Feryn- Vloženo 11. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 ahoj vsichni, chtel bych se vas zeptat na jednu vec, docela me to vzdycky vystrasi, taky se vam obcas stava ze nejak zadrete podvozkem, ze napriklad jedete moc rychle, nevsimnete si hrbolu a jakoby necim malinko zadrete, me se to stalo ted 2x za sebou a mam docela strach, vsechno funguje na 100%, zvuj motoru je super, koukal sem na podvozek a vypada to v pohode a nic z toho netece, ale stejne mam obavy, jestli tam nemuze byt nejaka skryta vada...pak sem se koukal a vetsinou se asi zadre tema plastovyma krytama ze jo?...a pak jeste u zadnich kol jsou docela nizko ty pruziny tak tema sem taky asi jednou zadrel o silnici, ale je to kov jako krava, to by melo neco vydrzet ne?...diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyluck Vloženo 11. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 A to jezdíš v nějaké oranici nebo kde? Je pravda, že Fábka je dost těžká na předek, ale já si nedovedu představit, jak drhneš "podvozkem"? To se dá snad leda když přeskočíš dlážděnej retardér.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feryn- Vloženo 11. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 no myslim podvozkem jako komplexne, i tema plastovejma krytama...a jinak ten dlazdenej retarder sem vzal v 80km/h a docela pecka, ale vse je do ted v pohode....ale me jde spis jen o to jestli se vam taky obcas stane ze necim jako zadrete nebo ze se nejak dotknete diky nerovnosti spodni casti auta silnice, atd?...jeslti jsem jedinej komu se to stava:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 11. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 Ked vychadzam z jednej garaze tak sem tam suchnem plastovym spodkom, ale je to dopohody. Na cestach mi skor vadia vymole po zime, kedy ich clovek zbada na poslednu chvilu a to aj pri maximalnej obozretnosti a vleti do nich, tak to je rana pre podvozok ako vysita pocnuc tlmicom, zavesenim, gulovymi capmi, konciac loziskom, silentblokom diskom a gumou..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 11. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 a este horsie je ked neskoro zbadas vymol a pribrzdis vtedy cela vaha auta pada dopredu a naraz je horsi ako keby si ju normalne presiel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 11. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 a este horsie je ked neskoro zbadas vymol a pribrzdis vtedy cela vaha auta pada dopredu a naraz je horsi ako keby si ju normalne presiel samoska ze nebrzim ked vchadzam do jamy , vtedy prestanem brzdit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Feryn-: No bezne pri jizde o silnici nedru, nestalo se mi to jeste ani jednou. Jezdim po strednich cechach, koberce na silnicich tady teda nemame, ale abysme dreli podvozkama o zem, to teda zdaleka ne. Kde jezdis? Mas to snizeny? Ale uprimne, clovece, kdyz vezmes retarder v 80km/h, co cekas? Tomu autu davas peknou cocku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feryn- Vloženo 12. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 tak ja nevim, mam asi nejakej mekky odpruzeni, proste kdyz jedu chvili zvlnenou silnici tak se mi to auto rozhoupe a pak treba nejakej hup nebo nejakej prudkej vjezd do kopce a uz to skrtnu spodni casti auta, sice to vzdycky veme ten plastovej kryt ale stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Jeste se mi to nikdy nestalo abych skrtnul. Vzdyt to by musel bejt poradnej hrbol aby o nej Fabia se svym pomerne kratkym rozvorem skrtla. Jses si jist ze to dela spodek? Mas ho odrenej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Jestli si vzal v 80-ti retarder tak si asi mozna urcite predpokladam skrtnul... Jinak se asi zamysli, jak jezdis nebo nezkoumej, co se pak s autem deje... Doufam, ze jsem se te nedotkl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 jeste, kdyz jsme meli Fabii sedana, tak jsem si hral s radiem a cca v 60 jsem preletel pricnej prah - pekne vysokej a mrdnul sem to pekne o predni naraznik - podvozek ani nahodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Tak teda břichem jsem silnici taky ještě nikdy nevzal a to je Liberecko na Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 no fakt si nedovedu predstavit, kde by jsi mel drit uchycenim zadnich pruzin? spousta kluku tu ma snizeno a ze by si nekdo z nich stezoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 když už měčím drbneš o zem, tak to bude náprava ev. ramena na předku, jinak po snížení mám v těchto místerch od země 12 cm a škrtnul jsem dvakrát a to vždy o vymačkanej asfalt - vyjeté koleje, ale byl jsem 100% naloženej, snížení -30mm, takže i po snížení v poho a škrtnout klasikou off roadem se mi nepodařilo nikdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Luky:. Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Já tuhle škrtnul s FRS těma zástěrýčkama co jsou před přednima kolama - byl tam takovej propadlej asfalt, širokej hlubokej lavor (ne ale díra s hranou) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 já občas při nějakejch ekstrémních podmínkách(extra přejezdy atd..) škrtnu, při běžnym, ježdění se mi to ale nestává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Treba dávať pozor na vyjazdené koľaje na križovatkách - pri razantnejšom brzdení na červenú sa auto nakloní dopredu, a zrovna vtedy plast pod motorom môže škrtnúť o vytlačený asfalt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Treba dávať pozor na vyjazdené koľaje na križovatkách - pri razantnejšom brzdení na červenú sa auto nakloní dopredu, a zrovna vtedy plast pod motorom môže škrtnúť o vytlačený asfalt... přesně to se mi stalo, jinak ani se sníženým autem nemám problémy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubi Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 clovece a mas tam vubecd tlumice? rikas po chvili jizdy se ti to rozhoupe a skrt...auto se houpat nema..od toho je tlumic aby to utlumil..kukni jestli je nemas vytecene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 (editace) bubi: To me napadlo taky, ale to by musel byt fakt ignorant, aby jezdil defacto bez tlumicu a nepoznal, ze neco neni OK... Na druhou stranu, jestli vzal retarder v 80km/h, tak tam ma mozna tlumice fakt jen do poctu. Editováno: 14. Listopad 2006, autor: Maverick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feryn- Vloženo 14. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 no jo to se stane ne?...ty dlazdeny retardery nejdou videt kdyz je sero a strkal sem cd do radia:DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 Sem tam se nějaká mrda přihodí, ale auta něco snesou. Takže se tím netrap. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubi Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 mawerick:jasne mas recht, ale nekdy jsou tu tak stupid dotazy ze clovek fakt nevi co sedi na druhe strane u klavesnice, nechci se nikoho dotknout, kazdy ma nekdy spatny den...i nekteri profici nekdy placnou kravinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyluck Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 (editace) Sem tam se nějaká mrda přihodí, ale auta něco snesou. Takže se tím netrap. njo, já jsem jumpnul s "novou" corollou cca několik metrů ze silnice na pole. Stane se, tma, prudká zatáčka, hnal jsem to, takže byla lepší varianta jet rovně, než jít na střechu. A ať je tohle auto sebe_větší srajda, tak úplně vpoho, jen jsem prorazil gumu. Akorát se pak v servisu divili, kde jsem nabral do spodku auta tolik drnů trávy.. Editováno: 14. Listopad 2006, autor: luckyluck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 bubi: Souhlas, nekdy je to fakt jak u chocholouska... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.