Publikováno Březen 24, 20214 r Ahoj. Koupil jsem si LED žárovky do zpátečky a úplně nevím jak je vyměnit. Mám takový pocit, že budu muset vyndat celé světlo. Poradíte mi prosím. Nikde jsem nenašel žádný normální návod a už vůbec ne video návod. (Manuál je na hov..) jen pro ty, kteří místo rady budou strašně inteligentní. Moc děkuji za rady
Březen 24, 20214 r Nevím jestli jsem strašně inteligentní, páč jsem si stáhl dílenskou příručku, ale doporučuji si ji sehnat. Nevím zda je k dispozici na Karoq, snad ano.
Březen 24, 20214 r Tady to kdysi někdo popisoval. Já to dělal podle návodu a v pohodě. Cely světlo musí ven
Březen 25, 20214 r před 23 hodinami, j.jurasek napsal: Ahoj. Koupil jsem si LED žárovky do zpátečky a úplně nevím jak je vyměnit. Mám takový pocit, že budu muset vyndat celé světlo. Poradíte mi prosím. Nikde jsem nenašel žádný normální návod a už vůbec ne video návod. (Manuál je na hov..) jen pro ty, kteří místo rady budou strašně inteligentní. Moc děkuji za rady Proč tak silné výrazy? Manuál strana 294 to popisuje dost jednoznačně, i jako značně nešikovný člověk jsem to dal.
Březen 26, 20214 r Autor Abych řekl pravdu bojím se, ať někde něco neulomím nebo ať mi pak někam nezatéká
Březen 26, 20214 r Tak už jedině zajet do autorizáku. Budeš to mít vyměněno i s razítkem. Ale přijdeš o ten příjemný pocit, jak si šikovnej, že si to zvládnul !
Duben 10, 20214 r Autor Tak jsem stejně pohořel, doufal jsem, že žárovku v zpatecce vyměním opravdu bez sundání celého zadního světla. Asi jsem naivní. A ještě bych měl dotaz. Našel jsem tam nějaký nevyužitý konektor. Můžete mi poradit k čemu je?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.