SnakeBR Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 Nazdar. Mám taký problém, že zadné sklo mi vyhreje len hornú a dolnú časť a stred mi nevyhreje. Neviete kde je problem? skúšal som to sklo celé umyť, ale nepomohlo. V servise mi povedali ze s tým sa nedá nič robiť len vymeniť celé zadné sklo, no ja si myslím že je to sprostosť meniť celé sklo kôli tomu,že mi nevyhreje stred. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
týráček Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 Podívej se sem, třeba to pomůže http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=243 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnakeBR Vloženo 25. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slávek2 Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Nazdar.Mám taký problém, že zadné sklo mi vyhreje len hornú a dolnú časť a stred mi nevyhreje. Neviete kde je problem? skúšal som to sklo celé umyť, ale nepomohlo. V servise mi povedali ze s tým sa nedá nič robiť len vymeniť celé zadné sklo, no ja si myslím že je to sprostosť meniť celé sklo kôli tomu,že mi nevyhreje stred. Hele, víš ty co? Měnit celý sklo je fakt blbost, vyměň jenom prostředek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ŠEBLEF Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Nazdar.Mám taký problém, že zadné sklo mi vyhreje len hornú a dolnú časť a stred mi nevyhreje. Neviete kde je problem? skúšal som to sklo celé umyť, ale nepomohlo. V servise mi povedali ze s tým sa nedá nič robiť len vymeniť celé zadné sklo, no ja si myslím že je to sprostosť meniť celé sklo kôli tomu,že mi nevyhreje stred. Hele, víš ty co? Měnit celý sklo je fakt blbost, vyměň jenom prostředek! Ha, ha, ha. To jsem se zasmál!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Podívej se sem, třeba to pomůžehttp://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=243 Me jak naschval prestala hrat prostredni lajna.Kdyz jsem se dival, kde je to prerusene, tak jsem nasel skulinku pod plechem, v miste, kde se neda dostat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Prosím o radu. Mám problém s vyhrievaným zadným sklom. Hrejou mi iba vrchné 4 pásiky. Zmeral som multimetrem tie ostatné a sú v poriadku. Kde muže byt problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Multimetrem nameris skrat na vsech, i na znicenich. Na namlzenym okne zapni rozmrazovani, u nefunkcniho pasku se ti rozmrazi jen malinky kolecko pres misto kde je pretrzeny (pokud je pretrzeny jen na 1 miste). Pak opravit vhodnym lakem, nebo nejlip nechat v servise, resilo se to tu, ze oprava v servise stoji min nez lahvicka laku (potrebujes jen par kapek) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Jojo, bude to tak. Ale prozraďte mi sladké tajemství - je to grafitový nebo stříbrný lak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 Driv jsem se o to sam pokousel doma, jeste na starym aute, vysledek byl, ze to fungovalo, ale vzhledem se mi to moc nelibil, hrozne spatne se delaji tenky cary, i kdyz se to olepi lepenkou. Lak byl nejspis stribrny, pokud je grafitovy cerny, tak byl urcite stribrny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 ja sem multimetrom meral a zistil sem,že to mám prerušené na piatich miestach ( na tých miestach neboli namerané žiadne hodnoty) . Tak som ich opravil pripravkem LOCTITE 3836. Je to priamo určené na opravu vyhrievaneho skla. Potom som znova meral a už to pípalo. Myslel som,ža mám vyhráno,no bohužial mi to stále nefunguje. Myslím si,že pásiky sú v poriadku. Muže to byt v niečom inom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 nemuze, pokud ti nektery hrejou a jiny ne, tak je to v nich, maji vsichny spolecny privod, ten je ok, kdyz nektery hrejou. Vem merak, mer napeti na pasku, vuci jednomu konci pasku, druhym hrotem se pohybuj po pasku, u funkcniho se bude napeti rovnomerne menit se vzdalenosti. U pretrzeneho bude skokova zmena v miste pretrzeni, pokud jich bude vic, tak prostredni cast nebude spojena vubec, zmena napeti se take nameri. Pak je reseni postupne opravovat praskliny, pasek po pasku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dex Vloženo 8. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2010 Ahoj , Mam octavku tdi 66kw rv 1999 slx, a nefunguje mi zadni vyhrívani okna, pojistka je ok,spinač svítí, nikde nejsou pruhy porušené,z jednoho kabliku u skla jde 12,3v , packy na skle s kontakty drží. Nevíte někdo prosím co stím? Předem děkuji za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svihla.l Vloženo 23. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2013 Dobrý den, nevíte někdo kde je umístěné relé pro vyhřívání zadního okna. Na tlačítku svítí fůrt informační dioda o zapnutí, ikdyž se tlačítko opakovaně zmáčkne. Zřejmě zůstalo slepené relé a vybíjí to baterku. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 25. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2013 Tlačítko je samotný spínač. Žádné relé se nekoná. Schéma pojistek, vyhřívání zadního skla je napájeno z poj. č. S226 Ještě jedno schéma, aby bylo jasno odkud je napájená skupina pojistek S2, S224-S227 a S240 Další vlákna s podobnou témou: http://forum.skodahome.cz/topic/69501-vyhrivani-zadniho-okna http://forum.skodahome.cz/topic/31893-vyhrev-zadniho-okna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomsa91 Vloženo 3. leden 2021 Sdílet Vloženo 3. leden 2021 Zdravím chtěl jsem se zeptat zda nemá někdo zkušenost jak opravit zadní vyhřívaní okna na 5tych dveřích. když jsem je prohodil s brasinem na jeho octavii normalně fungovalo a když sem to hodil k sobě zase nefungovalo. a kde by mohla být zrada.... zkusím se jeste podívad do dveří zda nejsou prohozené káblíky ale jinak sterač a odtřikovače jdou normálně. Mockrát děkuji za tipy a rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.