Publikováno Listopad 10, 200618 r Ahoj, při rozjezdu na 1 mi auto hrozně škube, asi nejspiše spojka v háji, co? Je to felda 1,3. Ostatní rychlosti OK.
Listopad 10, 200618 r To určitě jo, máš popraskanej přítlačák. Dobrá zpráva pro tebe: kompletní spojka na feldu je za pusinku
Listopad 11, 200618 r Autor Zdá se mi že to dělá spíše za studena. Kdybych s výměnou otálel, můžu zůstat nekde viset?
Listopad 20, 200618 r jj - furt jsem si řikal že vklidu a najednou na křižovatce to pisklo hrklo a tak tak jsem se dopotacel za křižovatku.
Listopad 21, 200618 r Tenhle problém jsem neřešil - spojku jsem totiž vyměnil preventivně někdy kolem 180tis. km...
Listopad 28, 200618 r Zdá se mi že to dělá spíše za studena. Kdybych s výměnou otálel, můžu zůstat nekde viset? Mám ten samý problém, po nastartování se rozjedu, po 100m mám první křižovatku a vždy se děsím toho, jak se z ní dostanu, protože to na jedničku vůbec nejede. Druhá akcelerace na dalších semaforech je už lepší a dál to šlape jako hodinky. Je to fakt ve spojce?
Listopad 28, 200618 r Zdá se mi že to dělá spíše za studena. Kdybych s výměnou otálel, můžu zůstat nekde viset? Mám ten samý problém, po nastartování se rozjedu, po 100m mám první křižovatku a vždy se děsím toho, jak se z ní dostanu, protože to na jedničku vůbec nejede. Druhá akcelerace na dalších semaforech je už lepší a dál to šlape jako hodinky. Je to fakt ve spojce? A není to spíš jenom tím, že máš studenej motor a on se při nižších otáčkách trochu dusí?
Prosinec 3, 200618 r Mám to opravený, konečně se nemusím bát rozjezdů na prvních křižovatkách! Na opravu stačilo vyčištění škrtící klapky (doufám, že jsem to napsal správně). Prý mám kliku, že mám Feldu z konce roku 1996, případná výměna škrtící klapky se tam nechá provést bez výměny řídící jednotky, u starších verzí je to o tu řídící jednotku dražší. Ale naštěstí u mě nebyla potřeba nová škrtící klapka, stačilo vyčistit starou.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.