The_DoctoR Vloženo 12. Červen 2019 Sdílet Vloženo 12. Červen 2019 Tak proc mi nejdou dolu? Poradte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The_DoctoR Vloženo 12. Červen 2019 Sdílet Vloženo 12. Červen 2019 Kde ji najdu prosim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 13. Červen 2019 Sdílet Vloženo 13. Červen 2019 V sekcii Ostatné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodiakk Vloženo 13. Červen 2019 Sdílet Vloženo 13. Červen 2019 Ahoj. Chci se jen zeptat, mám octavii facelift 2017 a nejdou mi sklopit zrcátka podržením klíče. Elektrické zrcátka mám. Je tam volba že se dají zrcátka sklopit akorát při každém zamčení vozu, ale to já nechci. Chci sklopit akorát občas a právě u dřívějšího auta jsem sklápěl právě klíčem. Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The_DoctoR Vloženo 13. Červen 2019 Sdílet Vloženo 13. Červen 2019 před 2 hodinami, kodiakk napsal: Ahoj. Chci se jen zeptat, mám octavii facelift 2017 a nejdou mi sklopit zrcátka podržením klíče. Elektrické zrcátka mám. Je tam volba že se dají zrcátka sklopit akorát při každém zamčení vozu, ale to já nechci. Chci sklopit akorát občas a právě u dřívějšího auta jsem sklápěl právě klíčem. Děkuji za odpověď. Uvnitr z vozu jedine, kde stelujes zrcatka, na prave strane vyhrejvani, na leve sklapeni (tedy aspon tak to mam ja). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodiakk Vloženo 13. Červen 2019 Sdílet Vloženo 13. Červen 2019 Aha, moc děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas808 Vloženo 5. Září 2019 Sdílet Vloženo 5. Září 2019 Ahoj, mám možnost si z jedné octavie zkanibalizovat na svojí pár drobností - ta moje nemá vnejší samozatmavovací zrcátka, ta pro kanibalizaci je má...jde to nějak snadno přehodit, např jen přecvaknutím skel z kusu na kus? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 6. Září 2019 Sdílet Vloženo 6. Září 2019 Musíš k tomu mít natažený kabely, jinak to nebude fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czermik Vloženo 26. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2019 (editace) Chci vyměnit ty dynamické blinkry, můžete mi někdo řict jaké tam jsou šroubky? Torx T6 nebo jiný? Editováno: 26. Prosinec 2019, autor: Czermik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malda96 Vloženo 14. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2020 Ahoj 😊 Prosím vás, dá se někde zjistit kolika pinové mám zrcátka? Klasika elektrika, výhřev, blinkr. Trošku jsem se opřel o sloup a sháním nové, nechtějí se mi rozdělávat celé dveře jen abych zjistil kolik je tam drátů 🤦♂️😁 Rok výroby je 2014, předem díky 🚗😊 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Bárta Vloženo 14. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2021 (editace) Zdravím všechny. Nemáte doma náhodou někdo navíc spodní plastový diĺ bez přísvitu levého zpětného zrcátka na Octavii III? Urazili mi ho, vše je ok kromě rámečku (koupeno ve Škodě) a toho spodního dílu, který se prodává bohužel jako komplet zrcátka za 4 tis. Díky moc všem za připadné info. Honza Editováno: 15. Prosinec 2021, autor: Honza Bárta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.