Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,
delší dobu sleduji jaké problémy se tady s Octávií IV řeší a vím že jin není málo.

A mám na zkušené z Vás dotaz:

Objednat nebo počkat? Mám na mysli zda objednat teď nebo počkat na nový MR nebo dokonce na facelift (který tu může být klidně příští rok)???

Díky,

To může člověk čekat věčně. FL bych čekal 2023. Bych objednal, u Swingu SW už v pohodě až vydají ke Columbusu novější jak 1788 ...

@petr.podzimek kdybys takhle uvazoval u vseho tak si nekoupis nic😄 Hele ja mam vyrobu srpen Style+ a sem z 99% spokojeny😉

Já mám výrobu 10/20 a jsem spokojenej😉

Hele novy modelovy rok bude v lete, to uz je za dvermi. Jestli auto nepotrebujes tak bych pockal a objednal bych to tak aby slo do vyroby az v novem modelovem roce. 

při objednávce teď už ti dorazí nový modelový rok

Už jsou nějaké nové informace o MR2022? Třeba @Dixik2

Prodejci budou mít informace o MY 2022 v červnu 2021.

• 3 týdny později...

Planujem zhruba za 2 mesiace kupit Octavku kombi, predajca mi povedal, ze ked to teraz objednam, cakacia doba je cca 4 mesiace. 

Myslite, ze ked to predajca zada do vyroby, bude to uz vyrobene v novom modelovom roku 2022? vobec neviem ako toto funguje....ani on mi nevedel povedat

@miseb to bude nejaky holobyt?

I na holobyt se čeká, spíše prodejce má nějaké kusy ve výrobě nezaplánované a jen změní konfiguraci.

praveze to nie je holobyt, verzia Joy plus, co sa u nas predava

https://webapps.skoda-auto.sk/Akcie/JOY?model=OCTAVIA#joy-plus

V Německu mají zase Clever a také už základní výbava je štědrá, tady i Ambitionu chybí dost zákl. věcí ( výhřev seslí, mlhovky, ...)

@Jan R. no me se prave nezdaji ty 4 mesice, spis tak 8

před 11 hodinami, miseb napsal:

Planujem zhruba za 2 mesiace kupit Octavku kombi, predajca mi povedal, ze ked to teraz objednam, cakacia doba je cca 4 mesiace. 

Myslite, ze ked to predajca zada do vyroby, bude to uz vyrobene v novom modelovom roku 2022? vobec neviem ako toto funguje....ani on mi nevedel povedat

Moje zkušenost, auto objednáno 03/2020, podle staré My Škoda app vyrobeno 18.8.(tedy v době, kdy už byl MR 2021). Na autosalon dodáno 7.9.2020 a podle VIN je to MR 2020.

Také nevím, jak to funguje.

• Autor

Podle toho co vím, tak prodejce ví moc dobře, jaký modelový rok se momentálně objednává. Tzn. s jakým modelovým rokem se to objedná, s takovým se to dodá. Každá objednávka má svůj BOM.
Prodejci dopředu neví, od jakého data bude nový modelový rok možný objednat. Vědí +- jaký měsíc to bude.

Ode dneška jde objednávat MY 2022.

potvrdzujem info od Dixik2, uz sa objednava MY2022, vo vyrobe vraj zacne od w25/21

• Autor

A víte co je v MR 2022 nového.nebo jiného?

no to aj mna zaujimalo, pytal som sa predajcu, bohuzial nevedel ani on. Len spominal, ze teraz byvaju take kozmeticke vylepsenia. Predpokladam, ze hlavne doladia SW.

On 5/19/2021 at 10:46 PM, miseb said:

praveze to nie je holobyt, verzia Joy plus, co sa u nas predava

https://webapps.skoda-auto.sk/Akcie/JOY?model=OCTAVIA#joy-plus

Ty ono se to na Slovensku da objednat s Matrix svetlama a bez adaptivniho tempomatu :) Kurde tahle kombinace mne laka! 

zle si to pozrel, v tej verzii je aj adaptivny tempomat :-)

před 19 hodinami, petr.podzimek napsal:

A víte co je v MR 2022 nového.nebo jiného?

Já objevil

- 2 nové výbavy

- tažné + 1000

- 2.0TSi 140kW kola v základu  z 18 na 17”

- Active navíc el. dětskou pojistku

- Quartz chybí, navíc Phoenix pastel i pro standarní verze, Mamba, Graphite

- u RS s příplatkový m šedým interiérem není Alcantara ale levnější Suedia

- ty panorama kamery jen v paketu za 8 až 58tis a jen RS, Scout

• Autor

Trochu mě mrzí, že ty panoramatické kamery jsou jen ke Scoutu nebo RS :-( Já chci větrané sedačky.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.