Přejít na obsah

Motor 2.0 TSI 206 kW 2020+

midlan

Doporučené příspěvky

aky je to rocnik, CJXA alebo DNFE ?

dragy asi nemas, rozbehni to na stovku a ked to bude pod 6s, tak tomu nic nie je

alebo sa postav vedla s tvojim 2.0 TDI a rozbehnite to obaja naraz

ten motor taha paradne, je pravda ze v D radi lenivsie a aj v S poriadne zabera az vo vyssich otackach, ale stale je mu tazko hladat konkurenciu

so spotrebou je to horsie ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2023,malo by to byt DNFE, prave preto som cakal vacsi zatah a nejaký "wow" efekt (neviem ako to presne popísať) v porovnani s mojim TDI,ktore je do 1800-2000ot strasne lenive, ale nasledne taha celkom dobre... 

Pojdem ho asi este raz previezt, kazdopadne moje otazky vyssie stale ostavaju... 

Odkaz ke komentáři

Ja si myslím, že iba potrebuje výhnať pavúkov z výfuku. Ďalšia vec je, že ak akceleruješ, tak cítiš Nm ako ťa tlačia do sedadla,  v čom sú silnejšie TDI a TSI na tom podobne ale ak si zmeriaš čas akcelerácie a porovnáš rýchlosti, tak TSI je iný level. Podobný pocit som mal zo slabšieho 110 kW 2.0 TDI v G8 nedávno v kamarátovom aute, že aké je silné, ale realita je taká že kamoš mal prevodovku celý čas v režime S a reálne rýchlosti vlastne neboli také ohurujúce. Len ten točivý moment je naozaj cítiť. 

Odkaz ke komentáři

V 19. 4. 2025 na 11:53, Noro44 napsal:

2. Je mozne aby bol motor s týmito km uz zakarbonovany? 

Z hlediska zakarbonovani to pri 11 tis. km nebude jiste jeste zadny zasadni problem.

Spise bych se u TSI jako primovstrikoveho motoru obaval redeni oleje benzinem pri provozu pouze na extreme kratke trate.

Editováno: , autor: OnMiT312
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...