Srpen 5Srp 5 Ahoj, mám problém s klapkou... nekouká na nohy Golf 7 Sportsvan Prosím Joco776 dokážeš opravit?
Srpen 5Srp 5 @Lučíno Ahoj. Ano, ale až po dovolené. Pošlu ti na sebe kontakt, do schránky, napiš mi na whatsapp.
před 20 hodiny20 hod Děkuji @Joco776 za perfektně provedenou profesionální práci na počkání bez nutnosti rozebírání celé palubní desky. Určitě se v budoucnu ještě ozvu, když budu potřebovat něco vyměnit/opravit. ;-)
před 20 hodiny20 hod Děkuju za skvělou zpětnou vazbu 🙌. Jsem rád, že práce splnila očekávání – rád se postarám i o další věci, až bude potřeba.
před 5 hodiny5 hod Ahoj Joco776, moc děkuji za opravu nefunkční klapky. Vše proběhlo v pořádku a podle dohody. Za 1 hod bylo vše hotovo i s benifity ve formě úpravy nastavení různých funkcí v autě. Mohu jen doporučit👍👍👍
před 5 hodiny5 hod Děkuji za milé hodnocení. Jsem rád, že oprava i nastavení funkcí splnily očekávání. Rád pomůžu i příště 🙂
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.