redliner Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Tak som vam to vyfotil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 Vyzkoušeno a fakt hustota. By mě zajímalo, kolik v tom autě je podobných zaslepených hloupostí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 Tak jsem to také ošéfoval.Mnohokrát jsem to už potřeboval!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 Brat v Golfe má na tom spodnom tlačítku ovládanie bufika. Možno aj v OII ak je nainštalovaný... mohol by povedať niekto kto má OII s bufikom Ano spodní je pro spínání nezávislého topení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redliner Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 Remus: ako kde vid. moje foto vyssie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 Remus: ako kde vid. moje foto vyssie Ako u OII :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redliner Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 inak docela by ma zaujimalo co tym koncern sledoval ze to tlacitko tam dal a len ho zaslepil (mozno setrili na LEDke) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otakaro Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 inak docela by ma zaujimalo co tym koncern sledoval ze to tlacitko tam dal a len ho zaslepil (mozno setrili na LEDke) Nechává si nějaké trumfy v rukávu, které slavnostně odhalí třeba u MR 2008. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Fugasi - "kurvítko" - to je ten správny jázov! Otakaro - aj to je možné, ale skôr predpokladám, že ušetrili pár fenigov na krytke tlačidla a pár fenigov na LEDke a jej odpore. Ale zase je zaujímavé, že DSR u ESP vytasil koncern VW až teraz a aj to len uvybratých modelov a Škoda to má už vyše roka. Sakra, bral by som zohnať to tlačidlo aj s nápisom. Redliner - kde parkuješ svojho Golfa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willis Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Tak jsem to taky zkusil a bohužel nic, záslepky jsou už bez toho zobáčku-kurvítka a pod záslepkou nic není. Mám OC II 2.O 6G v eleganci, vyrobenou 25.10.06, asi nějaká změna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 17. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2006 Tak jsem to "kurvítko" také odstranil a funguje to!! Mám OII Combi Elegance, vyrobenou květen 2006. Je to bezva, ještě by to chtělo sehnat tlačítko s nápisem OFF. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 17. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2006 Chci se zeptat je tam pod tím i podsvětlení??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 17. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2006 Chci se zeptat je tam pod tím i podsvětlení??? žádné extra osvětlení jsem u toho prostředního ovladače nezjistil, je tam jen to běžný osvětlení na obvodu, kde LEDky znázorňují rychlost ventilátoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 17. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2006 Tak to nevím jestli tlačítko s nápisem OFF a s indikatorem zapnutí má smysl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 17. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2006 Tak mě napadá pokud se to stiskne píše to na těch LCD s teplotou nápis OFF??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 17. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2006 Tak mě napadá pokud se to stiskne píše to na těch LCD s teplotou nápis OFF??? Ano píše to na LCD nápis OFF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 17. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2006 (editace) Tak taky odkurvitkovano a super, funguje, Nesviti ale to neva hlavne ze vypina. A poku si pohrajete s tim prostrednim ovladacem ventilatoru kratce predtim nez zmacknete to vypnuti tak to i na radiu napise OFF. To zjistila zena......... Editováno: 17. Listopad 2006, autor: Harley1006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redliner Vloženo 18. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 Diamat: tlacitko by ti pasovalo ale LEDku by si musel menit ja mam take AMBER ci jak sa vola to svetlo nie zelene ako skodovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 No ja tam tú ledku nemám, tak je mi vlastne jedno, na akú farbu mi to okienko na tlačidle nesvieti Inak "kurvítko" som odstránil na oboch tlačidlách. Horné funguje, už aj ja mám OFF. A dolné nerobí nič. Ale aspoň sa príjemne stláča. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SieNo Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 (editace) Diamant: to dolné je u Škody rezervováno (alespoň já tam mám) nezávislý topení...jak tady již někdo uváděl... redliner: škodovka má zelené jenom diody, které označují rychlost ventilátoru. Tlačítka jsou taky amber... el Sí Editováno: 19. Listopad 2006, autor: SieNo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Áno, to viem, že dole sa dáva nezávislé kúrenie. Ktovie, ako je to zapojené, či to je len spínač a dióda a o všetko ostatné sa stará kúrenie, alebo aj samotné kúrenie riadi RJ Clomatronicu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 2. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2006 Také jsem absolovoval. Tlačítko funguje a nápis OFF se objeví na displeji klima a i na rádiu. Dokáže někdo sehnat tlačítko s tímto nápisem? A nebo jít schánět někam na vrakoviště VW? To zrovna není můj styl. Spíš raději zaplatím rozumnou cenu. Dík za námět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Možná by se dalo sehnat jako originál díl VW ale kolik asi může stát???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 normalne se da objednat to tlacitko.Cenu,ale nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 koudy - a číslo dielu? Nie som si istý, že to existuje ako náhradný diel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.