Nikolahavlikova Vloženo 10. Únor 2021 Sdílet Vloženo 10. Únor 2021 Zdravím všechny. Mám problém.. Mám Škoda Fabia r.v 2000. Dnes jsem chtěla jet pryč, ale zjistila jsem že mi nejde zařadit rychlost. Jediné co jde zařadit je 5ka. Když zařadil zpátečku, dělá to takový zaseknutý zvuk. Když mám vypnutý motor a zařadím jedničku tak mi to jde dobře. Zapnu motor a rozjedu se, jenže když tam chci dát 2ku tak to opět nejde. Nevíte čím to může být? Jsou ten veliké mrazy..přes den -10°C , přes noc -12°C. Může to být zimou? Auto jsem nechala dlouhou dobu běžet a pak znovu řádit, ale bez úspěchu. Předem děkuji za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 10. Únor 2021 Sdílet Vloženo 10. Únor 2021 Premazat kulisu na prevodovke res pozriet. Olej v prevodovke bol kedy meneny? Skontrolovat lanovody. Olej treba menit kazdych 6 rokov :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikolahavlikova Vloženo 10. Únor 2021 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2021 Mrknu na to. Ale myslím si že před rokem mi to měnily. Děkuji za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 10. Únor 2021 Sdílet Vloženo 10. Únor 2021 Spojka funguje normalne? Zabera tak ako vzdy? Pohnut sa z autom na 1 ide pekne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikolahavlikova Vloženo 10. Únor 2021 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2021 Právě že ano. Když zařadím jedničku a až poté nastartuju tak to se rozjedu normálně jako vždy. Ale chci zařadit dvojku tak to už nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 10. Únor 2021 Sdílet Vloženo 10. Únor 2021 Tak ze zaradit ide 1,3,5,a spiatocka? Nejdu len rychlosti co sa radia smerom dozadu.? Este treba pozriet ci nieje voda v tych ochranych gumovych navlekoch na lanovode pri prevodovke, teda lad, i ked to asi na skodovke nebude bezne. Nic jedneho co bude s citom radit na vypnutom motore, a druheho co bude pozerat pod kapotu co sa tam deje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikolahavlikova Vloženo 10. Únor 2021 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2021 Jen jednicka mi jde zařadit pokud mám vypnutý motor. Jakmile nastartuju, na jedničku se rozjedu ale když chci zařadit za jízdy dvojku tak to nejde. Psala jsem do jedného servisu, tak mi odepsali že to vypadá na výměnu spojky . Tak uvidím. Každopádně vám děkuji za vaše rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 10. Únor 2021 Sdílet Vloženo 10. Únor 2021 Ona se i diagnóza po e-mailu dělá hrozně těžko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikolahavlikova Vloženo 10. Únor 2021 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2021 Vím, a pro to beru i s "rezervou". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.