csabac Vloženo 8. Duben 2022 Sdílet Vloženo 8. Duben 2022 (editace) Tak ja mám okolo 80kg. Takže zase nemôžu ani tvrdiť, že to je váhou. Proste to vyriešili tak, ako by to riešila každá firma, ktorej sa vráti výrobok v reklamácii. Lacné a rýchle vyriešenie problému. Hold neustálo to núdzové brzdenie. Tu skôr nechápem to, že keď to auto testovali pred hodením na trh, to akože ani jeden z ich testerov nemal problém? Lebo takéto veci by sa podľa mňa dali tam podchytiť a tomu výrobcovi sedačiek dať info, že nie je to ok, treba to vyriešiť do výroby. Editováno: 8. Duben 2022, autor: csabac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 8. Duben 2022 Sdílet Vloženo 8. Duben 2022 imho se skoro netestuje, my jsme ti testeři. Navíc na test auta mohli mít třeba sedačky z rapida a do hotové Scaly pak dali novou sedačku bez testů, protože co by se přeci dalo pokazit na sedačce. Jen spekuluji, ale možná nebudu daleko od pravdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo22 Vloženo 8. Duben 2022 Sdílet Vloženo 8. Duben 2022 Ja by som veľmi nehlásil, že bolo nejaké núdzové brzdenie, a že tam niečo ruplo... Proste opäť začala padať sedačka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 9. Duben 2022 Sdílet Vloženo 9. Duben 2022 Mi se už několikrát stalo, jak se střídám s přítelkyní, že při změně posuvu se pak sedačka mírně hýbala při prudkém zrychlování a brždění. Musel jsem vždy znovu nastavit posuv, dokud to není ok. Zdá se, že sedačky jsou slabé místo Scaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 11. Duben 2022 Sdílet Vloženo 11. Duben 2022 Operadlo sedačky sa po piatkovom nastavení zaseklo a drží. Cez víkend 2x BA, dnes cezta do práce a všetko ok. Akurát je v polohe kolmejšej, ako by som chcel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo22 Vloženo 11. Duben 2022 Sdílet Vloženo 11. Duben 2022 Ale no, csabac - nastav si to podľa seba :-) a potom nech je sranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 11. Duben 2022 Sdílet Vloženo 11. Duben 2022 Kubo, vystihol si to. To je dilema, pounut to o zubok dozadu a zase mat nervy cely tyzden, alebo nesahat a skusit to doladit vyskovym nastavenim sedanky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 11. Duben 2022 Sdílet Vloženo 11. Duben 2022 :D já to nastavil jednou v salonu a od té doby na nastavení raději nesáhl, abych to nerozbil. Nejlepší přístup to není, ale já zoufale nechci jezdit po servisech.. Mne chlapi napadlo, jestli by nepomohlo, jí právě nastavit o něco víc kolmo, ona se trochu povolí a tím povolením dozadu se jakoby dotáhne a dále to už nepadá, ale přijde mi, že toto asi neplatí, když se to kolečko otočí o tolik moc... Přitom co se týče sezení je ta sedačka v rámci třídy velmi dobrá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 11. Duben 2022 Sdílet Vloženo 11. Duben 2022 Potoci sa zasekne, potom znova poskoci a potoci. Tak to ide, ked je to vadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thejohndoe Vloženo 13. Duben 2022 Sdílet Vloženo 13. Duben 2022 Pamatuji, že u nějakého auta (už nevím co to bylo) jsem měl opěradlo přivařené. Tady to po záruce asi dopadne stejně ... . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 13. Duben 2022 Sdílet Vloženo 13. Duben 2022 Taky mne to už napadlo :D To bude pokrok, před Scalou jsem měl auto, kde u sedačky šlo nastavit snad všechno a Scala bude jak židle u stolu :D Jinak přemýšlel jsem nad tím, jak to budu když tak řešit po záruce, myslím si tedy, že jí do té doby vyměním, ale.. Napadlo mne mít ke kolejnici sedačky nebo B sloupku chycenou západku a v otočném kolečku vypilovat /vyřezat rohatku... Ale nevím co za síly na to kolečko jdou, jestli by stačila jen malá síla, která kolečko bude fixovat v poloze a opěradlo nebude padat, bylo by to řešení. Šílené, ale doba si to žádá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 17. Září 2022 Sdílet Vloženo 17. Září 2022 Právě mi bylo řečeno, že inovovaný díl stále není a mění se za ten stejný a někomu to pomůže a někomu ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 17. Září 2022 Sdílet Vloženo 17. Září 2022 To je nezmysel. Mozno momentalne nie je skladom. Uz 1r dozadu bol inovovany diel a drzi to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 17. Září 2022 Sdílet Vloženo 17. Září 2022 prej jsou ty dily porad stejny a nektery povolujou a nektery ne a nikdo nevi proc, jak jsem koupil, tak prodavam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 17. Září 2022 Sdílet Vloženo 17. Září 2022 Uz predavas? Dlho sa neohriala? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozakm Vloženo 17. Září 2022 Sdílet Vloženo 17. Září 2022 To se tak říká, znamená to, že jen předává dal to, co se dozvěděl :) :) 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slovacik Vloženo 1. Únor 2023 Sdílet Vloženo 1. Únor 2023 (editace) Ahojte. Začali sme doma používať auto dvaja a keďže máme rozdielne výšky aj nastavenie sedadla vodiča. Keď ideme jeden po druhom nastavíme sedadlo určitý čas je v pohode a po čase akoby dosadla niečo tam akoby zaskočilo a už je ok. Ale to zaskocenie nieje vždy. Akoby nedosadla dobre do polohy a po čase jazdy si sadne ok a pocut zacvaknutie. Bol som v servise samozrejme tam sa to nestalo a vraj chybu nenašli. Neviete kde by mohla byť chýba? Operadlo mám menené lebo padalo a vyhrievanie sedadla je ok. Pozeral som kolajnicky tak tie vyzerajú ok Editováno: 1. Únor 2023, autor: slovacik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 2. Únor 2023 Sdílet Vloženo 2. Únor 2023 Ono tam môže byť ešte vôla, kým to docvakne. To riešenie tiež nebolo 100% od nich. Scala proste nie je auto pre 2 vodičov :D a to myslím vážne. Ja po každom pohnutí sedačkou (či po servise, kde si ju posunú, resp. ja som prenášal bráničku som pohol s ňou) mám problém týždeň si nájsť polohu a doladiť to na úroveň pôvodnej. Stále mám pocit, že tá sedačka jemne pracuje až kým to nesadne to nejakej polohy, kde to fixne a drží potom. Ja som si pred včerajším servisom zakreslil na koľajnici i na operadle polohu fixkou. Po nastavení späť po servise stále nemám pocit, že poloha za volantom je totožná s tou pred manipuláciou so sedačkou. Musíš sa s tým zmieriť, že tu ten diskomfort bude stále. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 2. Únor 2023 Sdílet Vloženo 2. Únor 2023 Nejako nechapem,co myslite tym padanim......mam sedacku Monte Carlo,vyroba 09/2022 a nezda sa,ze by nejako padala,bud operadlo,alebo vyskovo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 2. Únor 2023 Sdílet Vloženo 2. Únor 2023 @Patrik1971 pozri technické problémy...veľa užívateľov scaly malo problém s tým, že sa samovoľne sklápalo za jazdy operadlo sedačky. Išlo to pomaly postupne od nerovností. Proste ak som mal operadlo nastavené pred jazdou dobre, po jazde cca 80 km som bol reálne vzadšie, vzďalovaj som sa od volantu a cítil bolesť v ramenách. Toto sklápanie bolo reálne vidieť na nastavovacom koliesku. Keď sa spravil terčík čiarka na koliesku a pevnej časti sedadla, tak v závislosti od uvoľnenia sa pootočilo aj nastavovacie koliesko a čiary boli vyosené. Niekedy koncom roku 2021 či začiatkom 22 sa reálne našlo riešenie a až potom prestal ten problém. teda u mňa to bola až 3. úspešná reklamácia. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 2. Únor 2023 Sdílet Vloženo 2. Únor 2023 Takze by som teoreticky tento problem ani nemal poznat...teraz,ci ma sedacka Monte Carlo ten modifikovany diel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 2. Únor 2023 Sdílet Vloženo 2. Únor 2023 @Patrik1971 myslím si, že by si nemal mať problém pri 2022. A ty máš i tie iné sedačky v MC. Elektrické boli ok. Tie anatomické neviem vôbec, či majú rovnaký mechanizmus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 2. Únor 2023 Sdílet Vloženo 2. Únor 2023 Zaklad,kostra to bude identicke,iba bude polstrovanie ine,sportovejsie,vyraznejsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 2. Březen 2023 Sdílet Vloženo 2. Březen 2023 Včera mi vyměnili rám sedačky. Jsem zvědavej, za jak dlouhou dobu se to projeví znovu, když už to tu ostatní 3x reklamovali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 2. Březen 2023 Sdílet Vloženo 2. Březen 2023 Už majú riešenie, odvtedy to drží aj u mňa. minimálne v jednej polohe sa to zasekne, ktorej sa dokážem prispôsobiť :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.