lubomir.kozak Vloženo 13. Únor 2021 Sdílet Vloženo 13. Únor 2021 Chci se zeptat, dá se dostat do nastavení úrovně výhřevu volantu nějak jinak než pouze po stisku tlačítka pro výhřev sedačky řidiče? Mám na mysli ještě tu starší verzi volantu, na tom novém je již tlačítko přímo na volantu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 13. Únor 2021 Sdílet Vloženo 13. Únor 2021 (editace) U Columba to ide aj cez neho,ty mas Amundsen podla foto,skus tam cez menu kurenie v klimatronicu,tam je samostatna polozka volant. Editováno: 13. Únor 2021, autor: Patrik1971 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Únor 2021 Sdílet Vloženo 13. Únor 2021 Tlačítkem Menu na Climatroniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir.kozak Vloženo 13. Únor 2021 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2021 Když zmáčknu menu na climatroniku tak volant sice vidím, ale lze pouze zapnout a vypnout, nikoli zvolit úroveň výhřevu. Opravdu jsem na to ještě nepřišel :D prostě když chci nastavit úroveň výhřevu musím vždy buď zrovna s tím zapnout výhřev sedačky a pak ji vypnout a nebo případně pokud již mám výhřev sedačky puštěný, tak zmáčknutím tlačítka se mi samozřejmě sníží level výhřevu sedačky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 13. Únor 2021 Sdílet Vloženo 13. Únor 2021 (editace) Nemáš náhodou zapnuto vyhřívání volantu společně s vyhříváním sedadla řidiče? Zkus to deaktivovat, pak by úroveň měla jít nastavit i v infotainmentu. Pak ho ale zase budeš muset zapínat zvlášť. Editováno: 13. Únor 2021, autor: dafro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas_k Vloženo 13. Únor 2021 Sdílet Vloženo 13. Únor 2021 (editace) Já jsem to měnil v tom menu, a to je opravdu nepraktické musíš do menu, a pak do nastavení, a tam scrollujes na vyhrivani volantu, kliknes na to a vyberes uroven. Pak jsem objevil ze to jde velice snadno pres to tlacitko vyhrivani sedacky - jak ukazujes ty - zmáčknu vyhřívání sedačky a pak kliknu na úroveň volantu a/nebo sedačky. To je tak o 90% casu rychlejsi nez pres to menu, takze jsem spokojen. Jinak samozrejme pro nejake kritictejsi chvile kdy se nemuzu dívat a ťupkat na infotainment se musím spokojit jen s vypnout/zapnout tím tlačítkem. Sedačky a volant mám spárované tak jak je to defaultně, jen teda úroveň vyhřívání volantu zůstává myslím stejná - sedačky jsou 3, 2, 1 ale volant je pořád na stupni jak se nastavil naposled. Že se při každém zmáčknutí vyhř. sedaček zmení úroveň vyhřívání sedaček mi tak moc nevadí, holt musím na displeji vedle úrovně volantu ťuknout taky na úroveň co chci pro sedačky.. Editováno: 13. Únor 2021, autor: lukas_k 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 13. Únor 2021 Sdílet Vloženo 13. Únor 2021 @lukas_k Přesně tak...také to tak používám...společně se sedačkami.Je to pohodlnější. Úroveň výhřevu sedaček se dá ovlivnit kódováním.🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alex.333 Vloženo 11. Ledna Sdílet Vloženo 11. Ledna Má někdo zkušenost s faceliftem? Mám 9/23 a tam žádné takové nastavení nemám. Samostatně musím ovládat jak sedačky tak volant. V menu žádná nabídka společného výhřevu a když podržím tlačítka výhřevu sedačky nebo i výhřevu volantu, tak se nic neděje - jen se normálně zapnou. Že FL znamená šetření jsem věděl (například zmizela klimatizovaná přihrádka spolujezdce), ale že budou šetřit i na software, tak to jsem opravdu nečekal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 11. Ledna Sdílet Vloženo 11. Ledna Ved to je prave super, ze si to ovladas zvlast vratane intenzity a nie je sedadlo nalinkovane s volantom. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.