Lishak Vloženo 4. Březen 2021 Sdílet Vloženo 4. Březen 2021 Ahoj všichni, instaloval někdo do Karoqa tento originál škodovácký díl? Jde mi o to, zda je postup stejný jako u jiných aut Škoda. Tady je to tuším popsáno u Superba. Na YouTube jsem našel výměnu u koncernoveho Golfa. V obou případech musí páka na otvírání motorového prostoru dolů a pak asi dva plasty. Viděl jsem to tam rvát i bez sundání čehokoli, ale to mi přišlo přes čáru. Nerad bych si prakticky nové auto hned zmršil. Samozřejmě si řeknete, že jsem si to měl hodit do objednávky. Bylo to tam, ale já u prodejce při předání vyměkl, mám jen alu pedály, moje blbost. Díky za případné zkušenosti výměnou. Že jsem vůl mi psát nemusíte, to vím 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 5. Březen 2021 Sdílet Vloženo 5. Březen 2021 Myslím si, že jestli se jedná o stejný díl, jak jsem ho montoval do Fabky III, tak nemusíš sundávat ani páčku na otvíráni kapoty motoru a nic vrtat. Ale neposlal jsi žádný odkaz na díl, tak nevím. nechci mlžit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lishak Vloženo 5. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2021 Jde o tuto https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/operka-nohy---alu-look/p/5E1064209 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ras23 Vloženo 5. Březen 2021 Sdílet Vloženo 5. Březen 2021 Ja som to tam dal bez toho aby som musel nieco demontovat, ale mam tie pedale od cinana, tak neviem ci su ako original. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Baroch Vloženo 5. Březen 2021 Sdílet Vloženo 5. Březen 2021 Já dával originál, páčku jsem raději sundal, pak jsem musel nejprve uvolnit kryt prahu a nakonec kryt pod páčkou. Dělal jsem to podle návodu, co k tomu je, sice je na Superba, ale bylo to úplně stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lishak Vloženo 5. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2021 Dík, já mám právě strach, jestli to zvládne i podprůměrně šikovný člověk. A to si ještě fandím 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Baroch Vloženo 5. Březen 2021 Sdílet Vloženo 5. Březen 2021 Určitě, taky jsem se bál, abych něco nezlomil, ale jde to dobře 😃 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lishak Vloženo 5. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2021 Super. Díky moc. Dneska na to zkusím vlítnout. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lishak Vloženo 5. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2021 (editace) Tak hotovo. Definitivně. Pokud jste dementi, nepouštějte se radši do toho. Nebo tu opěrku zničíte jako já. Tři packy ulomený, můžu si to doma tak akorát vystavit. Není to ani trochu chyba kluků, co tady radili. Fakt to není složitý. Ale lempl se do toho nemá pouštět Edit : Nevzdávám to. Objednána další. Proto neváhejte, brzy nebudou Editováno: 5. Březen 2021, autor: Lishak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 6. Březen 2021 Sdílet Vloženo 6. Březen 2021 Vidím, že pozitivně na to přistupuješ. Určitě se ti to povede. Jen se toho nebát. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rasťo H Vloženo 6. Březen 2021 Sdílet Vloženo 6. Březen 2021 Má niekto skúsenosť s tou opierkou a s celoročnými gumenými koberčekami? Pri objednaní cez e-shop skoda sa táto kombinácia neodporúča. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 6. Březen 2021 Sdílet Vloženo 6. Březen 2021 Kup si koberečky Prestige.Skvěle vypadají s opěrkou a pedály. U gumových tuším vadí okraj koberečku..v místě opěrky (překrývá ji). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 7. Březen 2021 Sdílet Vloženo 7. Březen 2021 Vubec ničemu to nevadí. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lishak Vloženo 10. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2021 Tak se napodruhé podařilo. Upatlaný, špinavý, ale všechno na svém místě. Jedna ztráta proběhla, někam do auta mi uletěla krytka šroubu pod pákou víka motoru. Časem se snad najde, ale pod pákou stejně není vidět. Díky za rady! 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.