Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Dnes som si namontoval Led dynamické spätné "zrkadlá" miesto pôvodných originálnych slabo svetiacich... 

https://www.ebay.com/itm/For-Skoda-Superb-MK3-A7-2016-2019-LED-Dynamic-Turn-Signal-Light-Side-Mirror-Lamp-/353075502126

Editováno: , autor: titanius
Vloženo (editace)

Znova rozobrať a odpojiť (vypnúť :-) zeleny káblik, ktorý je napojený na +kontakt osvetlenia priestoru pod spätným zrkadlom

Screenshot_20201205_124506_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

Editováno: , autor: titanius
  • o 4 týdny později...
Vloženo

Ahojte.Maju tie smerovky homologacne znacky?Ak nie,tak velky pozor.Staci nejaka nehoda,a velmi premudrely policajt,alebo poistovak a z poistneho plnenia nebude nic.Teraz sa velmi zaujimaju poistovne o taketo doplnky.

• o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Ahojte.Ak tam homologacne znacky su,tak nikoho nezaujima papier,jedine sudneho znalca.Myslite ze likvidator poistnych udalosti bude chciet certifikat?Tazko.Napriklad na kolesach sa skumaju tiez len certifikacne znacky.

• o 3 týdny později...
Vloženo
před 13 hodinami, patriq napsal:

Tak na FL nepasuji 

Podle ETKY jsou smerova svetla v zrcatku stejna jak pred FL i po FL.  Jediny pripad kdy smerove svetlo v zrcatku je jine ve FL je kdyz ma auto priplatkove AreaView (kamera okoli) 

Vloženo
před 51 minutami, japok napsal:

Podle ETKY jsou smerova svetla v zrcatku stejna jak pred FL i po FL.  Jediny pripad kdy smerove svetlo v zrcatku je jine ve FL je kdyz ma auto priplatkove AreaView (kamera okoli) 

právě že areaview mam 

• o 3 týdny později...
Vloženo

Já jsem s výměnou skončil dřív než jsem začal.Za boha nemůžu sundat sklo zrcátka.V každém videu na YT to borci vycvakávají jednou rukou.Já za to tahám oběma a na můj vkus až dost velkou silou a sklo drží jak přilepený.Nerad bych aby mi sklo prasklo v ruce ale nechápu to...

Vloženo
před 1 hodinou, Emblacker napsal:

Já jsem s výměnou skončil dřív než jsem začal.Za boha nemůžu sundat sklo zrcátka.V každém videu na YT to borci vycvakávají jednou rukou.Já za to tahám oběma a na můj vkus až dost velkou silou a sklo drží jak přilepený.Nerad bych aby mi sklo prasklo v ruce ale nechápu to...

Koupit plastové páčidlo .. 

Vloženo

presne tak. Taky jsem se toho bal, ale nakonec to slo docela v pohode. Vzal jsem k otmu zrovna sadu nastroju a tim sirokym toolem to slo velmi dobre. Nakonec jsem to mel za 20 minut kompletne vymenene.

Vloženo

Jak zde píšete se sadou to bylo opravdu hned.Nicméně jsem zatím nenapojit to modré přivítání při odemčení.K LED světýlku pod zrcátkem vedou 2 mikro kabýlky do kterých se bojim zasahovat.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...