mitocross Vloženo 6. Březen 2021 Sdílet Vloženo 6. Březen 2021 Ahoj, FIII 2014, 1.2tsi . Nejde mi odomknut kryt nadrze a rezerva uz svieti. Vedeli by ste poradit, ako to nudzovo otvorit, bez destrukcie? Zamok necvaka. Uz sa to raz predtym stalo, ale podarilo sa asi na 20. raz odomknut. Predpokladam, ze elektricky zamok umrel - relativne casta zavada VW group vozidiel. tak ako som sa to docital na dalsich forach. Zamok objednam a vymenim. To problem nie je. Problem je, ako to vobec otvorim? V navode o tom nie je zmienka. Z interieru uz myslim nie je nudzove otvaranie lankom, alebo ano? Mam doma plastove "pacidla" na plastove diely, ale nechcem nieco ulomit. Ak existuje na to trik, radsej to skusim sam doma, ako to dat do servisu, kde mi to vypacia kovovym srobovakom a doskriabu pri tom vsetko naokolo.... Dakujem vopred za odpovede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 6. Březen 2021 Sdílet Vloženo 6. Březen 2021 Zvláštní, já se s touto závadou ještě nesetkal, ani o ní neslyšel a nevím jak u F3, ale u jinýho modelu jsem nouzový otevření v manuálu viděl, manuály dnes už nikdo nečte 😂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mitocross Vloženo 6. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2021 (editace) Dielenska prirucka tiez nic extra neobsahuje. Snad len, ze ziaden nudzovy mechanizmus neukazuje, tudiz manualne odjistovanie to naozaj nema. Otazka teda zostava, ze ci to uz niekto dokazal zamknute otvorit. Editováno: 6. Březen 2021, autor: mitocross Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mitocross Vloženo 8. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2021 Takze je to presne tak. Ak zlyha elektricky zamok, nie je ina moznost len to otvorit v servise demontovanim podblatnika a trochu nasilne vypacit dvierka. Zajtra by mal prist novy zamok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 9. Březen 2021 Sdílet Vloženo 9. Březen 2021 Cim dalej tym lepsie, za chvilu si tu skodovku nikto nekupi. Same problemi a cena az do nebies. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 9. Březen 2021 Sdílet Vloženo 9. Březen 2021 Co to má společnýho s víčkem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 9. Březen 2021 Sdílet Vloženo 9. Březen 2021 Tak tohle by mělo být nějak konstrukčně vyřešené, bohužel jak čtu, tak není. Dveře od Fabie III manuálně klíčkem otevřu když mi nejde třeba dálkové ovládání, ale víčko nádrže nemá řešení? Navíc dnes, když se nádrž nedá nějak lehce tzv. vycucnout a tím pádem argument viz. zloději paliva asi neobstojí. Nechtěl bych stát někde s takovou poruchou otevírání víčka nádrže třeba na zahraniční dovolené a ještě s prázdnou nádrží. Je tedy fakt, že taková to potíž s víčkem nádrže mě osobně nikdy nenapadla, že může nastat, ale je vidět, že to nemá jednoduché řešení a to tedy může být dost velký průser a přitom bych řekl, taková blbinka. Vidím, že automobilky nás umí stále překvapovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mitocross Vloženo 9. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2021 No su to riadne nervy prist po celovikendovom vymyslani a skusani na vypary v pondelok rano do servisu. Mam doma plastove pacidla na vnutone obklady, ale tak nejak clovek nechce nahodou zlomit lakovane viecko, ked nevie aky je postup. Ked som si zadaval do Google rozne slova ohladom vicka nadrze a VW group, tak mi naslo dost vela prispevkov na zahranicnych forach , ako tie el. zamky casto zlyhavaju napriec modelmi (no na niektorych je odjistovanie z vnutra auta, u Fabie nie). Na FIII zrovna nie tak casto, ale ten motorcek je rovnake cislo dielu ako u ostatnych modelov. Momentalne sa uz dodava asi siedma verzia/vylepsenie toho isteho zamku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 9. Březen 2021 Sdílet Vloženo 9. Březen 2021 Na SII mi to taky blbo, tak jsem to při montáži tažného nechal před 3 lety odpojit. Na ostatních autech zatím ok, na FIII tankuji celkem často a musím zaklepat, ale za 4 roky a 80 tis. km nebyl problém. Mi přišel ok systém, co byl na FI, tedy lankem od řidiče. Tam to fungovalo bez problému i po 16 letech a 220 tis.km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 9. Březen 2021 Sdílet Vloženo 9. Březen 2021 Na FI mi lanko prasklo, bylo to myslím v ohybu ve spodní části kufru. stačilo ale jen odklopit tapec v kufru a zatáhnout za zbytek lanka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.