asirapida Vloženo 21. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2020 Zdravím, takový blbý dotaz, tuto zimu budu muset parkovat v celkem slusnym kopci, stupen nebudu odhadovat, ale je to takovy kopec, ze auto urcite nechci nechavat brzdene pouze zarazenym rychlostnim stupnem, je sance, ze az bude mrznout, tak neodbrzdim rucku ? mam pod kola hodit cihly a nechat to jen na zarazene rychlosti ? ( to se mi nechce, aby se nestalo, ze pujde okolo nejakej kreten a ty cihly mi z pod kol nevytahne a jeste mi je nahazi do oken :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 21. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2020 Pokuď máš tento typ, maličko bych se té zamrzlé brzdy i obával. S novějším ročníkem bych se tolik nebál. Ale je fakt, že cihla je cihla. P.S. Co to nechat pod kopcem ? Ještě nejsi tak starý aby si nedošel pěšky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 21. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2020 Vzdy muzes vzeprit se na obrubniku zadnim nebo prednim kolem 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 21. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2020 On bydlí na vesnici kde dávají lišky dobrou noc, tam obrubníky nemají a ani nikdy mít nebudou, je tam pouze tma, zima a jeden rapid :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.rs Vloženo 21. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2020 Lehce mimo téma, ale služební fabia MR2016 s bubny vzadu, parkovana v kopci a jakmile zaprsi, tak odjezd s min. jedním zablokovanym kolem. Když někdo v podelnem stáni zaparkuje natesno, tak je to "veselý " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 21. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2020 Taky jsem zamrzl, s jedníčkovu octavií s kotouči vzadu, byl rozežraný solí hliníkový mechanismus brzdy a dostávala se tam voda. Nic není dokonalé. No sranda to v mrazu není většinou nikdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 21. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2020 17 minut temu, Sudetak napisał: On bydlí na vesnici kde dávají lišky dobrou noc, tam obrubníky nemají a ani nikdy mít nebudou, je tam pouze tma, zima a jeden rapid :-) On bydli stejne jako ve strednim stoletim 😃 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asirapida Vloženo 21. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2020 kdyby to slo nechat pod kopcem, tak to tam necham, ale nejde to :) dalsi, nejblizsi moznost je 250m od domu, havarijni pojisteni mam ( 5000,- spoluucast ), tak co uz a ano, je to skoda rapid cbzb 77kw liftback 2013 , kotouce vzadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 21. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2020 Nedělal bych paniku, cca 25 let parkuju doma v kopci na ruční brzdu a ještě se mi nestalo abych neodjel a to bývaly nějaký zimy. (A 105/120, favorit a felicie byly jen rády, že jsem je startoval přes kvalt.) Ty dnešní auta se na kopci přes kvalt ani neudrží a pokud se ti už neodlepí ručka tak to něco svědčí o údržbě vozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 21. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2020 Nezbývá, než to otestovat a nechat stát na ruční brzdě. Je velmi velká šance, že to bude v pořádku. Ale každopádně měj připravený plán B :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asirapida Vloženo 23. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2020 vim že to byl blbý dotaz, ale zeptal jsem se stejně :) necham to na rucni brzde, jednou to zazlobí a pak přijdou na radu cihly :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 23. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2020 Viset jen na motoru bych to jak u 105/120 už nenechal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 28. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2020 Hele reknu to asi takhle. Otec parkuje od 105ky pres facko, feldu, fabku a ted uz treti dacii sandero celirocne pred barakem na sidlisti na rucku a nikdy nemel problem s ruckou ue by zamrzla/zarezla. A jestli mas vzadu bubny tak ti povetsinou bude stavit kus roxoru a kladivo a tim mlasknes do bubnu a je odbrzdino. Takhle sem tenkrat odbrzil zamrzlej buben u feldy co stala 3 tejdny v zime pred barakem 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.