Publikováno Duben 29, 20214 r Zdravím, nevíte někdo, kde u Scaly povolím lanko ruční brzdy, když ho chci odpojit od té páky u třmenu? Potřebuji vysunout třmen a vyměnit destičky. Děkuji Upraveno Duben 29, 20214 r od MartinD
Červenec 26, 20214 r Zdravim. Měnil jsem brzdový třmen a po výměně mi brzda skoro nefunguje dolíval jsem i kapalinu i odvzušnil nemáte někdo stejnou zkušenost
Červenec 27, 20214 r A preco si menil strmen? Ved si siel menil platnicky. Tam ho staci pripravkom zatlacit, aby si vlozil novy.
Červenec 28, 20214 r jedine, ze by ho mal uz po zaruke s najazdom km. tiez nechapem. ako platnicky, ocistit brzdy ok, servis to aj tak spravy vacsinou ryhlo a slandriansky, ale ze uz strmen menit doma a manipulovat s brzdovkou bez patricneho vybavenia, to je uz prehnane
Červenec 31, 20214 r Po kolika km to bylo? Zeptáš se a pak nereaguješ. To je škoda ☹️ Když se třmen nevrací tak není potřeba ho hned měnit. A záleží jak moc to bylo zavzdušněné? Měl jsi stále dostatek kapaliny v bandasce? Je potřeba diagnistika a otevřít abeeso. Dělals to tak??? Jinak to moc dobře neodvzdušníš... Někdo taky říkal odpojit baterku. Ale to jsem nikdy nezkoušel. Diag. je jistota😉
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.