Vousáč Vloženo 22. Únor 2021 Sdílet Vloženo 22. Únor 2021 Zdravím, neřešil tady už někdo dovybavení tlačítka "mode" u řadící páky? Škoda karoq 1,5 TSi DSG. Díky za případné poznatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vousáč Vloženo 28. Únor 2021 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2021 To skutečně nikoho nenapadlo dovybavit svůj vůz DSG tlačítkem změny jízdního režimu? Pokud tam z výroby nebylo? Ne vždycky si každý kupuje auto které si může nakonfigurovat podle svého.. Z fabriky to stojí cca 3 000. Podělte se o zkušenost.. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 28. Únor 2021 Sdílet Vloženo 28. Únor 2021 Ono je otázkou, k čemu by to vůbec bylo? Možnosti individuálního nastavení jsou dnes prakticky nulové a do režimu sport to lehce přepneš řadící pákou. Snad u nějaké vyšší výbavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vousáč Vloženo 1. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2021 Díky za alespoň za nějakou reakci. Takže ty vůbec kromě sportu a normálu nepoužíváš změny jízdních režimů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 1. Březen 2021 Sdílet Vloženo 1. Březen 2021 Je to fajn, že si můžeš nastavit idividálně styl nastavení od klimy a po převodovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marhor Vloženo 1. Březen 2021 Sdílet Vloženo 1. Březen 2021 Je tedy pravda, že tlačítko mode jsem už rok nepoužil. Pro vyjetí do zasněženého kopce mám tlačítko off-road a když chci předjíždět a vím, že mě automat neposlechne ihned, přepnu na ruční řazení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 1. Březen 2021 Sdílet Vloženo 1. Březen 2021 @Vousáč já už jezdím jen na SPORT. Do Škodovky jsi zkoušel napsat? Podle mě to bude jen sw záležitost. Ještě bych zkusil přímo oslovit @ferda25. Pokud on neumí, tak nikdo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vousáč Vloženo 2. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2021 Díky za reakce. Zkusím se tedy zeptat odborníka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir.kozak Vloženo 2. Březen 2021 Sdílet Vloženo 2. Březen 2021 Také by mě to zajímalo.. Carista tam má položku na dokódování, ale vyhodí to chybovou hlášku..asi proto, protože tam není to tlačítko reálně. Na Aliexpressu jsem našel že se dá koupit, ale bylo to pro Kodiaqa.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vousáč Vloženo 2. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2021 Co jsem zjistil, mělo by to být na kodiaq a karoq shodné.. https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/566927225biha-panel-tlacitek-skoda-31727.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
udo Vloženo 30. Květen 2021 Sdílet Vloženo 30. Květen 2021 Ahoj zeptám se když nemám tlačítko mode tak nemůžu měnit jízdní režimy? Jen tedy D a Sport? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.