MichalF Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Právě, že ten Shangen s tím má moc společnýho. Jsem bývalý ouřada, který s tím měl co kdy do činění a vím, jak to dělali kolegové v DE,AT nebo IT A tam to jde se odvolat na jisté nařízení rady, které by se mělo týkat jen Shangenu Kecy kecy kecy :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Právě, že ten Shangen s tím má moc společnýho. Jsem bývalý ouřada, který s tím měl co kdy do činění a vím, jak to dělali kolegové v DE,AT nebo IT A tam to jde se odvolat na jisté nařízení rady, které by se mělo týkat jen Shangenu Jenže jako bývalý ouřada určitě víš, že nařízení rady se týkají členských zemí Unie, Shengenský systém je o něčem jiný, předpisy se nás týkají už dávno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 Když idiot parkuje (omlouvám se za kavlitu - je to mobilem a večer) kua takychto ludi mam rad, myslia len na seba kde zaparkuje druhy to je im fuk. jebo zlesa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 Jj, přesně tak... pokial viem takuz sa predavaju auta len s abs. Myslim v EU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 (editace) pokial viem takuz sa predavaju auta len s abs. Myslim v EU Jj, taky jsem si to myslel, ale pak si nedokážu vysvětlit jak to, že Rendl nabízí třeba u Thalie abs standardně, ale pokud chceš ušetřit (což podle mne lidi kupující jedno z nejlevnějších aut určitě chtějí aby bylo ještě levnější ), tak ti prodají auto bez abs a z ceny odečtou 4500,-Kč Mrkni na ceník: http://www.renault.cz/ceniky/cenik_thalia.pdf Editováno: 21. Prosinec 2007, autor: Wassermann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 Jj, taky jsem si to myslel, ale pak si nedokážu vysvětlit jak to, že Rendl nabízí třeba u Thalie abs standardně, ale pokud chceš ušetřit (což podle mne lidi kupující jedno z nejlevnějších aut určitě chtějí aby bylo ještě levnější ), tak ti prodají auto bez abs a z ceny odečtou 4500,-Kč Mrkni na ceník: http://www.renault.cz/ceniky/cenik_thalia.pdf Stejne jako stare Clio fakt nechapu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 (editace) Tak nevím: MŮŽU JET nebo NEMŮŽU? Editováno: 22. Prosinec 2007, autor: Luďa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Tak nevím: MŮŽU JET nebo NEMŮŽU? ... tak to je pekny,ale s opatrnosti muzes ... jsou dobre reseny nektere ty svetelne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smreko Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Teď mi poslal kámoš odkaz na jednu Audi RS6 http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=3105304kurňa vypadá že řidič měl šanci na přežití. Ten ridič je na ti fotce kde stojí ti chlapi stoji druhi z leva a drži mobil v ruce mam to od důverihodneho zdroje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Ten ridič je na ti fotce kde stojí ti chlapi stoji druhi z leva a drži mobil v ruce mam to od důverihodneho zdroje A ten tvuj duverIhodny zdroj to rozesilal mailem a nad toho udajneho ricice delal sipku a psal driver??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 A ten tvuj duverIhodny zdroj to rozesilal mailem a nad toho udajneho ricice delal sipku a psal driver??? cervenou... lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 No ale navigace se zda ze prezila bez uhony :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Tak nevím: MŮŽU nebo NEMŮŽU? záleží jestli máš v kapse Clavin.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Takže přidám taky jednoho "umělce" z Ústí nad Labem. Ta stříbrná Octa vpravo je moje bývalá Takovyhle jelito je na odkryti SPZ a ne zakryti. Ty me tak tocej tyhle lidi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 Stejne jako stare Clio fakt nechapu ... copak na to kuci nechapete? lidi chtej usetrit no tak je zde pasivni opce mame to z francie, prostei takovy lidi se najdou co to absko nepotrebuji protoze vyjednou jednou za mesic a jeste ke vsemu ne v zime, ale muzu vas ukidnit, co sem slysel tak to lidi moc neberou bez abs... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Jj, taky jsem si to myslel, ale pak si nedokážu vysvětlit jak to, že Rendl nabízí třeba u Thalie abs standardně, ale pokud chceš ušetřit (což podle mne lidi kupující jedno z nejlevnějších aut určitě chtějí aby bylo ještě levnější ), tak ti prodají auto bez abs a z ceny odečtou 4500,-Kč Mrkni na ceník: http://www.renault.cz/ceniky/cenik_thalia.pdf Auta vyrobena v EU musi mit ABS. Nikoliv prodavana. ...a turecko tam neni (aspon doufam ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Dalsi kus bezohlednyho nebo dementniho blba!!! Jak to rikam ja..Nejmensi auto na celym parkovisti a parkuje,jak nejvetsi cu*ak!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Jak to rikam ja..Nejmensi auto na celym parkovisti a parkuje,jak nejvetsi cu*ak!! Idealne mit vomlaceny auta a proste to postavit tak vedle nej aby zmrd nemohl nastoupit a musel cekat. Tydle vocasy nemam rad !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Idealne mit vomlaceny auta a proste to postavit tak vedle nej aby zmrd nemohl nastoupit a musel cekat. Tydle vocasy nemam rad !!! Ty voe Michale, povidej mi o tom... Vlasy nemam skoro vubec, ale vzdycky se mi to co na hlave mam najezi kdyz je vidim tyhle dementy!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Dalsi kus bezohlednyho nebo dementniho blba!!! Pokud takhle parkuje ženská tak si něco pomyslím ale když vám chlap zaparkuje své auto tak těsně, že musíte lézt do auta přes sedadlo spolujezdce (to se mi osobně a naštěstí jen 1x stalo) tak toho bych nakopal špičatou botou do prd.... Dolezl k autu jak už jsem seděl za volantem tak jsem jen otevřel okno a zeptal se ho jestli je normální ať se podívá jak stojí. Od chlapa je to tupá bezohlednost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 (editace) Ale von to může bejt i chudák co zaparkoval mezi dvě auta co potom odjela Tohle se mi už stalo u obchoďáku a po příchodu k autu jsem si připadal jak magor. Editováno: 30. Prosinec 2007, autor: MichalJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 (editace) Ale von to může bejt i chudák co zaparkoval mezi dvě auta co potom odjela Tohle se mi už stalo u obchoďáku a po příchodu k autu jsem si připadal jak magor. Přesně tak!! Já jsem taky jednou takhle přijel a nějakej kokot, co stál jako první, si stoupl přesně na čáru a všichni ostatní potom vedle něj, tak jsem to "spravil" a stoupnul si pěkně mezi čáry, tudíž mezi mnou a sousedním autem bylo asi metr místa a nějaká chytrá slečna mi hned vynadala, že neumím parkovat a kdyby takovýhle mezery prej dělali všichni, tak se tam nikdo nevejde Editováno: 30. Prosinec 2007, autor: SKAJA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Ale von to může bejt i chudák co zaparkoval mezi dvě auta co potom odjela Tohle se mi už stalo u obchoďáku a po příchodu k autu jsem si připadal jak magor. Jedine ze vlevo od nej stal skutr, maximalne snezny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Ahoj chlapi, zde je pár fotek jak by to vypadalo, kdyby jste si objednali Lamborghiny s dovozem domů. to sis obednal ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Ahoj chlapi, zde je pár fotek jak by to vypadalo, kdyby jste si objednali Lamborghiny s dovozem domů. koukam ze s tema nasema octavkama ma podobny a mozna i stejny dily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky