Přejít na obsah

Fotografické úlovky z ulic


Byrto

Doporučené příspěvky

se divi.... kdyz jezdi po meste jako prasata...a k tomu to jeste poradne nezvladaj!!!!

no trosku sem to asi prehnal,ale predevcirem se mi stalo ,ze polishi jeli v obci urcite vic jak 50 ci 70...a bez majaku.nebrali ohled na nikoho kolem,proste jeli jak hovada a jeste se priblbe usmivali,, tak nevim co to melo znamenat.

Jesli je tady nekdo od policie tak se omlouvam :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady to vypadalo,že jeli s majákama ,ale trefili předek auta,asiFiat Brava a ten je docela nízkej, tak je přetočil jak nějakej katapult,ale co kdo víme? Nehoda je v šetření. Ahoj.

j jasne,tak to je jina.Jw neco jineho jet s majakama a bez.To co jsem videl me docela neprijemne prekvapilo.....

Byli vseci ok?z te posadky....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Trochu jine fotky.... :feve: .Nedávno naše město navštívili motorkáři konala se oslava nejmenovaného radia a tak si pozvali početnou skupinu vyznavačů dvou stop.To že jich přijelo mraky,všichní oháknuty v modelech a-lá "Modrá ústřice",o respektování nějakých dopravních pravidel jsem si mohl nechat jen zdát a že nám předváděli řev jako při přistání boeingu a hrábaní zadního kola na místě jsem celkem pochopil a toleroval.Ale to,že s parkováním si nedělali vůbec žadný problem mě nakrklo maximalně.

post-2444-1187514391_thumb.jpg  post-2444-1187514399_thumb.jpg

Jediný co sem na podobný akci pochopil je,že čím menší řidič tím šírší řídítka. a čím větší pitomec tím větší rohy na helmě.Tímto se omlouvám všem slušným motorkářům za svuj názor a ten zbytek posílam víte kam........ fuckfuck

Když tak jednostopá vozítka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a ridil... nebo teda spolujezdkyne...-- Zuzka Belohorcova :):p

Cjece,ty jsi hotovej paparazzi... :D Jooooo,Zuzka... :prc:

.. tak jedu si z Mikulova a proti me eFko.. a nestihl sem vyfotit..sem se podival do zp.zrcatka..a odpbocovalo na benzinku tak sem to otcin (pres plnu) ale nikdo nejel... a jel sem na benzinku.. tam si zapalil a fotil...fotek mam vic..ale bylo otocena vzdy na blbu stranu..ale aspon neco s epodarilo vyfotit.... jen kdo vi kdo je ten blbek s ferari..a jeste snema byl takovy postarsi chlapek s zensku..:-P..ale ti dojeli pasatem :-P

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...