j.jurasek Vloženo 24. Březen 2021 Sdílet Vloženo 24. Březen 2021 Ahoj. Koupil jsem si LED žárovky do zpátečky a úplně nevím jak je vyměnit. Mám takový pocit, že budu muset vyndat celé světlo. Poradíte mi prosím. Nikde jsem nenašel žádný normální návod a už vůbec ne video návod. (Manuál je na hov..) jen pro ty, kteří místo rady budou strašně inteligentní. Moc děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 24. Březen 2021 Sdílet Vloženo 24. Březen 2021 Nevím jestli jsem strašně inteligentní, páč jsem si stáhl dílenskou příručku, ale doporučuji si ji sehnat. Nevím zda je k dispozici na Karoq, snad ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr1402 Vloženo 24. Březen 2021 Sdílet Vloženo 24. Březen 2021 Tady to kdysi někdo popisoval. Já to dělal podle návodu a v pohodě. Cely světlo musí ven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.jurasek Vloženo 24. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2021 Bojím se at pak vše drží jak má a hlavně těsní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 25. Březen 2021 Sdílet Vloženo 25. Březen 2021 zadní světlo.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marhor Vloženo 25. Březen 2021 Sdílet Vloženo 25. Březen 2021 před 23 hodinami, j.jurasek napsal: Ahoj. Koupil jsem si LED žárovky do zpátečky a úplně nevím jak je vyměnit. Mám takový pocit, že budu muset vyndat celé světlo. Poradíte mi prosím. Nikde jsem nenašel žádný normální návod a už vůbec ne video návod. (Manuál je na hov..) jen pro ty, kteří místo rady budou strašně inteligentní. Moc děkuji za rady Proč tak silné výrazy? Manuál strana 294 to popisuje dost jednoznačně, i jako značně nešikovný člověk jsem to dal. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigo Vloženo 26. Březen 2021 Sdílet Vloženo 26. Březen 2021 Banální záležitost.Stačí použít hlavu a oči. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 26. Březen 2021 Sdílet Vloženo 26. Březen 2021 Nejhorší smrt je z vyděšení :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.jurasek Vloženo 26. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2021 Abych řekl pravdu bojím se, ať někde něco neulomím nebo ať mi pak někam nezatéká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 26. Březen 2021 Sdílet Vloženo 26. Březen 2021 Tak už jedině zajet do autorizáku. Budeš to mít vyměněno i s razítkem. Ale přijdeš o ten příjemný pocit, jak si šikovnej, že si to zvládnul ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.jurasek Vloženo 26. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2021 Děkuji za pomoc a rady. A rozhodl jsem se, že do toho jdu a sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.jurasek Vloženo 10. Duben 2021 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2021 Tak jsem stejně pohořel, doufal jsem, že žárovku v zpatecce vyměním opravdu bez sundání celého zadního světla. Asi jsem naivní. A ještě bych měl dotaz. Našel jsem tam nějaký nevyužitý konektor. Můžete mi poradit k čemu je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 10. Duben 2021 Sdílet Vloženo 10. Duben 2021 Tipl bych příprava pro tažné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.