Jaboukeb Vloženo 23. leden 2021 Sdílet Vloženo 23. leden 2021 Zdravím, možná blbý dotaz, ale je nějaká finta, jak rozpoznat, jestli kolo bylo vpředu nebo vzadu? Vzorek je cca stejný, najeto zhruba 10tis., a samozřejmě jsem si nepoznačil při sundání přední a zadní kolo. Jde o to, že chci po zimě dát prohodit kola v rámci jedné strany auta, ale nedokážu teď rozpoznat, jaké v létě bylo vepředu a jaké vzadu, protože jsou umyté. Díky za tipy 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 23. leden 2021 Sdílet Vloženo 23. leden 2021 Jestli umyté tak jedině podle otisku styčné plochy. vzadu je menší plocha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaboukeb Vloženo 23. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2021 Díky moc, nicméně nejsem úplně technicky zdatný, šlo by to nějak přiblížit? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 23. leden 2021 Sdílet Vloženo 23. leden 2021 (editace) V pneuservisu to poznaji. Kouknou a prohodi podle potreby. Navic to patri do Sekce Podvozek Editováno: 23. leden 2021, autor: epo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 23. leden 2021 Sdílet Vloženo 23. leden 2021 Pochopil jsem to jakože porovnat otisk náboje na kole vepředu a vzadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 23. leden 2021 Sdílet Vloženo 23. leden 2021 Jestli máš vzadu bubny, bude zadní disk čistější. Přední budou černé... Ale i se zadníma kotoučema budou ty přední špinavější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaboukeb Vloženo 23. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2021 No to mě samozřejmě napadlo, ale jsou důkladně umyté a vyčištěné ty disky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 23. leden 2021 Sdílet Vloženo 23. leden 2021 pokud jsou přední i zadní stejně sjeté, tak bych se na to vykašlal a nazul je tak, jak by mi zrovna přišly pod ruku 2 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 23. leden 2021 Sdílet Vloženo 23. leden 2021 Taky bych to už neřešil a příště si to poznačil. A co tlak v pneu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaboukeb Vloženo 23. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2021 Jasny panove, asi to nazuju tak jak to je, protoze vzorek je stejny, tlak v pneu je taky stejny protoze pri uskladneni na podzim jsem je nahustil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 23. leden 2021 Sdílet Vloženo 23. leden 2021 Tak to je marný, vzorně umyto a dohuštěno. A to já letos poprvé po desítkách let odbyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaboukeb Vloženo 23. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2021 No ja mam nove auto od dubna takze po x letech uz asi taky vynecham. Nicmene ted poprve jsem tak dukladne umyl a vycistil ze uz nepoznam ktere bylo vpredu a vzadu, jen strany mam poznacene... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 23. leden 2021 Sdílet Vloženo 23. leden 2021 Vzadu bývá v dezénu víc kamínků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 23. leden 2021 Sdílet Vloženo 23. leden 2021 To jsou už jen babský rady, ledaže by to říkala Máňa a bylo to směroplatný. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PS1984 Vloženo 23. leden 2021 Sdílet Vloženo 23. leden 2021 (editace) Ja som mal predné pneu viac zjazdné. Hlavne stredy dezénu. Edit: tiež som preto uvažoval, že predné dám dozadu. Editováno: 23. leden 2021, autor: PS1984 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 23. leden 2021 Sdílet Vloženo 23. leden 2021 To svedci o prehustenych pneu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PS1984 Vloženo 23. leden 2021 Sdílet Vloženo 23. leden 2021 Davam to na 2,5. všetky, či letné alebo zimné. Je to veľká chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaboukeb Vloženo 23. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2021 Ja davam 2,2 na vsechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 3. Únor 2021 Sdílet Vloženo 3. Únor 2021 Pokud nejezdíš jako důchodce, tak přední mají víc opotřebované hrany dezénových bloků (otrhané a zakulacené). Zimáky jsou navíc na předku přes lamely ve směru záběru sjeté do pilky. Zadní jsou přes lamely rovné. Jestli nepoznáš rozdíl, tak se na to vyprdni a dej je tam, jak ti přijdou pod ruku ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 3. Únor 2021 Sdílet Vloženo 3. Únor 2021 V 23. 1. 2021 na 21:36, PS1984 napsal: Davam to na 2,5. všetky, či letné alebo zimné. Je to veľká chyba? Na vicku nadrze si najdes v tabulce spravny tlak, pokud se Ti pneu sjizdi uprostred, tak je to evidentne moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.