Přejít na obsah

Fotografické úlovky z ulic

Byrto

Doporučené příspěvky

Právě, že ten Shangen s tím má moc společnýho. Jsem bývalý ouřada, který s tím měl co kdy do činění a vím, jak to dělali kolegové v DE,AT nebo IT ;) A tam to jde se odvolat na jisté nařízení rady, které by se mělo týkat jen Shangenu lol

Kecy kecy kecy :D :D :D;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Právě, že ten Shangen s tím má moc společnýho. Jsem bývalý ouřada, který s tím měl co kdy do činění a vím, jak to dělali kolegové v DE,AT nebo IT ;) A tam to jde se odvolat na jisté nařízení rady, které by se mělo týkat jen Shangenu lol

Jenže jako bývalý ouřada určitě víš, že nařízení rady se týkají členských zemí Unie, Shengenský systém je o něčem jiný, předpisy se nás týkají už dávno

Odkaz ke komentáři

pokial viem takuz sa predavaju auta len s abs. Myslim v EU

Jj, taky jsem si to myslel, ale pak si nedokážu vysvětlit jak to, že Rendl nabízí třeba u Thalie abs standardně, ale pokud chceš ušetřit (což podle mne lidi kupující jedno z nejlevnějších aut určitě chtějí aby bylo ještě levnější ;) ), tak ti prodají auto bez abs a z ceny odečtou 4500,-Kč :angry: Mrkni na ceník: ;)

http://www.renault.cz/ceniky/cenik_thalia.pdf

Editováno: , autor: Wassermann
Odkaz ke komentáři

Jj, taky jsem si to myslel, ale pak si nedokážu vysvětlit jak to, že Rendl nabízí třeba u Thalie abs standardně, ale pokud chceš ušetřit (což podle mne lidi kupující jedno z nejlevnějších aut určitě chtějí aby bylo ještě levnější ;) ), tak ti prodají auto bez abs a z ceny odečtou 4500,-Kč :angry: Mrkni na ceník: ;)

Stejne jako stare Clio fakt nechapu ...

Odkaz ke komentáři

Stejne jako stare Clio fakt nechapu ...

copak na to kuci nechapete?

lidi chtej usetrit no tak je zde pasivni opce :)

mame to z francie, prostei takovy lidi se najdou co to absko nepotrebuji protoze vyjednou jednou za mesic a jeste ke vsemu ne v zime, ale muzu vas ukidnit, co sem slysel tak to lidi moc neberou bez abs...

Odkaz ke komentáři

Auta vyrobena v EU musi mit ABS.

Nikoliv prodavana. ...a turecko tam neni (aspon doufam :) )

Odkaz ke komentáři

Idealne mit vomlaceny auta a proste to postavit tak vedle nej aby zmrd nemohl nastoupit a musel cekat. Tydle vocasy nemam rad !!!

Ty voe Michale, povidej mi o tom... Vlasy nemam skoro vubec, ale vzdycky se mi to co na hlave mam najezi kdyz je vidim tyhle dementy!!!

Odkaz ke komentáři

Dalsi kus bezohlednyho nebo dementniho blba!!!

Pokud takhle parkuje ženská tak si něco pomyslím ale když vám chlap zaparkuje své auto tak těsně, že musíte lézt do auta přes sedadlo spolujezdce (to se mi osobně a naštěstí jen 1x stalo) tak toho bych nakopal špičatou botou do prd.... Dolezl k autu jak už jsem seděl za volantem tak jsem jen otevřel okno a zeptal se ho jestli je normální ať se podívá jak stojí. Od chlapa je to tupá bezohlednost.

Odkaz ke komentáři

Ale von to může bejt i chudák co zaparkoval mezi dvě auta co potom odjela :D

Tohle se mi už stalo u obchoďáku a po příchodu k autu jsem si připadal jak magor. :wallbash::blbec:

Přesně tak!! Já jsem taky jednou takhle přijel a nějakej kokot, co stál jako první, si stoupl přesně na čáru a všichni ostatní potom vedle něj, tak jsem to "spravil" a stoupnul si pěkně mezi čáry, tudíž mezi mnou a sousedním autem bylo asi metr místa a nějaká chytrá slečna mi hned vynadala, že neumím parkovat a kdyby takovýhle mezery prej dělali všichni, tak se tam nikdo nevejde :feve:

Editováno: , autor: SKAJA
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...