedom Vloženo 1. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2020 Ale má to cenu. Chce to zůstat v klidu. Měl jsem BMW E61 a fórum mi dost často pomohlo a stejně tak jsem pomohl spoustě lidem já svými poznatky. Občas někdo píše něco, co není třeba pravda, ale myslí to dobře a to je podstatou diskuse. Mně prostě přijde divný, že to kouří a někteří píší že je to normální ... tak to ted nebudu řešit a uvidí se za čas :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 1. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2020 Ono @suri. chcel asi povedat, ze sanca, ze ti na V6 pri superbe klakne hlava je mensia, jak ze ti upadne lave zadne kolo. Cize mozno to samozrejme je, ale zo skusenosti (a napriklad ako pisal on uz nejake tie 3.6 mal) je sanca naozaj mala a to dymenie je v pohode, hlavne takto v zime :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 1. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2020 (editace) Suri. tím myslel, že máš jezdit tak rychle, aby si žádný kouř za sebou už prostě neviděl. Teda takhle s 3.6 jezdí i suri. :-) Editováno: 1. Prosinec 2020, autor: Sudetak 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.