Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
inak docela by ma zaujimalo co tym koncern sledoval ze to tlacitko tam dal a len ho zaslepil (mozno setrili na LEDke) ;)

Nechává si nějaké trumfy v rukávu, které slavnostně odhalí třeba u MR 2008.

Vloženo

Fugasi - "kurvítko" - to je ten správny jázov! :palec2:

Otakaro - aj to je možné, ale skôr predpokladám, že ušetrili pár fenigov na krytke tlačidla a pár fenigov na LEDke a jej odpore. Ale zase je zaujímavé, že DSR u ESP vytasil koncern VW až teraz a aj to len uvybratých modelov a Škoda to má už vyše roka.

Sakra, bral by som zohnať to tlačidlo aj s nápisom. Redliner - kde parkuješ svojho Golfa? :D

Vloženo

Tak jsem to taky zkusil a bohužel nic, záslepky jsou už bez toho zobáčku-kurvítka a pod záslepkou nic není. Mám OC II 2.O 6G v eleganci, vyrobenou 25.10.06, asi nějaká změna. :fakac:

Vloženo
Chci se zeptat je tam pod tím i podsvětlení???

žádné extra osvětlení jsem u toho prostředního ovladače nezjistil, je tam jen to běžný osvětlení na obvodu, kde LEDky znázorňují rychlost ventilátoru

Vloženo (editace)

Tak taky odkurvitkovano a super, funguje, Nesviti ale to neva hlavne ze vypina.

A poku si pohrajete s tim prostrednim ovladacem ventilatoru kratce predtim nez zmacknete to vypnuti tak to i na radiu napise OFF.

To zjistila zena......... :(

lol

Editováno: , autor: Harley1006
Vloženo

No ja tam tú ledku nemám, tak je mi vlastne jedno, na akú farbu mi to okienko na tlačidle nesvieti :D

Inak "kurvítko" som odstránil na oboch tlačidlách. Horné funguje, už aj ja mám OFF. A dolné nerobí nič. Ale aspoň sa príjemne stláča.

Vloženo (editace)

Diamant: to dolné je u Škody rezervováno (alespoň já tam mám) nezávislý topení...jak tady již někdo uváděl...

redliner: škodovka má zelené jenom diody, které označují rychlost ventilátoru. Tlačítka jsou taky amber...

el Sí

Editováno: , autor: SieNo
Vloženo

Áno, to viem, že dole sa dáva nezávislé kúrenie. Ktovie, ako je to zapojené, či to je len spínač a dióda a o všetko ostatné sa stará kúrenie, alebo aj samotné kúrenie riadi RJ Clomatronicu.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Také jsem absolovoval. Tlačítko funguje a nápis OFF se objeví na displeji klima a i na rádiu. Dokáže někdo sehnat tlačítko s tímto nápisem? A nebo jít schánět někam na vrakoviště VW? To zrovna není můj styl. Spíš raději zaplatím rozumnou cenu. Dík za námět.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...