MartinD Vloženo 29. Duben 2021 Sdílet Vloženo 29. Duben 2021 (editace) Zdravím, nevíte někdo, kde u Scaly povolím lanko ruční brzdy, když ho chci odpojit od té páky u třmenu? Potřebuji vysunout třmen a vyměnit destičky. Děkuji Editováno: 29. Duben 2021, autor: MartinD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blah Vloženo 1. Květen 2021 Sdílet Vloženo 1. Květen 2021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinD Vloženo 1. Květen 2021 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2021 Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 2. Květen 2021 Sdílet Vloženo 2. Květen 2021 Stáhni si dílenskou příručku, ta se ti nestratí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikus Vloženo 26. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2021 Zdravim. Měnil jsem brzdový třmen a po výměně mi brzda skoro nefunguje dolíval jsem i kapalinu i odvzušnil nemáte někdo stejnou zkušenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 27. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2021 A preco si menil strmen? Ved si siel menil platnicky. Tam ho staci pripravkom zatlacit, aby si vlozil novy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikus Vloženo 28. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2021 Nevracel se mi. Tudíž to pořad brzdilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 28. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2021 co tě vedlo hrabat do auta, který je v záruce? 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 28. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2021 jedine, ze by ho mal uz po zaruke s najazdom km. tiez nechapem. ako platnicky, ocistit brzdy ok, servis to aj tak spravy vacsinou ryhlo a slandriansky, ale ze uz strmen menit doma a manipulovat s brzdovkou bez patricneho vybavenia, to je uz prehnane 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 31. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2021 Po kolika km to bylo? Zeptáš se a pak nereaguješ. To je škoda ☹️ Když se třmen nevrací tak není potřeba ho hned měnit. A záleží jak moc to bylo zavzdušněné? Měl jsi stále dostatek kapaliny v bandasce? Je potřeba diagnistika a otevřít abeeso. Dělals to tak??? Jinak to moc dobře neodvzdušníš... Někdo taky říkal odpojit baterku. Ale to jsem nikdy nezkoušel. Diag. je jistota😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.