Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

potřebná výbava na některé účastníky provozu...

moc hezké ...jenom škoda že u těch oktávek je tak málo místa že by se tam nevešla ...nebo jí tam někdo máte? :)

Šikovný řidič náklaďáku....a taková škoda.....V Karlových Varech

Na tohle se nediva hezky... :(

moc hezké ...jenom škoda že u těch oktávek je tak málo místa že by se tam nevešla ...nebo jí tam někdo máte? :)

ja ji mam. Ale musím ji jeste vyresit lepsi drzacek. Ted ji mam polozenou na zemi mezi sedadlem a dverma (samozrejme u ridice) a drzi tam jaks taks. Sem tam ji musim srovnat a proto ten drzacek. Ale to vymyslim.

Drzi vlastne rukojeti za stredovy sloupek (tam jak je uchycen bezp. pas). Nevyhoda je, ze to trouchu skrabe plast, tak ji dam do obalu se suchym zipem (abych ji lehce vyndal) a ten obal pripevnim k podlaze. tak to bude parada

byl jsi rychlejší, mám ji na stejným místě, u spolujezdce je ještě něco jinýho, trochu mírnějšího :-)

Šikovný řidič náklaďáku....a taková škoda.....V Karlových Varech

No škoda podle toho co vezl, podle fotek to nepoznám. Jó kdyby to byl Budvárek tak to by byla škoda převeliká, ale jestli nějakej místní chmelomok tak to tak strašný neni lol

ja ji mam. Ale musím ji jeste vyresit lepsi drzacek. Ted ji mam polozenou na zemi mezi sedadlem a dverma (samozrejme u ridice) a drzi tam jaks taks. Sem tam ji musim srovnat a proto ten drzacek. Ale to vymyslim.

Drzi vlastne rukojeti za stredovy sloupek (tam jak je uchycen bezp. pas). Nevyhoda je, ze to trouchu skrabe plast, tak ji dam do obalu se suchym zipem (abych ji lehce vyndal) a ten obal pripevnim k podlaze. tak to bude parada

Tak to až to budeš mít včetně držáčku tak nezapomeň foto :palec2:

byl jsi rychlejší, mám ji na stejným místě, u spolujezdce je ještě něco jinýho, trochu mírnějšího :-)

Co mírnějšího? :-)

Hele a ty tam máš nějaký držák nebo jí tam máš taky jenom tak položenou ...kdyžtak nějaké foto :)

posledni dobou na ulicich potkavam docela silenosti bohuzel sebou nikdy nemam fotak...tak asi budu muset zacit nosit

Co mírnějšího? :-)

Hele a ty tam máš nějaký držák nebo jí tam máš taky jenom tak položenou ...kdyžtak nějaké foto :)

teleskopickej obušek, dobrá věc, nezabere tolik místa jako pálka a učínek je trochu mírnější , trochu

jinak pálka jen tak položená, ale poslední měsíc jí mám doma, jeli jsme na dovolenou, tak jsem nechtěl kdyby náhodou provokovat

Z ulice to přímo není, ale dám to sem jen proto, že řídil kolega a vyvázl bez škrábnutí ikdyž auto šlo přes střechu asi 4x, ty kostky železa měl v nakl.prostoru. Té Tatře od které se odrazil skoro urval přední kolo (zlomil tam nějakou hřídel)

post-1015-1187966872_thumb.jpg

post-1015-1187966913_thumb.jpg

post-1015-1187966944_thumb.jpg

post-1015-1187966958_thumb.jpg

post-1015-1187966972_thumb.jpg

post-1015-1187967188_thumb.jpg

...

post-1015-1187967989_thumb.jpg

post-1015-1187968003_thumb.jpg

post-1015-1187968094_thumb.jpg

post-1015-1187968107_thumb.jpg

Z ulice to přímo není, ale dám to sem jen proto, že řídil kolega a vyvázl bez škrábnutí ikdyž auto šlo přes střechu asi 4x, ty kostky železa měl v nakl.prostoru. Té Tatře od které se odrazil skoro urval přední kolo (zlomil tam nějakou hřídel)

A jak se to semlelo?

Podle všeho by to měla být vina kolegy, objížděl nebo předjížděl (možná i v křižovatce) tatru a asi si nevšiml že bliká a bude odbočovat, o jeho rychlosti snad nemá ceno přemýšlet, ikdyž se tachometr nezasekl, tak padesát rozhodně nejel ikdyž to nebylo v obci. Mě se to zdá být nějaký divný, když se podívám jak a kde stojí ta tatra v křižovatce.

post-1015-1187969976_thumb.jpg

Jak dopadl? Vse OK?

Podle všeho by to měla být vina kolegy, objížděl nebo předjížděl (možná i v křižovatce) tatru a asi si nevšiml že bliká a bude odbočovat, o jeho rychlosti snad nemá ceno přemýšlet, ikdyž se tachometr nezasekl, tak padesát rozhodně nejel ikdyž to nebylo v obci. Mě se to zdá být nějaký divný, když se podívám jak a kde stojí ta tatra v křižovatce.

Co se mu stalo?

Příští týden bych měl být u Vás ve firmě. Hodíme řeč.

Jedu si takhle po Václaváku...

post-1109-1188025282_thumb.jpg

post-1109-1188025317_thumb.jpg

post-1109-1188025343_thumb.jpg

Ja si taky sla rano po Narodni :p samej zlutasek :rolleyes:

post-406-1188029086_thumb.jpg

Tak tohle stálo vedle mého miláška :p

post-6045-1188031804_thumb.jpg

Jedu si takhle po Václaváku...

Z druhý fotky to vypadá, že kdyby ještě popojel, tak mu to urazí spoiler. Fakt praktický auto.

Škoda, že mu nad autem neletělo hejno holubů. :horse:

post-1113-1188067935_thumb.jpgpost-1113-1188067840_thumb.jpg :palec2:

Naposledy jsem jí viděl bez nárazníků, tak jsem čekal nějaké úpravy, ale nechápu to ..... :rip: a to to bývala taková krasavice... . Foceno náhodně v Doksech.

Jedna pivní pomoc ..... lol .

Jak dopadl? Vse OK?

Jak jsem napsal, neměl ani škrábnutí a hned další den byl normálně v práci

post-6136-1188074394_thumb.jpg :prc::palec2:
Naposledy jsem jí viděl bez nárazníků, tak jsem čekal nějaké úpravy, ale nechápu to ..... :rip: a to to bývala taková krasavice... . Foceno náhodně v Doksech.

Dneska byl v Mimoni, to auto je tyden od tydne vic otriskany, nehlede na to, jak to zprznil :(

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.