titanius Vloženo 4. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2020 (editace) Dnes som si namontoval Led dynamické spätné "zrkadlá" miesto pôvodných originálnych slabo svetiacich... https://www.ebay.com/itm/For-Skoda-Superb-MK3-A7-2016-2019-LED-Dynamic-Turn-Signal-Light-Side-Mirror-Lamp-/353075502126 VID_20201204_134701.mp4 Editováno: 4. Prosinec 2020, autor: titanius 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 4. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2020 (editace) Zajimavy, na aliexpress se to da sehnat za cca 27 dolaru. Editováno: 4. Prosinec 2020, autor: 5icz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 4. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2020 Áno... Odkaz dom dával iba pre predstavu... Iný link mi nefungoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 4. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2020 Ale aj tak mam trocha "vytunenu" verziu... Nepáči sa mi ta modra farba.... Zatiaľ to nechám tak, uvidím časom lebo ten modrý "doplnok" sa dá vypnúť... VID_20201204_133920.mp4 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 5. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2020 Pri otvoreni 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 5. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2020 (editace) Znova rozobrať a odpojiť (vypnúť :-) zeleny káblik, ktorý je napojený na +kontakt osvetlenia priestoru pod spätným zrkadlom Editováno: 5. Prosinec 2020, autor: titanius 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 6. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2020 Je to pěkné hlavně ta modrá na mojem autě by se to hodilo mám modré auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 6. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2020 (editace) Tak to hej... Na modrom alebo ešte bielom sa to hodí najviac... Editováno: 6. Prosinec 2020, autor: titanius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajky Vloženo 29. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2020 Ahojte.Maju tie smerovky homologacne znacky?Ak nie,tak velky pozor.Staci nejaka nehoda,a velmi premudrely policajt,alebo poistovak a z poistneho plnenia nebude nic.Teraz sa velmi zaujimaju poistovne o taketo doplnky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 29. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2020 Presnr tak. Jako kdyz si chces neco namontovat a ma to TUV certifikat tak to neznamena ze to tady muzes mit na aute a uz vubec ne ze ti to treba zapisou do TP 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goauld Vloženo 23. Únor 2021 Sdílet Vloženo 23. Únor 2021 TUV certifikat je ale presne na to, ze s tim pak jdes na evidencku a pak si to zapsat do TP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriq Vloženo 7. Duben 2021 Sdílet Vloženo 7. Duben 2021 pujdou i na FL 2 Pieces Dynamic Side Wing LED Turn Signal Blinker For Skoda Superb B8 MK3 III 3V A7 2016 2017 2018 2019 Mirror Flasher Light|Signal Lamp| - AliExpress Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajky Vloženo 11. Duben 2021 Sdílet Vloženo 11. Duben 2021 Ahojte.Ak tam homologacne znacky su,tak nikoho nezaujima papier,jedine sudneho znalca.Myslite ze likvidator poistnych udalosti bude chciet certifikat?Tazko.Napriklad na kolesach sa skumaju tiez len certifikacne znacky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriq Vloženo 3. Květen 2021 Sdílet Vloženo 3. Květen 2021 V 7. 4. 2021 na 12:47, patriq napsal: pujdou i na FL 2 Pieces Dynamic Side Wing LED Turn Signal Blinker For Skoda Superb B8 MK3 III 3V A7 2016 2017 2018 2019 Mirror Flasher Light|Signal Lamp| - AliExpress Tak na FL nepasuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emblacker Vloženo 3. Květen 2021 Sdílet Vloženo 3. Květen 2021 Jak složitá je instalace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemfis Vloženo 3. Květen 2021 Sdílet Vloženo 3. Květen 2021 na O3 jsem to měl cca 20 min na jedno... je to jednoduché a návody na demontáž jsou na YT ma video Kolpak https://www.youtube.com/watch?v=QmaF0Up3yHM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japok Vloženo 3. Květen 2021 Sdílet Vloženo 3. Květen 2021 před 13 hodinami, patriq napsal: Tak na FL nepasuji Podle ETKY jsou smerova svetla v zrcatku stejna jak pred FL i po FL. Jediny pripad kdy smerove svetlo v zrcatku je jine ve FL je kdyz ma auto priplatkove AreaView (kamera okoli) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriq Vloženo 3. Květen 2021 Sdílet Vloženo 3. Květen 2021 před 51 minutami, japok napsal: Podle ETKY jsou smerova svetla v zrcatku stejna jak pred FL i po FL. Jediny pripad kdy smerove svetlo v zrcatku je jine ve FL je kdyz ma auto priplatkove AreaView (kamera okoli) právě že areaview mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emblacker Vloženo 22. Květen 2021 Sdílet Vloženo 22. Květen 2021 Já jsem s výměnou skončil dřív než jsem začal.Za boha nemůžu sundat sklo zrcátka.V každém videu na YT to borci vycvakávají jednou rukou.Já za to tahám oběma a na můj vkus až dost velkou silou a sklo drží jak přilepený.Nerad bych aby mi sklo prasklo v ruce ale nechápu to... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 22. Květen 2021 Sdílet Vloženo 22. Květen 2021 před 1 hodinou, Emblacker napsal: Já jsem s výměnou skončil dřív než jsem začal.Za boha nemůžu sundat sklo zrcátka.V každém videu na YT to borci vycvakávají jednou rukou.Já za to tahám oběma a na můj vkus až dost velkou silou a sklo drží jak přilepený.Nerad bych aby mi sklo prasklo v ruce ale nechápu to... Koupit plastové páčidlo .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emblacker Vloženo 22. Květen 2021 Sdílet Vloženo 22. Květen 2021 bylo současti balení a i to se ohybá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fx99 Vloženo 24. Květen 2021 Sdílet Vloženo 24. Květen 2021 taky se bojim zabrat ,mam samostmivaci a kdyby křuplo tak...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 24. Květen 2021 Sdílet Vloženo 24. Květen 2021 Musí to mít širokou plochu je to na obrázku jako první připravek. Použivám ho a také jsem sním sundal sklo zrcátka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 1. Červen 2021 Sdílet Vloženo 1. Červen 2021 presne tak. Taky jsem se toho bal, ale nakonec to slo docela v pohode. Vzal jsem k otmu zrovna sadu nastroju a tim sirokym toolem to slo velmi dobre. Nakonec jsem to mel za 20 minut kompletne vymenene. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emblacker Vloženo 2. Červen 2021 Sdílet Vloženo 2. Červen 2021 Jak zde píšete se sadou to bylo opravdu hned.Nicméně jsem zatím nenapojit to modré přivítání při odemčení.K LED světýlku pod zrcátkem vedou 2 mikro kabýlky do kterých se bojim zasahovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.