Naty557 Vloženo 25. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2020 (editace) Dobrý večer. Může mí prosím někdo poradit co mám dělat když po výměně baterií u klíče od Fabia 2 přestalo fungovat dálkové ovládání??? Podle manuálu vyzkoušeno a nic. Děkuji za rady Editováno: 25. Prosinec 2020, autor: Naty557 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 25. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2020 Odemknout/zamknout auto klíčem. Případně nastartovat. Dojde ke spárování. Pokud nedojde > servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naty557 Vloženo 25. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2020 Dobrý večer. To už jsem zkoušela, a nic 😞 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 25. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2020 Ještě možná vyzkoušet jinou baterii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naty557 Vloženo 25. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2020 To jsem zkoušela také asi 3 kusy jsem měnila... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 25. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2020 Tak nevím,plus mínus byla baterie správně vložená? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naty557 Vloženo 25. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2020 před 26 minutami, dědek napsal: Tak nevím,plus mínus byla baterie správně vložená? Ano správně, to jsem vše našla, výměnu, správné vložení, tip... Mělo by podle manuálu zmáčknout libovolné tlačítko na klíči, odemknout manuálně klíčem a vše, ale nic😞 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkytom Vloženo 25. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2020 Jestli nepomáhá nová baterie a spárování podle manuálu a druhý klíč je funkční, je v čudu vysílač v ovladači, tedy servis a pořídit nový ovladač ... nevím proč, ale u fábií a roomsterů to rádo odchází po pár letech do věčných lovišť ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naty557 Vloženo 25. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2020 před 1 minutou, velkytom napsal: Jestli nepomáhá nová baterie a spárování podle manuálu a druhý klíč je funkční, je v čudu vysílač v ovladači, tedy servis a pořídit nový ovladač ... nevím proč, ale u fábií a roomsterů to rádo odchází po pár letech do věčných lovišť ... Ale před výměnou vše fungovalo, teda dotáhla jsem až do úplného vybití baterií 😞 druhý klíč používány nebyl asi tak kolem 3 let, ale dnes jsem zkoušela a asi je tam také vybíta baterie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkytom Vloženo 25. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2020 No jestli nejde ani druhý klíč, resp. ovladač, tak bych asi závadu nehledal v klíči a vyhledal servis, nebo autoelektrikáře. Baterie v nepoužívaném ovladači, pokud to není zrovna kessy, bez problému vydrží několik let. Pro jistotu můžeš ještě zkusit zprovoznit a spárovat i ten druhý ovladač, jestli se chytne. Ale obecně, pokud alespoň jeden ovladač funguje, je chyba v ovladači, pokud nefunguje ani jeden, je problém jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naty557 Vloženo 25. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2020 před 22 minutami, velkytom napsal: No jestli nejde ani druhý klíč, resp. ovladač, tak bych asi závadu nehledal v klíči a vyhledal servis, nebo autoelektrikáře. Baterie v nepoužívaném ovladači, pokud to není zrovna kessy, bez problému vydrží několik let. Pro jistotu můžeš ještě zkusit zprovoznit a spárovat i ten druhý ovladač, jestli se chytne. Ale obecně, pokud alespoň jeden ovladač funguje, je chyba v ovladači, pokud nefunguje ani jeden, je problém jinde. Dobře, zítra to zkusím. Děkuji za rady 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 25. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2020 Možno že Ti se rozkodoval centralni zamykani včetně dalkovy ovladač. Z kvuli tohoto že mĕnil jsi baterku dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blund Vloženo 25. Únor 2021 Sdílet Vloženo 25. Únor 2021 (editace) Ahoj, u své Fabie jsem si chvíli po její koupi (bez DO centrálu) nechal dálkové ovládání dodělat. Jedenáct let vše fungovalo, pokud někdy vypadlo, měl jsem někde návod a bez problému jsem spárování provedl. Teď návod nemohu najít, tak to zkouším zde, zda byste ho někdo neměl. Jedná se o dálkové ovládání BKA 609003 - viz fotografie. Na netu jsem ho ještě našel pod čísly BKA 700003 nebo 5JA054607 (možná jiný typ???). Díky, díky za jakoukoli pomoc. Editováno: 3. Březen 2021, autor: Blund Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 8. Června Sdílet Vloženo 8. Června Ahoj, zlobí mě dálkové v klíči u FI, a to tak, že po výměně baterie to funguje třeba i půl roku nebo rok a pak se začne stávat, že přestane po nějakou dobu (naposledy asi 2 hod. svítit kontrolka na klíči) a tím i fungovat dalka. Pak najednou je zase vše v pořádku. A kontakty jsem prohlížel už při poslední výměně, těmi to předpokládám nebude. Věděl by někdo, zda dosluhuje vysílač, nebo to může být něčím jiným a lze to nějak opravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.