tomi28062005 Vloženo 29. leden 2021 Sdílet Vloženo 29. leden 2021 Zdravím Vás ve spolek, fórum jsem procházel,ale nenašel jsem co jsem hledal a to potahy na Rapida, ale se sportovními sedačkami. Máte někdo nějakou zkušenost s nějakým výrobcem, či prodejcem včetně monáže? Pokud ano, byl bych rád kdyby jste se podělili o zkušenosti včetně ceny. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 29. leden 2021 Sdílet Vloženo 29. leden 2021 MAD Autopotahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 30. leden 2021 Sdílet Vloženo 30. leden 2021 @tomi28062005co tě vede k potahum? A ještě na rádoby sportovní sedačky? Nejenže materiál sedačky vydrží mnoho, tak čištění je dnes také jinde nez bývalo. Potahy se někdy hrnou a co je po letech pod nimi, tak taky žádná hitparáda. Byt tebou ještě bych to zvážil. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.