Palo Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Tak pěkná a zašitá za pensionem... Úplně to samý, má kamarádka z Rožnova p.R., dostala tu káru od dědečka ke 20-tým narozeninám. Moc krásné brm brm, teď bude kámošce už 31 , ale kára je pořád krásná, moc pěkně o ni pečuje a leští si ji (to vozidlo) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Cestou za cosbym jsem potkal na cestě tohoto krasavce. Tos nemusel mazat RZ když ji máš na kapotě !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Tos nemusel mazat RZ když ji máš na kapotě !!! :kol-98: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Tos nemusel mazat RZ když ji máš na kapotě !!! Prectes mi ji?? lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Prectes mi ji?? lol Sak to vcera jeste slo videt... to sem z toho jelen.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Prectes mi ji?? Teď už těžko když sis přeleštil kapotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Pěkně se válí To vypadá hodně dobře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 To vypadá hodně dobře... Viď,mám o čem přemýšlet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Viď,mám o čem přemýšlet Jasně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomci Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Tos nemusel mazat RZ když ji máš na kapotě !!! Sypu si popel na hlavu!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Viď,mám o čem přemýšlet ty uz jsi davno nemel premyslet ale konat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 ty uz jsi davno nemel premyslet ale konat Já vím,stejně mám tlumiče v háji a potřebuji to udělat. Ale nestačí mi to jen vidět a potřebuju se v tom s někým ještě svézt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Já vím,stejně mám tlumiče v háji a potřebuji to udělat. Ale nestačí mi to jen vidět a potřebuju se v tom s někým ještě svézt. je to v pohode...zalezi jak moc to posles dolu ale myslim, ze to zvladnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 je to v pohode...zalezi jak moc to posles dolu ale myslim, ze to zvladnes Uvažoval jsem o kombinaci jako má Badys,jen s eibachem. Ale právě mě docela vystrašil jak je to tvrdý Nechci to snižovat moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Uvažoval jsem o kombinaci jako má Badys,jen s eibachem. Ale právě mě docela vystrašil jak je to tvrdý Nechci to snižovat moc. Co tam ma ted Badys? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Uvažoval jsem o kombinaci jako má Badys,jen s eibachem. Ale právě mě docela vystrašil jak je to tvrdý Nechci to snižovat moc. Snizit pane Pak je to jeste vetsi parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Co tam ma ted Badys? Teď tam má Bilstein B4 a pružiny H&R Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Teď tam má Bilstein B4 a pružiny H&R Aaaha, tak to je zuppa volba, hlavne neni tvrda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Aaaha, tak to je zuppa volba, hlavne neni tvrda Píše o cvakání zubů,tak právě nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Píše o cvakání zubů,tak právě nevím Musi zavrit pusu Neee, proti serii to samozrejme je zebrinak, ale muze byt i vyrazne hur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 badys je lama nic mu never ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Uvažoval jsem o kombinaci jako má Badys,jen s eibachem. Ale právě mě docela vystrašil jak je to tvrdý Nechci to snižovat moc. tak pojed v sobotu do Turnova a ja te svezu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 ty uz jsi davno nemel premyslet ale konat Vid...Ja mu to rikam porad a on porad neviiiiii.. Pekne na zem s tim a bude to mrda na entou.. videl bych to tak na 3-4cm,decanko a bude to akundrat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 3-4 je malo pane, uz me to neba, prijde mi to porad nakopnuty ja to mam a pristi pujde niz este tak vo dva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 3-4 je malo pane, uz me to neba, prijde mi to porad nakopnuty ja to mam a pristi pujde niz este tak vo dva Ja mam pruziny seriovy, akorat uz trochu sedly (dneska ma auto 10 let) a predstava, ze bych to dal niz, neprichazi v uvahu, o vikendu sem zase zbrousil naraznik na akci. Holt do terenu, kam obcas jezdim, to nejde, chjo, potrebuju dve auta (ehm, ted sem rad, ze mi zustalo tohle) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky