Davon Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 tak tady mam dalsi kousky jednou celkem zajimave kola z vystavy a pak umelecke provedeni koncovky vyfuku Tyhle Dotzy se mi hodne dost libeji, ale cca 7500/ks v 18" myslim... A na bubny se to moc nehodi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 O tech kolesach premejsli kamarad na noveho civica ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 jsou moooc zajimavy ty kola jeste v te 19 byly krasny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 co tady s tim delas :-) vzdyt uz jsi tady mela obe a ted tu nemas nic :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 co tady s tim delas :-) vzdyt uz jsi tady mela obe a ted tu nemas nic :-) uz sem uplne ztracena v tom svete modernich technologii no prave ze sem tam mela obe a ty prilohy se mi soupnuly do druheho prispevku a pak si preskakovaly jak nekde v tramtarii, ten novej system ja asi zatim nepochopim jdu to dat na web a pak to sem snad v klidu nahraju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Otazka je,kterej chytrak tam byl prvni... lol Jj, přesně tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 (editace) Jj, přesně tak... No podle mne je zcela zřejmé, že první tam byl ten Fabiatik, jelikož nevím, jak by z té Fábky vylezl? A nechce se mi věřit, že by lezl přes spolujezdce. Ten s tím pašíkem se na něj vysral, ať si leze do Fábky jak chce Editováno: 26. Únor 2008, autor: Palo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 "Inteligentní" parkování... ked neni kde parkovat ... aj cez kufor sa da vystupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Tomu sa hovori zla geometria Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Tomu sa hovori zla geometria tak ta hláška nemá chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 U nas jezdi o neco vetsi Lamborgini. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 ...není to z ulice, ale pozor LADA se vrací !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 ...není to z ulice, ale pozor LADA se vrací !! docela se mi to líbí, ale kde to má výdechy na topení ? Ruská zima je krutá.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Krása, ale bohužel sérivová verze se trošku od konceptu odchýlila a vznikne z toho pravděpodobně toto http://www.autoweb.cz/autonovinky-nova-aut...ve-vyroby/12351 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 (editace) Tak předevčírem vidím něco neznámého a zepředu zamaskovaného ve zpětném zrcátku a on to nový Superb Editováno: 6. Březen 2008, autor: Tomáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Aaa, zajimaci! Jaxe mi ten zadek na fotkach libil, tak tady uz to neni tak horky, zase tam jsou takovy ty protichudny linie, ktery zacaly roomstrem, snad je to jen vicemene klam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 (editace) Aaa, zajimaci! Jaxe mi ten zadek na fotkach libil, tak tady uz to neni tak horky, zase tam jsou takovy ty protichudny linie, ktery zacaly roomstrem, snad je to jen vicemene klam. Taktiez sa mi ten zadok nepaci a hlavne ta antena to si mohli odpustit. A ta chromova lista na zadnom veku kufra, ta je divna. Editováno: 6. Březen 2008, autor: misom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Kazdopadne,to vypada "zajimave"..Treba ta chromova lista na nejakym tmavym s dalsima chromovejma prvkama bude myslim dobra..Ale kazdpoadne uz ted vim,ze by to chtelo PORADNY KOLA!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Na tý první fotce to hnal asi 160, jako by chtěl ujet a pak mě nechal předjet a zase se nechtěl přiblížit, jako by se nechtěl nechat vyfotit A na jižní spojce zase nic nic a pak na to dupnul, aby mě co nejrychlejš předjel, ale už jsem musel sjet na Hostivař. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Aaa, zajimaci! Jaxe mi ten zadek na fotkach libil, tak tady uz to neni tak horky, zase tam jsou takovy ty protichudny linie, ktery zacaly roomstrem, snad je to jen vicemene klam. Já nevím proč, ale v těch zadních lampách a vůbec, jako bych viděl lagunu. Jinak doufám, že combi bude vyvedenější, už se těším, no a když k tomu připočtu naftu CM, tak asi vím co bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Taktiez sa mi ten zadok nepaci a hlavne ta antena to si mohli odpustit. A ta chromova lista na zadnom veku kufra, ta je divna. No zadek se me nelibyl uz od zacatku...je to nevyvazeny oproti skvelemu predku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 (editace) .. Editováno: 6. Březen 2008, autor: JasteR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Zadek přesně jak píšete pro mě jak Laguna.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 taky se mi ta prdel nelíbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Já nevím proč, ale v těch zadních lampách a vůbec, jako bych viděl lagunu. Jinak doufám, že combi bude vyvedenější, už se těším, no a když k tomu připočtu naftu CM, tak asi vím co bude Presne, je to uplne laguna. A zepredu to zas ma takovej bavoidni kukuc, no uvidime, jak to bude live. Na Octe II je videt z ceho vzesla, u toho Supa moc ne, v sobotu jedu pres Zenevu, uvidim, jaxe mi bude chtit se na to jit podivat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky